Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
PASTY
Jajeczna pasta z niedźwiedzim czosnkiem
Dada 25 min. średnia
Pokaż przepis
Pasta z awokado i bryndzą
Dada 10 min. niska
Bryndzowa pasta z niedźwiedzim czosnkiem
Dada 15 min. niska
Pasta z camembertem i cebulą
Dada 15 min. średnia
Pasta z twarogiem i pleśniowym serem
Dada 25 min. niska
Twarogowa pasta z jajkami
Dada 20 min. niska
Bryndzowa pasta
Guacamole
Michal 10 min. niska
Pasta z Gorgonzolą
Michal — niska
Pasta rybna z wędzonej makreli
Dada 30 min. średnia
Pasta z piwnego sera
Ziołowe masło
Zuzka — niska
Klarowane masło
Czosnkowe smarowidło z cottage serem
Twarogowo - serowa pasta
Pasta z sera hermelin
Skwarkowa pasta
Zuzka 30 min. niska
Szybka rybna pasta
Jurgason 5 min. niska
Czosnkowa pasta
Jabłkowo - czekoladowy krem
Pasta ze skwarków
Bakłażanowa pasta
Dada — niska
Sardynkowa pasta
Dada 30 min. niska
Ćwikłowa pasta
MAKARONY
Tarhonya
DODATKI DO ZUP
Zacierka - makaron do zupy
DODATKI ZIEMNIACZANE
Cukiniowo - ziemniaczane puree
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
CIASTA
Trdelniki
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka warzywna z serem Feta
INDYK
Indycze saute z selerem i pieczarkami
SŁONE PRZEKĄSKI
Nadziewane kanapeczki
Kawowce
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
ŚNIADANIA Z JAJEK
Omlet w chrupiącej tortilli
WIEPRZOWINA
Pieczony boczek
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się