Kuchnia Narodowa
Więcej
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
Michal 45 min. średnia
Knedel z bułki gotowany w porcelanowym garnuszku
Dada 40 min. średnia
Domowy knedel na parze
Zuzka 50 min. niska
Pyzy ziemniaczane
Jurgason — średnia
Karlowarski knedel
Michal 1 h. 10 min. niska
Domowy drożdżowy knedel z garnka parowego
Dada 1 h. 30 min. niska
Knedle z pieczarkami i boczkiem
Delikatny parzony knedel
Jurgason 60 min. niska
Śląskie ziemniaczane knedliczki
Dada 60 min. średnia
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
WIEPRZOWINA
Pieczona wędzona wieprzowa golonka
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
ZUPY JARZYNOWE
Ajurwedyjska zupa Kiczadi
LIKIERY
Ajerkoniak
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
SŁONE PRZEKĄSKI
Paluszki serowe z ciasta francuskiego
PASTY
Pasta ze skwarków
MAKARONY
Makaron z kurkami i łososiem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażony kalafior w cieście z ciecierzycy
Pieczarkowe roladki z mielonym mięsem
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie