Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
ZUPY JARZYNOWE
Kapuśniak
Dada 60 min. średnia
Pokaż przepis
Zupa z czerwonej kapusty
Dada 45 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Tofu w soczewicowym sosie
Michal 45 min. średnia
WOŁOWINA
Wołowe mielone mięso z ziemniaczano serowym puree
Dada 1 h. 30 min. średnia
Wołowe polędwiczki na puree z batatów
Michal 1 h. 30 min. średnia
Wołowina na czerwonym winie
Michal 2 h. średnia
MAKARONY
Cannelloni z mięsnym farszem
Dada 2 h. średnia
Wegetariańska faszerowana papryka
Dada 50 min. średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Cheddar szynkowe różyczki
Zuzka 40 min. niska
Pizza ślimaczki z ciasta francuskiego
Zuzka 40 min. średnia
WIEPRZOWINA
Musaka
Lasagne z delikatnym beszamelem
Jurgason 1 h. 30 min. średnia
KURCZAK
Indyjski maślany kurczak
Pieczone gołąbki
Serdelki na ciemnym piwie
Dada 60 min. wysoka
Zapiekane bułki faszerowane mięsem
ActiFry mięsne kuleczki z porem
Smażone mięso wieprzowe na słodko-kwaśno
Zupa pomidorowa z młodą cebulką
Dada 30 min. średnia
Wołowy kociołkowy gulasz
Michal 4 h. 30 min. wysoka
Prowansalska pomidorowa zupa z oliwkami
Dada 40 min. niska
CIELĘCINA
Cielęce kostki na białym winie
SOSY
Tofu sos do spaghetti
Sos z gotowanego wołowego mięsa
Dada 30 min. niska
DESERY W PUCHARKACH
Jabłkowy jesienny pucharek
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaczane kluski - haluszki
CIASTECZKA
Upiorne palce wiedźmy
ROLADY
Rolada z likierem jajecznym
KACZKA
Piersi z kaczki z sosem żurawinowym
Pieczona rolada wieprzowa
STRUDLE
Twarogowo-jabłkowa strucla
Paluszki z białek
Amerykańskie ziemniaki
Cukinia faszerowana wieprzowiną
Topór kata
Chili con carne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się