Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
Mieszane napoje alkoholowe 5
Likiery 8
Koktajle mleczne 6
Smoothie 8
Syropy i herbaty 10
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażone grzyby Shimeji
PRZETWORY
Winogronowy dżem
Pasteryzujemy gruszki
CIASTA
Waniliowy suflet
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka Paryski sen
DODATKI ZIEMNIACZANE
Cukiniowo - ziemniaczane puree
WIEPRZOWINA
Domowy smalec wieprzowy i skwarki
Morawski wróbel
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
KACZKA
Pieczone skrzydełka z kaczki
Domowe ziemniaczane loksze
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
SOSY
Kapusta włoska na gęsto z ziemniakami
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
TORTY
Tort Malakoff z mascarpone
Mrożony niedźwiedzi czosnek
JAGNIĘCINA
Pieczony udziec jagnięcy z rozmarynem i czosnkiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa szpinakowa dla dzieci
Rozgrzewająca zupa warzywna
Wegetariańska faszerowana papryka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się