Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
CIELĘCINA
Ossobuco - duszony udziec cielęcy
Michal 2 h. średnia
Pokaż przepis
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Gnocchi z serem Pecorino
Michal 15 min. niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Szałwiowe pesto
Michal — niska
MAKARONY
Spaghetti Aglio e Olio
Michal 10 min. średnia
Pesto z niedźwiedziego czosnku
Dada 15 min. niska
Spaghetti Carbonara
Michal 20 min. niska
Gulasz cielęcy
CIASTA KREMOWE
Tiramisu
Michal 50 min. średnia
Lasagne
Norika 60 min. średnia
Oliwkowe crostini
Zuzka 30 min. niska
KURCZAK
Kurczak Cacciatore
Michal 1 h. 30 min. średnia
Spaghetti z bazyliowym pesto
Zuzka 40 min. średnia
Spaghetti bolognese
Michal 60 min. średnia
Serowo - szynkowy makaron
Michal 30 min. średnia
Cannelloni z dynią
Zuzka 60 min. średnia
CIASTECZKA
Ciasteczka winne
Makaron z tuńczykiem
Michal 30 min. niska
Spaghetti all'Amatriciana
Michal 25 min. średnia
Spaghetti ze świeżymi pomidorami i bazylią
Makaron z kurkami i łososiem
Cannelloni z mięsnym farszem
Dada 2 h. średnia
Lasagne z delikatnym beszamelem
Jurgason 1 h. 30 min. średnia
Fettuccine z brokułem
RIZOTTO
Drobiowe risotto
Jurgason 45 min. niska
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
CIASTA
Ciasto z kwaśnego mleka
Laskowe dukaty
ROLADY
Kasztanowa rolada
Kokosowe duszone warzywa
Ćwikłowe kluseczki
WIEPRZOWINA
Rolada Stefana
Piersi z kurczaka faszerowane mozzarellą i bazylią
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Świąteczna zupa z soczewicy
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się