swiatwemnie.pl
Wszystkie przepisy > Dodatki > Dodatki warzywne

Dodatki warzywne

 

Selerowe puree

Selerowe puree

Delikatne ziemniaczano-selerowe puree, odpowiednie jako dodatek do ryby, albo soczystego saute.Zobacz więcej

Dyniowe puree z dyni hokkaido

Dyniowe puree z dyni hokkaido

Zdrowy dodatek do dań z wieprzowego i wołowego mięsa. Z porcji 250g uzyskacie jedynie 125 kcal.Zobacz więcej

Placki z cukinii

Placki z cukinii

Prosty przepis na przygotowanie delikatnych placków z cukinii.Zobacz więcej

Marchwiowo ziemniaczane puree

Marchwiowo ziemniaczane puree

Puree podajemy z różnym mięsem poddanym obróbce cieplnej. Nadaje się też jako kolorowy i ciekawy dodatek do obiadu dla dzieci.Zobacz więcej

Czerwona kapusta z pomarańczą

Czerwona kapusta z pomarańczą

Duszona czerwona kapusta ze świeżym pomarańczowym sokiem ma delikatny, cytrusowy smak.Zobacz więcej

Duszona kiszona kapusta

Duszona kiszona kapusta

Smaczny dodatek do drobiu podawanego z knedlem.Zobacz więcej

Pieczona ćwikła z czosnkiem

Pieczona ćwikła z czosnkiem

Smaczny dodatek do mięsa. Nadaje się również jako przystawka z serową ozdobą. Ciekawy wegetariański obiad może wytworzyć ta pieczona ćwikła z kapustą włoską na gęsto.Zobacz więcej

Pieczona dynia

Pieczona dynia

Zdrowa pychota. Pieczoną dynię możecie konsumować od razu po jej upieczeniu i obraniu. Zazwyczaj jest dość słodka no ale możecie sobie ją delikatnie dosłodzić. Oprócz bezpośredniej konsumpcji przygotowujemy z miąższu dyni smaczne słodkie ciasta.Zobacz więcej

Duszona miodowa kapusta

Duszona miodowa kapusta

Biała kapusta o słodkim miodowym smaku jest doskonałym dodatkiem do słonej pieczonej kaczki.Zobacz więcej

 

 
 
 

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 7 • Zalogować się