Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
CIELĘCINA
Ossobuco - duszony udziec cielęcy
Michal 2 h. średnia
Pokaż przepis
SŁONE PRZEKĄSKI
Szałwiowe pesto
Michal — niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Gnocchi z serem Pecorino
Michal 15 min. niska
Oliwkowe crostini
Zuzka 30 min. niska
Gulasz cielęcy
KURCZAK
Kurczak Cacciatore
Michal 1 h. 30 min. średnia
Piersi z kurczaka faszerowane mozzarellą i bazylią
CIASTA KREMOWE
Tiramisu
Michal 50 min. średnia
Cannelloni z dynią
Zuzka 60 min. średnia
MAKARONY
Spaghetti z bazyliowym pesto
Zuzka 40 min. średnia
Spaghetti bolognese
Michal 60 min. średnia
CIASTECZKA
Ciasteczka winne
Makaron z tuńczykiem
Michal 30 min. niska
Spaghetti all'Amatriciana
Michal 25 min. średnia
Spaghetti ze świeżymi pomidorami i bazylią
Makaron z kurkami i łososiem
Pesto z niedźwiedziego czosnku
Dada 15 min. niska
Cannelloni z mięsnym farszem
Dada 2 h. średnia
Lasagne z delikatnym beszamelem
Jurgason 1 h. 30 min. średnia
Fettuccine z brokułem
RIZOTTO
Drobiowe risotto
Jurgason 45 min. niska
RYBY
Zapiekane gnocchi z łososiem
Michal 45 min. niska
Risotto z kurkami
Michal 40 min. niska
SŁONE CIASTA
Pizza
Dada 1 h. 30 min. średnia
PRZETWORY
Pasteryzujemy gruszki
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
DODATKI ZIEMNIACZANE
Domowe ziemniaczane loksze
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
SOSY
Kapusta włoska na gęsto z ziemniakami
Laskowe dukaty
TORTY
Tort Malakoff z mascarpone
Mrożony niedźwiedzi czosnek
JAGNIĘCINA
Pieczony udziec jagnięcy z rozmarynem i czosnkiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa szpinakowa dla dzieci
Rozgrzewająca zupa warzywna
Wegetariańska faszerowana papryka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się