Kuchnia Narodowa
Więcej
DODATKI WARZYWNE
Pieczona kapusta jako dodatek do dań
Dada 50 min. średnia
Kapusta włoska na śmietanie
Michal 35 min. niska
Ćwikła z serem Feta
Michal 40 min. niska
Pikantny dal z soczewicy i grochu
Dada 1 h. 45 min. średnia
Miodowa dynia z cynamonem
Dada 1 h. 40 min. niska
Duszone warzywa z kokosem i borówkami
Dada 25 min. niska
Duszona czerwona kapusta z jabłkami
Dada 40 min. średnia
Kiszona kapusta na czerwonej cebuli
Dada 20 min. niska
Placki z cukinii
Pikantna pasta z bakłażana
Dada 20 min. średnia
Marchwiowo ziemniaczane puree
Dada — niska
Selerowe puree
Czerwona kapusta z pomarańczą
Dada 50 min. niska
Duszona miodowa kapusta
Dada 45 min. niska
Pieczona ćwikła z czosnkiem
Dada 1 h. 30 min. niska
Duszona kiszona kapusta
Dada 40 min. niska
Pieczona dynia
Dynia zapiekana z bryndzą
Zuzka 40 min. niska
Dyniowe puree z dyni hokkaido
Dada 30 min. niska
Pieczona dynia hokkaido
Zuzka 30 min. niska
Duszona czerwona kapusta
Norika 2 h. niska
Duszona biała kapusta
Zapiekany słodki ziemniak z dynią hokkaido
WYROBY CUKIERNICZE
Kokosowy pień
SYROPY I HERBATY
Bożonarodzeniowy poncz
PASTY
Jajeczna pasta z niedźwiedzim czosnkiem
CIASTA
Łatwe lane buchty
MUFFINY
Pijane wielkanocne zające
ZDROWE WYPIEKI
Raw makowe kuleczki
KURCZAK
Grecki wrap z kurczakiem
Niedźwiedzie łapki - Raw
CIASTA KREMOWE
Dziecięce tiramisu
CIELĘCINA
Cielęcy gulasz z ziemniakami
WIEPRZOWINA
Ziemniaczana zapiekanka z mięsem i fasolką
SŁODKIE DANIA
Placuszki z cukinii
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie