Kuchnia Narodowa
Więcej
RYBY
Smażone nuggetsy rybne z suma
Dada 40 min. średnia
ActiFry grillowany łosoś z warzywami
Jurgason 50 min. niska
ActiFry pieczona dorada
Michal — niska
Ryba żabnica z zielonym pesto
Zuzka 30 min. niska
ActiFry paprykowo - imbirowa panga
Dada 45 min. niska
Zapiekane gnocchi z łososiem
Michal 45 min. niska
Flądra na warzywach
Smażony karp
Dada 20 min. niska
Dorsz w cieście z białek
Dada — średnia
Pieczone ziemniaki z tuńczykiem
Zuzka 35 min. niska
Ryba żabnica z groszkowym puree
ActiFry marynowany łosoś
Jurgason 1 h. 15 min. niska
Panga zapieczona z hermelinem
Surimi - rybne kotleciki
Dada 60 min. średnia
Marynowany stek z rekina
Smażona ryba w koperkowym cieście
Dada 30 min. średnia
Pieczone filety rybne w potrójnej panierce
Dada 30 min. niska
Rybne kuleczki z niedźwiedzim czosnkiem
Dada 45 min. średnia
ActiFry Grillowane pstrągi z rozmarynem
Jurgason 45 min. średnia
Panga na bambusowych pędach
Delikatne łososiowe szaszłyki
ActiFry Łososiowe kotleciki z pieczonymi ziemniakami
Zuzka 45 min. średnia
Panga w cieście francuskim z borówkami
Dada 50 min. średnia
Filet z łososia z Gomashio
Michal 10 min. niska
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Ciasto orzechowo - karmelowe
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Galaretka wieprzowa
CIASTECZKA
Kokosanki
SŁODKIE DANIA
Delikatne śliwkowe buchty
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Sandacz na prowansalski sposób
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się