Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
Michal 45 min. średnia
Pokaż przepis
Karlowarski knedel
Michal 1 h. 10 min. niska
Domowy knedel na parze
Zuzka 50 min. niska
Domowy drożdżowy knedel z garnka parowego
Dada 1 h. 30 min. niska
Knedle z pieczarkami i boczkiem
Knedel z bułki gotowany w porcelanowym garnuszku
Dada 40 min. średnia
Śląskie ziemniaczane knedliczki
Dada 60 min. średnia
Pyzy ziemniaczane
Jurgason — średnia
Delikatny parzony knedel
Jurgason 60 min. niska
DESERY W PUCHARKACH
Jabłkowy jesienny pucharek
KURCZAK
Roladki z kurczaka w sosie z pora
CIASTA
Jabłkowy kołacz Harmonijka
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
ZUPY MIĘSNE
Frankfurcka zupa
WIEPRZOWINA
Słowackie kluseczki
Drobiowy rosół z brukselką i domowym makaronem
Piersi z kaczki z sosem żurawinowym
TORTY
Tort Napoleon bez pieczenia
Tort jabłkowo-mascarpone bez pieczenia
ZUPY JARZYNOWE
Kapuśniak
Cukinia faszerowana wieprzowiną
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się