Kuchnia Narodowa
Więcej
Mięso 380
Dania wegetariańskie 176
Ryby 63
Makarony 57
Pizza 3
Sosy 47
Rizotto 12
Słodkie dania 71
WIEPRZOWINA
Domowy smalec wieprzowy i skwarki
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
KACZKA
Pieczone skrzydełka z kaczki
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Pikantne dyniowo-marchewkowe placki
Wątróbka z kaczki w cebulowym sosie
Zapiekane faszerowane kanie
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
SŁODKIE DANIA
Ziemniaczane kulki nadziewane makiem
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
Cukinia faszerowana wieprzowiną
INDYK
Indycze sakiewki nadziewane serem i szczypiorkiem
Pieczone łazanki z leśnymi grzybami
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z leśnego grzyba siedzunia sosnowego
PRZETWORY
Winogronowy dżem
RYŻ
Ryż na maśle
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z białej kapusty
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
ZUPY MIĘSNE
Frankfurcka zupa
Ryż basmati z warzywami
CIASTA
Ciasto na zsiadłym mleku
SYROPY I HERBATY
Bożonarodzeniowy poncz
CIASTECZKA
Pierniczki z białą polewą
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się