Wszystkie przepisy > Dodatki > Kluski na parze
Wszystkie przepisy > Dodatki > Kluski na parze
Smaczny dodatek do obiadu z tostowego chleba.
Pichcił
MichalCzas przygotowania
45 min.Trudność
średnia
Garnuszkowy bez drożdżowy knedel jest bardzo lekki i w prosty sposób przygotowany dodatek. Doskonale nadaje się do każdego dobrego gulaszu, albo też do polędwiczek. Jest delikatny, smaczny i puszysty oraz bez drożdży czy środków spulchniających. Gotować go możecie w byle jakim większym porcelanowym garnuszku na herbatę. Wypróbujcie, na pewno spodoba wam się.
Pichcił
DadaCzas przygotowania
40 min.Trudność
średnia
Smaczne, nie rozpadające się knedle. Ulepszona wersja z grzybami i boczkiem.
Pichcił
MichalCzas przygotowania
1 h. 10 min.Trudność
niska
Klasyczne domowe pyzy z cebulką jako dodatek do głównego dania.
Pichcił
JurgasonCzas przygotowania
—Trudność
średnia
Smaczne knedliczki (kluski) podajemy do gotowanych mięs z sosem.
Pichcił
DadaCzas przygotowania
60 min.Trudność
średnia
Prosty przepis na knedel na parze o długości około 25 cm.
Pichcił
ZuzkaCzas przygotowania
50 min.Trudność
niska
Łatwy do przyrządzenia 600 gramowy knedel z garnka parowego.
Pichcił
DadaCzas przygotowania
1 h. 30 min.Trudność
niska
Smaczny i gęsty knedel z typową kratkowaną strukturą.
Pichcił
MichalCzas przygotowania
1 h. 10 min.Trudność
niska