Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
Zupy jarzynowe 75
Zupy mięsne 35
Zupy z roślin strączkowych 34
Zupy grzybowe 16
Dodatki do zup 4
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z leśnego grzyba siedzunia sosnowego
ZUPY JARZYNOWE
Zupa brokułowa z lanymi kluskami
Kapuśniak
Rozgrzewająca zupa warzywna
Gazpacho
Rydzowa zupa
Zimowa warzywna zupa
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Śmietanowa zupa z soczewicą i batatami
ZUPY MIĘSNE
Pikantna kapustnica
Śmietanowa zupa Hokkaido
Porowa zupa z serem
Krupnik z warzywami
MAKARONY
Makaron z kurkami i łososiem
KURCZAK
Roladki z kurczaka w sosie z pora
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
Kluski z kiszoną kapustą
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaczano-bryndzowe krokiety
CIASTA
Tarty twarogowy kołacz z jabłkami
Malinowe kratkowane ciasto
Grillowane drobiowe medaliony z koprem włoskim
JAGNIĘCINA
Pieczony udziec jagnięcy z rozmarynem i czosnkiem
Indyjski maślany kurczak
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się