Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
KLUSKI NA PARZE
Knedel z bułki gotowany w porcelanowym garnuszku
Dada 40 min. średnia
Pokaż przepis
Śląskie ziemniaczane knedliczki
Dada 60 min. średnia
Delikatny parzony knedel
Jurgason 60 min. niska
Karlowarskie tostowe knedliki
Michal 45 min. średnia
Karlowarski knedel
Michal 1 h. 10 min. niska
Pyzy ziemniaczane
Jurgason — średnia
Domowy knedel na parze
Zuzka 50 min. niska
Knedle z pieczarkami i boczkiem
Domowy drożdżowy knedel z garnka parowego
Dada 1 h. 30 min. niska
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka Cezar
STRUDLE
Jabłka z cieście francuskim (w szlafroczku)
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
Kakaowe kuleczki
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z selerem i ananasem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Chałupnicze langosze
ŚNIADANIOWE KASZE
Owsianka z jabłkami i cynamonem
WIEPRZOWINA
Wieprzowina na kminku
CIASTA
Czereśniowe clafoutis
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się