Kuchnia Narodowa
Więcej
PIECZYWO
Szczypiorkowe bułki z drożdżowego ciasta
Dada 30 min. niska
Plecionki
Zuzka 60 min. niska
Hot-Dog bułki
Michal 60 min. niska
Hamburgerowe bułki
Bryndzowe pieczywo
Dada 1 h. 40 min. wysoka
BIO ciasteczka z kakaem
Śródziemnomorskie bochenki
Michal 1 h. 20 min. niska
Oliwkowe spirale
Michal 1 h. 20 min. średnia
Czosnkowe trójkąciki
Zuzka 60 min. średnia
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
SŁONE PRZEKĄSKI
Nadziewane pogacze
Kokosowe ciasto w foremce keksowej
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażony boczniak w piwnym cieście
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie