Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
WIEPRZOWINA
Faszerowane liście kapusty włoskiej w sosie pomidorowym
Dada 2 h. 30 min. niska
Pokaż przepis
Faszerowane liście kapusty
Dada 2 h. wysoka
SOSY
Sos z przecieru pomidorowego
Dada 15 min. niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Cukinia z jajkiem
Słodkie ziemniaki z cukinią i indyjskimi przyprawami
Dada 30 min. średnia
Granadir
Dada 1 h. 30 min. średnia
KURCZAK
Proste piersi z kurczaka z brokułami
Dada 40 min. niska
Faszerowana papryka
Dada — średnia
WOŁOWINA
Wołowe udo na korzeniowych warzywach
Michal 2 h. 20 min. niska
CIASTA
Figowe ciasto
Zuzka 50 min. średnia
DZICZYZNA
Gulasz z dzika z borówkami
Michal 3 h. średnia
Smażony brokuł
Dada — niska
Kawowe ciasto z czereśniami
Zuzka 30 min. niska
Tofu w potrójnej panierce
Michal 20 min. średnia
Szparagi z sezamem
JAGNIĘCINA
Pieczony udziec jagnięcy z rozmarynem i czosnkiem
Dada 3 h. średnia
ŚNIADANIOWE KASZE
Owsianka z prosa z jabłkami
ZUPY JARZYNOWE
Kapuśniak
Dada 60 min. średnia
Rozgrzewająca zupa warzywna
Dada 60 min. niska
CIASTECZKA
Ciasteczka winne
Michal 60 min. średnia
ZUPY MIĘSNE
Klasyczny rosół z kurczaka
Delikatne placki z cukinii i ziemniaków
Węgierski gulasz z flaczków
SAŁATKI WARZYWNE
Selerowa sałatka z kapustą i papryczką
Dada 50 min. średnia
PRZETWORY
Pasteryzujemy gruszki
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
DODATKI ZIEMNIACZANE
Domowe ziemniaczane loksze
Kapusta włoska na gęsto z ziemniakami
Laskowe dukaty
TORTY
Tort Malakoff z mascarpone
Mrożony niedźwiedzi czosnek
Zupa szpinakowa dla dzieci
Wegetariańska faszerowana papryka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się