Kuchnia Narodowa
Więcej
RYBY
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
Dada 60 min. średnia
WIEPRZOWINA
Szaszłyki w parowarze
Dada 60 min. niska
KURCZAK
Wędzone udka z kurczaka z puree z groszku w parowarze
Dada — niska
Ziemniaczane knedliczki z pasztetową
Curry piersi z zieloną fasolką szparagową
Zuzka 40 min. niska
MAKARONY
Makaron z pieczarkami i tyrolską szynką
Zuzka 30 min. niska
Chrupiący kurczak
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Mieszanka grzybowa z brandy
Zuzka 25 min. niska
Panga na bambusowych pędach
Dada 45 min. niska
Wieprzowe kotlety na białym winie
Zuzka 50 min. niska
INDYK
Indycze piersi na kukurydzy z frytkami i brokułem
Piersi z kurczaka na ananasie z rodzynkami i ryżem
Indycza sakiewka w parowarze
Pieczone udka z kurczaka z marchewką i rodzynkami
Zuzka 2 h. 20 min. niska
Wieprzowe kotlety ze śliwkowym dżemem
SŁODKIE DANIA
Twarogowe owocowe knedle
Dada 45 min. średnia
Kluski brokułowe z mięsem wędzonym w garnku na parę
Ryba żabnica z groszkowym puree
Ryba żabnica z zielonym pesto
Wieprzowina ze spaghetti
Pstrąg na cebulce z marchewką i pieczarkami
Filet z dorsza na parze
Dada 40 min. niska
Kluski (buchty) na parze
Jurgason 60 min. średnia
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z boczniaków z parowaru
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
SŁONE PRZEKĄSKI
Nadziewane pogacze
Kokosowe ciasto w foremce keksowej
Smażony boczniak w piwnym cieście
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie