Kuchnia Narodowa
Więcej
DODATKI WARZYWNE
Czerwona kapusta z pomarańczą
Dada 50 min. niska
Dyniowe puree z dyni hokkaido
Dada 30 min. niska
Duszona czerwona kapusta z jabłkami
Dada 40 min. średnia
Kapusta włoska na śmietanie
Michal 35 min. niska
Duszona biała kapusta
Dynia zapiekana z bryndzą
Zuzka 40 min. niska
Duszona miodowa kapusta
Dada 45 min. niska
Pieczona ćwikła z czosnkiem
Dada 1 h. 30 min. niska
Duszona czerwona kapusta
Norika 2 h. niska
Zapiekany słodki ziemniak z dynią hokkaido
Pieczona dynia
Pikantna pasta z bakłażana
Dada 20 min. średnia
Pikantny dal z soczewicy i grochu
Dada 1 h. 45 min. średnia
Ćwikła z serem Feta
Michal 40 min. niska
Miodowa dynia z cynamonem
Dada 1 h. 40 min. niska
Pieczona kapusta jako dodatek do dań
Dada 50 min. średnia
Duszona kiszona kapusta
Dada 40 min. niska
Placki z cukinii
Pieczona dynia hokkaido
Zuzka 30 min. niska
Selerowe puree
Duszone warzywa z kokosem i borówkami
Dada 25 min. niska
Marchwiowo ziemniaczane puree
Dada — niska
Kiszona kapusta na czerwonej cebuli
Dada 20 min. niska
CIASTA KREMOWE
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
MAKARONY
Tarhonya
Ciastka kokosowe w waflach
CIASTA
Wielkanocny warkocz
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Zapiekany kalafior z twarogiem
Mleczne ciastko
SOSY
Groszek na gęsto z niedźwiedzim czosnkiem
RYBY
Dorsz z sosem holenderskim
Kluseczki z kiszoną kapustą
Twarogowy deser z brzoskwiniami
Łosoś w sosie z boczniaków ze szpinakiem
Łosoś w cieście ziemniaczanym
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie