Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Szaszłyki w parowarze
Dada 60 min. niska
INDYK
Indycza sakiewka w parowarze
Dada — niska
Mięsno ziemniaczane knedle w parowarze
SŁODKIE DANIA
Kluski (buchty) na parze
Jurgason 60 min. średnia
KURCZAK
Wędzone udka z kurczaka z puree z groszku w parowarze
Ziemniaczane knedliczki z pasztetową
Dada 60 min. średnia
RYBY
Filet z dorsza na parze
Dada 40 min. niska
Indycze piersi na kukurydzy z frytkami i brokułem
Wędzone mięso z puree z groszku w parowarze
Curry piersi z zieloną fasolką szparagową
Zuzka 40 min. niska
Wieprzowe kotlety na białym winie
Zuzka 50 min. niska
Pstrąg na cebulce z marchewką i pieczarkami
Zuzka 25 min. niska
Pieczone udka z kurczaka z marchewką i rodzynkami
Zuzka 2 h. 20 min. niska
Wieprzowina ze spaghetti
Zuzka 30 min. niska
Piersi z kurczaka na ananasie z rodzynkami i ryżem
Wieprzowe kotlety ze śliwkowym dżemem
Twarogowe owocowe knedle
Dada 45 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Mieszanka grzybowa z brandy
Drobiowe szaszłyki z marchewką i gruszkami w parowarze
Dada — średnia
Ryba żabnica z groszkowym puree
Ryba żabnica z zielonym pesto
MAKARONY
Makaron z pieczarkami i tyrolską szynką
Panga na bambusowych pędach
Dada 45 min. niska
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z boczniaków z parowaru
SYROPY I HERBATY
Bożonarodzeniowy poncz
Wieprzowa szynka z szynkowaru
Domowy smalec wieprzowy i skwarki
Kalafior po mandżursku
SŁONE PRZEKĄSKI
Szynkowa mini pizza
ZDROWE WYPIEKI
Raw makowe kuleczki
CIELĘCINA
Gulasz cielęcy
DODATKI WARZYWNE
Pikantny dal z soczewicy i grochu
ŚNIADANIA Z JAJEK
Jajecznica z zieloną cebulką
Actifry wieprzowe kotleciki dla smakoszy
PASTY
Klarowane masło
CIASTA
Budyniowe bułeczki ze śliwkami
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie