Kuchnia Narodowa
Więcej
RYBY
ActiFry grillowany łosoś z warzywami
Jurgason 50 min. niska
Smażone nuggetsy rybne z suma
Dada 40 min. średnia
Delikatne łososiowe szaszłyki
Zuzka 30 min. niska
ActiFry pieczona dorada
Michal — niska
ActiFry Grillowane pstrągi z rozmarynem
Jurgason 45 min. średnia
Smażony karp
Dada 20 min. niska
Pieczone ziemniaki z tuńczykiem
Zuzka 35 min. niska
ActiFry marynowany łosoś
Jurgason 1 h. 15 min. niska
Ryba żabnica z groszkowym puree
Flądra na warzywach
Panga w cieście francuskim z borówkami
Dada 50 min. średnia
Dorsz w cieście z białek
Dada — średnia
Smażona ryba w koperkowym cieście
Dada 30 min. średnia
Pieczone filety rybne w potrójnej panierce
Dada 30 min. niska
Rybne kuleczki z niedźwiedzim czosnkiem
Dada 45 min. średnia
Panga zapieczona z hermelinem
Zapiekane gnocchi z łososiem
Michal 45 min. niska
Łosoś w cieście ziemniaczanym
Michal 1 h. 10 min. średnia
Marynowany stek z rekina
Kotleciki rybne
Pieczona Tilapia Nilowa
Michal 30 min. średnia
Dorsz z sosem holenderskim
Michal 30 min. niska
ActiFry Łososiowe kotleciki z pieczonymi ziemniakami
Zuzka 45 min. średnia
Filet z dorsza na parze
Dada 40 min. niska
PRZETWORY
Winogronowy dżem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
Jabłkowa kremówka
Pomarańczowe ciasto z orzechami w karmelu
TORTY
Tort Malakoff z mascarpone
Tort Konik
ZUPY JARZYNOWE
Zupa demikat z ziemniakami
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Warzywne klopsy z cukinią
SŁONE CIASTA
Bałkański kołacz z francuskiego ciasta
Curry z kalafiora i soczewicy
CIELĘCINA
Cielęca wątróbka z boczniakiem
Twarogowy lodowy deser
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się