Kuchnia Narodowa
Więcej
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
Michal 45 min. średnia
Pokaż przepis
Karlowarski knedel
Michal 1 h. 10 min. niska
Knedle z pieczarkami i boczkiem
Domowy knedel na parze
Zuzka 50 min. niska
Domowy drożdżowy knedel z garnka parowego
Dada 1 h. 30 min. niska
Knedel z bułki gotowany w porcelanowym garnuszku
Dada 40 min. średnia
Delikatny parzony knedel
Jurgason 60 min. niska
Pyzy ziemniaczane
Jurgason — średnia
Śląskie ziemniaczane knedliczki
Dada 60 min. średnia
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z leśnego grzyba siedzunia sosnowego
PRZETWORY
Winogronowy dżem
KACZKA
Pieczone skrzydełka z kaczki
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
ZUPY MIĘSNE
Drobiowy rosół z brukselką i domowym makaronem
RYŻ
Ryż basmati z warzywami
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
TORTY
Tort jabłkowo-mascarpone bez pieczenia
CIASTA
Jabłkowy kołacz Harmonijka
WIEPRZOWINA
Cukinia faszerowana wieprzowiną
ŚNIADANIOWE KASZE
Owsianka z prosa z jabłkami
ZUPY JARZYNOWE
Rozgrzewająca zupa warzywna
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się