Wszystkie przepisy > Dania główne > Ryby
Wszystkie przepisy > Dania główne > Ryby
Filet z łososia zapieczony w delikatnym cieście z ziemniaków.
Pichcił
MichalCzas przygotowania
1 h. 10 min.Trudność
średnia
Pangę polaną sosem podajemy z ugotowanymi ziemniakami i smażoną cukinią. Pangę i ziemniaki można łatwo przyrządzić w garnku na parę.
Pichcił
DadaCzas przygotowania
60 min.Trudność
średnia
Przepis na przygotowanie pstrągów w garnku na parę.
Pichcił
ZuzkaCzas przygotowania
25 min.Trudność
niska
Świetny przepis na filet z tilapii nilowej w orzeźwiającym kwaskowo - masłowym sosie.
Pichcił
MichalCzas przygotowania
30 min.Trudność
średnia
Ulubiona ryba w chrupiącym cieście. Podajemy według smaku, z frytkami, gotowanymi ziemniakami i tatarskim sosem.
Pichcił
DadaCzas przygotowania
60 min.Trudność
niska
Szybkie rybne szaszłyki idealne na letnie grillowanie.
Pichcił
ZuzkaCzas przygotowania
30 min.Trudność
niska
Przepis na szybkie przygotowanie pieczonego pstrąga z tymiankiem.
Pichcił
ZuzkaCzas przygotowania
30 min.Trudność
niska
Upieczoną rybę podajemy z ciepłym ziemniaczano - serowym sosem, ryżem i plasterkiem cytryny.
Pichcił
DadaCzas przygotowania
—Trudność
niska
Podajemy z sałatką ziemniaczaną lub z inną z dodatkiem ziemniaków, ewentualnie z sałatką warzywną.
Pichcił
DadaCzas przygotowania
60 min.Trudność
średnia
Pichcił
ZuzkaCzas przygotowania
35 min.Trudność
niska
Zdrowa ryba na zdrowych warzywach.
Pichcił
DadaCzas przygotowania
60 min.Trudność
średnia
Smaczne filety rybne panierowane w ziołowym tartym parmezanie.
Pichcił
DadaCzas przygotowania
30 min.Trudność
średnia
Pachnący soczysty łosoś w prowansalskiej marynacie.
Pichcił
DadaCzas przygotowania
—Trudność
niska
Przepis na wyborne ziemniaczano-łososiowe kotleciki z minimalną ilością użytego oleju i pikantnym dipem.
Pichcił
ZuzkaCzas przygotowania
45 min.Trudność
średnia
Smaczna lekka kolacja.
Pichcił
DadaCzas przygotowania
40 min.Trudność
średnia
Zmieńcie sposób przygotowania i spróbujcie zrobić sobie smażone rybne filety w zdrowy i prosty sposób. Przygotowanie poprzez pieczenie w piekarniku jest równie smaczne. Podajemy w klasyczny sposób z ziemniaczaną sałatką.
Pichcił
DadaCzas przygotowania
30 min.Trudność
niska
osoś jest lubiany przez swój doskonały smak, soczyście delikatne mięso i bogate wartości odżywcze. Jego przygotowanie jest proste i może nim zaimponować nawet początkujący kucharz.
Pichcił
MichalCzas przygotowania
15 min.Trudność
niska
Przygotowanie ryby - pangę w parowarze.
Pichcił
DadaCzas przygotowania
45 min.Trudność
niska
Pikantne masło doda flądrze powabny smak.
Pichcił
ZuzkaCzas przygotowania
30 min.Trudność
niska
Przepis na pangę przygotowaną w garnku na parę i zapieczoną z serem z białą pleśnią na wierzchu.
Pichcił
ZuzkaCzas przygotowania
35 min.Trudność
niska
Drobne, chrupiące kawałki ryb. Podajemy z ziemniaczanym puree i smażoną cebulką.
Pichcił
DadaCzas przygotowania
20 min.Trudność
niska