Kuchnia Narodowa
Więcej
KLUSKI NA PARZE
Karlowarski knedel
Michal 1 h. 10 min. niska
Karlowarskie tostowe knedliki
Michal 45 min. średnia
Domowy drożdżowy knedel z garnka parowego
Dada 1 h. 30 min. niska
Pyzy ziemniaczane
Jurgason — średnia
Domowy knedel na parze
Zuzka 50 min. niska
Knedle z pieczarkami i boczkiem
Śląskie ziemniaczane knedliczki
Dada 60 min. średnia
Knedel z bułki gotowany w porcelanowym garnuszku
Dada 40 min. średnia
Delikatny parzony knedel
Jurgason 60 min. niska
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
MAKARONY
Tarhonya
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
Marchewkowe ciasto z twarogiem
Pasteryzujemy gruszki
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Zapiekana cukinia z parmezanem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
SŁODKIE ŚNIADANIA
Placuszki z dżemem
Warzywne klopsy z cukinią
Zapiekane ziemniaczane naleśniki z serem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się