Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁODKIE DANIA
Kluski (buchty) na parze
Jurgason 60 min. średnia
WIEPRZOWINA
Ziemniaczane knedliczki z pasztetową
Dada 60 min. średnia
Mięsno ziemniaczane knedle w parowarze
Dada — niska
ŚNIADANIOWE KASZE
Czekoladowy ryż w parowarze
Dada 50 min. niska
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Dada 15 min. niska
KURCZAK
Pieczone udka z kurczaka z marchewką i rodzynkami
Zuzka 2 h. 20 min. niska
Wędzone udka z kurczaka z puree z groszku w parowarze
RYBY
Filet z dorsza na parze
Dada 40 min. niska
Wieprzowe kotlety ze śliwkowym dżemem
Zuzka 30 min. niska
Wieprzowina ze spaghetti
Piersi z kurczaka na ananasie z rodzynkami i ryżem
Dada 60 min. niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Mieszanka grzybowa z brandy
Zuzka 25 min. niska
Curry piersi z zieloną fasolką szparagową
Zuzka 40 min. niska
INDYK
Indycze piersi na kukurydzy z frytkami i brokułem
Twarogowe owocowe knedle
Dada 45 min. średnia
Wędzone mięso z puree z groszku w parowarze
Pstrąg na cebulce z marchewką i pieczarkami
Wieprzowe kotlety na białym winie
Zuzka 50 min. niska
Drobiowe szaszłyki z marchewką i gruszkami w parowarze
Dada — średnia
Ryba żabnica z groszkowym puree
Ryba żabnica z zielonym pesto
MAKARONY
Makaron z pieczarkami i tyrolską szynką
Panga na bambusowych pędach
Dada 45 min. niska
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z boczniaków z parowaru
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
Tarhonya
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
Marchewkowe ciasto z twarogiem
Pasteryzujemy gruszki
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
Zapiekana cukinia z parmezanem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
SŁODKIE ŚNIADANIA
Placuszki z dżemem
Warzywne klopsy z cukinią
Zapiekane ziemniaczane naleśniki z serem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się