Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
DODATKI WARZYWNE
Pikantny dal z soczewicy i grochu
Dada 1 h. 45 min. średnia
Pokaż przepis
Dyniowe puree z dyni hokkaido
Dada 30 min. niska
Duszona biała kapusta
Dada 50 min. niska
Placki z cukinii
Michal 40 min. niska
Czerwona kapusta z pomarańczą
Pikantna pasta z bakłażana
Dada 20 min. średnia
Pieczona dynia hokkaido
Zuzka 30 min. niska
Selerowe puree
Miodowa dynia z cynamonem
Dada 1 h. 40 min. niska
Pieczona ćwikła z czosnkiem
Dada 1 h. 30 min. niska
Duszona miodowa kapusta
Dada 45 min. niska
Duszona kiszona kapusta
Dada 40 min. niska
Dynia zapiekana z bryndzą
Zuzka 40 min. niska
Ćwikła z serem Feta
Duszona czerwona kapusta z jabłkami
Dada 40 min. średnia
Duszona czerwona kapusta
Norika 2 h. niska
Pieczona dynia
Zapiekany słodki ziemniak z dynią hokkaido
Michal 35 min. niska
Pieczona kapusta jako dodatek do dań
Dada 50 min. średnia
Kapusta włoska na śmietanie
Kiszona kapusta na czerwonej cebuli
Dada 20 min. niska
Marchwiowo ziemniaczane puree
Dada — niska
Duszone warzywa z kokosem i borówkami
Dada 25 min. niska
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
CIASTA
Ciasto z kwaśnego mleka
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
ROLADY
Kasztanowa rolada
MAKARONY
Spaghetti Aglio e Olio
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kokosowe duszone warzywa
Ćwikłowe kluseczki
WIEPRZOWINA
Rolada Stefana
KURCZAK
Piersi z kurczaka faszerowane mozzarellą i bazylią
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Świąteczna zupa z soczewicy
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się