Kuchnia Narodowa
Więcej
PIECZYWO
Plecionki
Zuzka 60 min. niska
Szczypiorkowe bułki z drożdżowego ciasta
Dada 30 min. niska
Hot-Dog bułki
Michal 60 min. niska
Hamburgerowe bułki
Bryndzowe pieczywo
Dada 1 h. 40 min. wysoka
Śródziemnomorskie bochenki
Michal 1 h. 20 min. niska
BIO ciasteczka z kakaem
Oliwkowe spirale
Michal 1 h. 20 min. średnia
Czosnkowe trójkąciki
Zuzka 60 min. średnia
DODATKI DO ZUP
Zacierka - makaron do zupy
CIASTA KREMOWE
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
WIEPRZOWINA
Domowy smalec wieprzowy i skwarki
Wieprzowa szynka z szynkowaru
SŁONE PRZEKĄSKI
Pogacze ze skwarkami
DODATKI ZIEMNIACZANE
Cukiniowo - ziemniaczane puree
Fasola na cebuli z parówkami
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Mleczna fasolowa zupa
ZUPY MIĘSNE
Mangalica kociołkowy gulasz
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
SYROPY I HERBATY
Bożonarodzeniowy poncz
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Boczniak w sosie z kurkumy
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie