Kuchnia Narodowa
Więcej
DODATKI WARZYWNE
Duszona czerwona kapusta z jabłkami
Dada 40 min. średnia
Dyniowe puree z dyni hokkaido
Dada 30 min. niska
Kapusta włoska na śmietanie
Michal 35 min. niska
Duszona biała kapusta
Dada 50 min. niska
Dynia zapiekana z bryndzą
Zuzka 40 min. niska
Duszona czerwona kapusta
Norika 2 h. niska
Marchwiowo ziemniaczane puree
Dada — niska
Pikantny dal z soczewicy i grochu
Dada 1 h. 45 min. średnia
Miodowa dynia z cynamonem
Dada 1 h. 40 min. niska
Duszona kiszona kapusta
Dada 40 min. niska
Pikantna pasta z bakłażana
Dada 20 min. średnia
Duszona miodowa kapusta
Dada 45 min. niska
Placki z cukinii
Michal 40 min. niska
Pieczona kapusta jako dodatek do dań
Dada 50 min. średnia
Zapiekany słodki ziemniak z dynią hokkaido
Ćwikła z serem Feta
Kiszona kapusta na czerwonej cebuli
Dada 20 min. niska
Pieczona dynia hokkaido
Zuzka 30 min. niska
Duszone warzywa z kokosem i borówkami
Dada 25 min. niska
Pieczona ćwikła z czosnkiem
Dada 1 h. 30 min. niska
Selerowe puree
Pieczona dynia
Czerwona kapusta z pomarańczą
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CHLEB
Indyjskie placki chlebowe Chapati
SŁONE PRZEKĄSKI
Szynkowa mini pizza
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
Szybkie słone paluszki
ZDROWE WYPIEKI
Jabłkowe ciasteczka
Słone krakersy z niedźwiedzim czosnkiem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Warzywne klopsy z cukinią
RYBY
ActiFry grillowany łosoś z warzywami
BABKI
Czekoladowo kokosowa babka z orzechami
CIASTA KREMOWE
Czereśniowe ciasto
Orzechowo skwarkowe pogacze
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie