Kuchnia Narodowa
Więcej
MAKARONY
Pierogi z bryndzą
Dada 1 h. 30 min. średnia
Szpecle z piwnym serem, boczkiem i cebulą
Dada 40 min. średnia
Kluski haluszki
Dada 30 min. niska
Makaron z kurkami i łososiem
Michal 30 min. niska
Sałatka makaronowa na zimno
Dada — niska
Ćwikłowe kluseczki
Dada — średnia
Lasagne
Norika 60 min. średnia
Fettuccine z brokułem
Zuzka 30 min. niska
Makaron zapiekany z brokułem
Jurgason 40 min. niska
Makaron z porem
Spaghetti bolognese
Michal 60 min. średnia
Makaron zapiekany z bakłażanem
Jurgason 45 min. średnia
Zapiekany makaron ze szpinakiem i boczkiem
Dada 60 min. średnia
Spaghetti Aglio e Olio
Michal 10 min. średnia
Szynkowe łazanki z cukinią
Szynkowe łazanki z cebulką
Dada 45 min. niska
Makaron z sosem szpinakowym
Spaghetti ze świeżymi pomidorami i bazylią
Ryżowy makaron z mięsem wieprzowym i grzybami shiitake
Pikantny makaron z tuńczykiem
Pieczarkowe szynkowe łazanki
Spaghetti all'Amatriciana
Michal 25 min. średnia
Spaghetti z pomidorowo-cebulowym sosem
Spaghetti ogrodnika
Zuzka 40 min. niska
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
WIEPRZOWINA
Pieczona wędzona wieprzowa golonka
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
ZUPY JARZYNOWE
Ajurwedyjska zupa Kiczadi
LIKIERY
Ajerkoniak
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
SŁONE PRZEKĄSKI
Paluszki serowe z ciasta francuskiego
PASTY
Pasta ze skwarków
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażony kalafior w cieście z ciecierzycy
Pieczarkowe roladki z mielonym mięsem
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie