Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
Mięso 380
Dania wegetariańskie 176
Ryby 63
Makarony 57
Pizza 3
Sosy 47
Rizotto 12
Słodkie dania 71
WIEPRZOWINA
Cukinia faszerowana wieprzowiną
SOSY
Groch na gęsto z suszonego żółtego grochu
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Pieczone łazanki z leśnymi grzybami
MAKARONY
Spaghetti ze szparagami
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
Chałupnicze langosze
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Królik na śmietanie
Duszona wieprzowina na grzybach
Śródziemnomorskie kotleciki mielone
Wieprzowina na kminku
KURCZAK
Imbirowy-miodowy kurczak na gruszkach
Kluski z niedźwiedzim czosnkiem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
STRUDLE
Jabłka z cieście francuskim (w szlafroczku)
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka Cezar
Kakaowe kuleczki
ŚNIADANIOWE KASZE
Owsianka z jabłkami i cynamonem
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z selerem i ananasem
CIASTA
Czereśniowe clafoutis
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się