Kuchnia Narodowa
Więcej
DODATKI WARZYWNE
Dyniowe puree z dyni hokkaido
Dada 30 min. niska
Kapusta włoska na śmietanie
Michal 35 min. niska
Duszona biała kapusta
Dada 50 min. niska
Miodowa dynia z cynamonem
Dada 1 h. 40 min. niska
Pikantna pasta z bakłażana
Dada 20 min. średnia
Pikantny dal z soczewicy i grochu
Dada 1 h. 45 min. średnia
Pieczona dynia
Dada 1 h. 30 min. niska
Selerowe puree
Michal 40 min. niska
Duszone warzywa z kokosem i borówkami
Dada 25 min. niska
Placki z cukinii
Duszona kiszona kapusta
Dada 40 min. niska
Czerwona kapusta z pomarańczą
Dynia zapiekana z bryndzą
Zuzka 40 min. niska
Duszona czerwona kapusta
Norika 2 h. niska
Duszona miodowa kapusta
Dada 45 min. niska
Kiszona kapusta na czerwonej cebuli
Dada 20 min. niska
Pieczona dynia hokkaido
Zuzka 30 min. niska
Marchwiowo ziemniaczane puree
Dada — niska
Zapiekany słodki ziemniak z dynią hokkaido
Duszona czerwona kapusta z jabłkami
Dada 40 min. średnia
Pieczona ćwikła z czosnkiem
Pieczona kapusta jako dodatek do dań
Dada 50 min. średnia
Ćwikła z serem Feta
PRZETWORY
Winogronowy dżem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
Jabłkowa kremówka
Pomarańczowe ciasto z orzechami w karmelu
TORTY
Tort Malakoff z mascarpone
Tort Konik
ZUPY JARZYNOWE
Zupa demikat z ziemniakami
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Warzywne klopsy z cukinią
SŁONE CIASTA
Bałkański kołacz z francuskiego ciasta
Curry z kalafiora i soczewicy
CIELĘCINA
Cielęca wątróbka z boczniakiem
Twarogowy lodowy deser
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się