Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
KLUSKI NA PARZE
Knedel z bułki gotowany w porcelanowym garnuszku
Dada 40 min. średnia
Pokaż przepis
Śląskie ziemniaczane knedliczki
Dada 60 min. średnia
Delikatny parzony knedel
Jurgason 60 min. niska
Karlowarskie tostowe knedliki
Michal 45 min. średnia
Karlowarski knedel
Michal 1 h. 10 min. niska
Pyzy ziemniaczane
Jurgason — średnia
Domowy knedel na parze
Zuzka 50 min. niska
Knedle z pieczarkami i boczkiem
Domowy drożdżowy knedel z garnka parowego
Dada 1 h. 30 min. niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażone grzyby Shimeji
PRZETWORY
Mrożony niedźwiedzi czosnek
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
KURCZAK
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
ActiFry Piersi z kurczaka ze szpinakiem
CIASTA KREMOWE
Kokosowe kulki
SOSY
Sos tatarski z kwaśnej śmietany
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
ZUPY MIĘSNE
Kapustnica
Bożonarodzeniowe kawowe ciasteczka
WYROBY CUKIERNICZE
Kulki kasztanowo - owsiane
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się