Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
KLUSKI NA PARZE
Knedel z bułki gotowany w porcelanowym garnuszku
Dada 40 min. średnia
Pokaż przepis
Śląskie ziemniaczane knedliczki
Dada 60 min. średnia
Delikatny parzony knedel
Jurgason 60 min. niska
Karlowarskie tostowe knedliki
Michal 45 min. średnia
Karlowarski knedel
Michal 1 h. 10 min. niska
Pyzy ziemniaczane
Jurgason — średnia
Domowy knedel na parze
Zuzka 50 min. niska
Knedle z pieczarkami i boczkiem
Domowy drożdżowy knedel z garnka parowego
Dada 1 h. 30 min. niska
CIASTA
Szybki twarogowy placek z francuskiego ciasta
KURCZAK
Gulasz z kurczaka
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Leczo z jajkiem
Tradycyjne czereśniowe ciasto
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
Trdelniki
SŁONE PRZEKĄSKI
Nadziewane kanapeczki
Kawowce
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
ŚNIADANIA Z JAJEK
Omlet w chrupiącej tortilli
WIEPRZOWINA
Pieczony boczek
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się