swiatwemnie.pl

Ryby

 

Tilapia w parmezanie

Tilapia w parmezanie

Smaczne filety rybne panierowane w ziołowym tartym parmezanie.Zobacz więcej

Łosoś w cieście ziemniaczanym

Łosoś w cieście ziemniaczanym

Filet z łososia zapieczony w delikatnym cieście z ziemniaków.Zobacz więcej

Stek z łososia

Stek z łososia

Łosoś jest lubiany przez swój doskonały smak, soczyście delikatne mięso i bogate wartości odżywcze. Jego przygotowanie jest proste i może nim zaimponować nawet początkujący kucharz.Zobacz więcej

Dorsz z sosem curry

Dorsz z sosem curry

Proste i szybkie przygotowanie lekkiego obiadu również dla początkujących kucharzy. Jako dodatek wybrałem pieczoną dynię hokkaido, ale tak samo odpowiednie mogłyby być gotowane ziemniaki, albo ziemniaczane puree.Zobacz więcej

Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce

Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce

Bogata w białko ryba w ziołowej panierce, zawierająca zdrowy tłuszcz jest po prostu doskonała.Zobacz więcej

Stek z łososia na ziołach prowansalskich

Stek z łososia na ziołach prowansalskich

Pachnący soczysty łosoś w prowansalskiej marynacie.Zobacz więcej

Hoki (filety z miruny) w ziołowej panierce

Hoki (filety z miruny) w ziołowej panierce

Upieczoną rybę podajemy z ciepłym ziemniaczano - serowym sosem, ryżem i plasterkiem cytryny.Zobacz więcej

 

 
 
 

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 7 • Zalogować się