Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
Michal 45 min. średnia
Pokaż przepis
Karlowarski knedel
Michal 1 h. 10 min. niska
Domowy drożdżowy knedel z garnka parowego
Dada 1 h. 30 min. niska
Knedle z pieczarkami i boczkiem
Domowy knedel na parze
Zuzka 50 min. niska
Pyzy ziemniaczane
Jurgason — średnia
Knedel z bułki gotowany w porcelanowym garnuszku
Dada 40 min. średnia
Śląskie ziemniaczane knedliczki
Dada 60 min. średnia
Delikatny parzony knedel
Jurgason 60 min. niska
PRZETWORY
Pasteryzujemy gruszki
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
DODATKI ZIEMNIACZANE
Domowe ziemniaczane loksze
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
SOSY
Kapusta włoska na gęsto z ziemniakami
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
TORTY
Tort Malakoff z mascarpone
Mrożony niedźwiedzi czosnek
JAGNIĘCINA
Pieczony udziec jagnięcy z rozmarynem i czosnkiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa szpinakowa dla dzieci
Rozgrzewająca zupa warzywna
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Wegetariańska faszerowana papryka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się