Kuchnia Narodowa
Więcej
DODATKI WARZYWNE
Duszona biała kapusta
Dada 50 min. niska
Dyniowe puree z dyni hokkaido
Dada 30 min. niska
Duszona czerwona kapusta z jabłkami
Dada 40 min. średnia
Czerwona kapusta z pomarańczą
Kapusta włoska na śmietanie
Michal 35 min. niska
Duszona miodowa kapusta
Dada 45 min. niska
Duszona kiszona kapusta
Dada 40 min. niska
Pieczona kapusta jako dodatek do dań
Dada 50 min. średnia
Ćwikła z serem Feta
Michal 40 min. niska
Selerowe puree
Marchwiowo ziemniaczane puree
Dada — niska
Dynia zapiekana z bryndzą
Zuzka 40 min. niska
Duszona czerwona kapusta
Norika 2 h. niska
Miodowa dynia z cynamonem
Dada 1 h. 40 min. niska
Pieczona ćwikła z czosnkiem
Dada 1 h. 30 min. niska
Pikantna pasta z bakłażana
Dada 20 min. średnia
Pieczona dynia hokkaido
Zuzka 30 min. niska
Duszone warzywa z kokosem i borówkami
Dada 25 min. niska
Placki z cukinii
Zapiekany słodki ziemniak z dynią hokkaido
Pikantny dal z soczewicy i grochu
Dada 1 h. 45 min. średnia
Pieczona dynia
Kiszona kapusta na czerwonej cebuli
Dada 20 min. niska
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Ciasto orzechowo - karmelowe
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Galaretka wieprzowa
CIASTECZKA
Kokosanki
SŁODKIE DANIA
Delikatne śliwkowe buchty
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Sandacz na prowansalski sposób
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się