Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
PASTY
Pasta z kiełbasy
Dada 25 min. niska
Pokaż przepis
Jabłkowo - czekoladowy krem
Zuzka — niska
Masełko drożdżowe
Dada 30 min. niska
Pasta z twarogiem i pleśniowym serem
Pasta z sera hermelin
Michal 10 min. niska
Bryndzowa pasta
Dada 15 min. niska
Pasta z białej rzodkiewki
Michal — niska
Pasta ze skwarków
Skwarkowa pasta
Zuzka 30 min. niska
Czosnkowa pasta
Klarowane masło
Dada 10 min. niska
Bryndzowa pasta z niedźwiedzim czosnkiem
Pasta z Gorgonzolą
Pasta z camembertem i cebulą
Dada 15 min. średnia
Pasta z piwnego sera
Dada 20 min. niska
Ćwikłowa pasta
Czosnkowe smarowidło z cottage serem
Szybka rybna pasta
Jurgason 5 min. niska
Guacamole
Twarogowa pasta z jajkami
Twarogowo - serowa pasta
Pasta z awokado i bryndzą
Jajeczna pasta z niedźwiedzim czosnkiem
Dada 25 min. średnia
Sardynkowa pasta
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z leśnego grzyba siedzunia sosnowego
MAKARONY
Makaron z kurkami i łososiem
KURCZAK
Roladki z kurczaka w sosie z pora
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
Kluski z kiszoną kapustą
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaczano-bryndzowe krokiety
CIASTA
Tarty twarogowy kołacz z jabłkami
Malinowe kratkowane ciasto
Grillowane drobiowe medaliony z koprem włoskim
JAGNIĘCINA
Pieczony udziec jagnięcy z rozmarynem i czosnkiem
Indyjski maślany kurczak
ZUPY JARZYNOWE
Zimowa warzywna zupa
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się