Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
RYBY
Ryba żabnica z groszkowym puree
Zuzka 30 min. niska
Pokaż przepis
WIEPRZOWINA
Ziemniaczane knedliczki z pasztetową
Dada 60 min. średnia
Ryba żabnica z zielonym pesto
MAKARONY
Makaron z pieczarkami i tyrolską szynką
KURCZAK
Piersi z kurczaka na ananasie z rodzynkami i ryżem
Dada 60 min. niska
Wieprzowe kotlety ze śliwkowym dżemem
Panga na bambusowych pędach
Dada 45 min. niska
Pieczone udka z kurczaka z marchewką i rodzynkami
Zuzka 2 h. 20 min. niska
Wieprzowina ze spaghetti
Wieprzowe kotlety na białym winie
Zuzka 50 min. niska
INDYK
Indycze piersi na kukurydzy z frytkami i brokułem
Dada — niska
Pstrąg na cebulce z marchewką i pieczarkami
Zuzka 25 min. niska
Curry piersi z zieloną fasolką szparagową
Zuzka 40 min. niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Mieszanka grzybowa z brandy
Filet z dorsza na parze
Dada 40 min. niska
SŁODKIE DANIA
Twarogowe owocowe knedle
Dada 45 min. średnia
Kluski (buchty) na parze
Jurgason 60 min. średnia
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z boczniaków z parowaru
Wędzone mięso z puree z groszku w parowarze
Mięsno ziemniaczane knedle w parowarze
Wędzone udka z kurczaka z puree z groszku w parowarze
Drobiowe szaszłyki z marchewką i gruszkami w parowarze
Dada — średnia
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Dada 15 min. niska
ŚNIADANIOWE KASZE
Czekoladowy ryż w parowarze
Dada 50 min. niska
CIASTA
Szybki twarogowy placek z francuskiego ciasta
Gulasz z kurczaka
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
Leczo z jajkiem
Tradycyjne czereśniowe ciasto
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
Trdelniki
SŁONE PRZEKĄSKI
Nadziewane kanapeczki
Kawowce
Orzechowy makaron
ŚNIADANIA Z JAJEK
Omlet w chrupiącej tortilli
Pieczony boczek
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się