Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE CIASTA
Ciasto porowe z serem
Michal 60 min. niska
Bałkański kołacz z francuskiego ciasta
Dada 50 min. średnia
Domowe francuskie ciasto cebulowe
Zuzka 1 h. 30 min. niska
Ciasto z kiszonej kapusty
Zuzka 60 min. średnia
Szybka pizza
Dada 20 min. niska
Słone ciasteczka z pełnoziarnistego ciasta francuskiego
Dada 60 min. średnia
Pizza strudel
Dada 1 h. 20 min. średnia
Pizza z francuskiego ciasta
Pizza
Dada 1 h. 30 min. średnia
Ciasteczka z bryndzą
Dada 2 h. 30 min. średnia
Słone pieczywo z bryndzą i boczkiem
Dada — średnia
Bryndzowe ciasto
Jurgason 50 min. średnia
Bryndzowe pieczywo z cebulą
Słone serowe ciasto z porem
Serowe słone ciasto z oliwkami
Dada 45 min. średnia
Strudel nadziewany dynią i bałkańskim serem
Zuzka 60 min. niska
Ciasto z boczkiem
Jurgason 55 min. niska
Skwarkowe gniazda
SŁONE PRZEKĄSKI
Szpinakowo bryndzowe przekąski
Dada 45 min. niska
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
MAKARONY
Tarhonya
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
Marchewkowe ciasto z twarogiem
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Zapiekana cukinia z parmezanem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka ryżowa z tuńczykiem
RYBY
Filet z dorsza na parze
KURCZAK
Indyjski maślany kurczak
Udka z kurczaka na kiszonej kapuście
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się