Kuchnia Narodowa
Więcej
PASTY
Pasta z twarogiem i pleśniowym serem
Dada 25 min. niska
Jabłkowo - czekoladowy krem
Zuzka — niska
Pasta ze skwarków
Pasta z Gorgonzolą
Michal — niska
Sardynkowa pasta
Dada 30 min. niska
Skwarkowa pasta
Zuzka 30 min. niska
Bryndzowa pasta
Dada 15 min. niska
Pasta rybna z wędzonej makreli
Dada 30 min. średnia
Czosnkowe smarowidło z cottage serem
Dada 10 min. niska
Czosnkowa pasta
Michal 10 min. niska
Ziołowe masło
Pasta z camembertem i cebulą
Dada 15 min. średnia
Ćwikłowa pasta
Pasta z piwnego sera
Dada 20 min. niska
Bryndzowa pasta z niedźwiedzim czosnkiem
Klarowane masło
Bakłażanowa pasta
Dada — niska
Szybka rybna pasta
Jurgason 5 min. niska
Pasta z sera hermelin
Twarogowa pasta z jajkami
Twarogowo - serowa pasta
Pasta z awokado i bryndzą
Guacamole
Jajeczna pasta z niedźwiedzim czosnkiem
Dada 25 min. średnia
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
MAKARONY
Tarhonya
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
Marchewkowe ciasto z twarogiem
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Zapiekana cukinia z parmezanem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka ryżowa z tuńczykiem
RYBY
Filet z dorsza na parze
KURCZAK
Indyjski maślany kurczak
Udka z kurczaka na kiszonej kapuście
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się