Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE CIASTA
Bałkański kołacz z francuskiego ciasta
Dada 50 min. średnia
Słone pieczywo z bryndzą i boczkiem
Dada — średnia
Domowe francuskie ciasto cebulowe
Zuzka 1 h. 30 min. niska
Ciasto porowe z serem
Michal 60 min. niska
Bryndzowe pieczywo z cebulą
Ciasteczka z bryndzą
Dada 2 h. 30 min. średnia
Ciasto z kiszonej kapusty
Zuzka 60 min. średnia
Słone serowe ciasto z porem
Dada 60 min. średnia
Strudel nadziewany dynią i bałkańskim serem
Zuzka 60 min. niska
Szybka pizza
Dada 20 min. niska
Serowe słone ciasto z oliwkami
Dada 45 min. średnia
Skwarkowe gniazda
Dada 1 h. 20 min. średnia
Pizza strudel
Bryndzowe ciasto
Jurgason 50 min. średnia
Słone ciasteczka z pełnoziarnistego ciasta francuskiego
SŁONE PRZEKĄSKI
Szpinakowo bryndzowe przekąski
Dada 45 min. niska
Ciasto z boczkiem
Jurgason 55 min. niska
Pizza z francuskiego ciasta
Pizza
Dada 1 h. 30 min. średnia
PRZETWORY
Winogronowy dżem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
Jabłkowa kremówka
Pomarańczowe ciasto z orzechami w karmelu
TORTY
Tort Malakoff z mascarpone
Tort Konik
ZUPY JARZYNOWE
Zupa demikat z ziemniakami
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Warzywne klopsy z cukinią
Curry z kalafiora i soczewicy
CIELĘCINA
Cielęca wątróbka z boczniakiem
Twarogowy lodowy deser
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się