Kuchnia Narodowa
Więcej
ZUPY MIĘSNE
Cielęcy rosół z warzywami
Dada 1 h. 50 min. średnia
Frankfurcka zupa
Dada 45 min. średnia
Wieprzowa zupa
Dada 1 h. 30 min. niska
Mangalica kociołkowy gulasz
Michal 3 h. średnia
Kociołkowy gulasz bez kociołka
Dada 2 h. 30 min. średnia
Gazdowski kapuśniak z kaszą
Dada 1 h. 30 min. średnia
Kapuśniak z soczewicą
Dada 1 h. 20 min. średnia
Wieprzowy gulasz z pieczarkami
Michal 1 h. 10 min. niska
Cielęca zupa
Dada 1 h. 15 min. średnia
Zupa wołowa
Dada 2 h. 30 min. niska
Drobiowy rosół z brukselką i domowym makaronem
Jurgason 60 min. średnia
Zupa ubojowa
Dada 2 h. 20 min. niska
Kapustnica dla dzieci
Dada 50 min. niska
Kapuśniak z mięsem wołowym
Dada 2 h. 10 min. średnia
Wywar Dashi
Michal 60 min. niska
Prosty rosół z kurczaka
Jurgason 2 h. niska
Klasyczny rosół z kurczaka
Awase Dashi
Michal — średnia
Zupa rybno-warzywna
Dada 50 min. wysoka
Sylwestrowy kapuśniak
Barszcz
Dada 2 h. wysoka
Zupa rybna
Norika 60 min. niska
Cielęce flaczki
Dada — średnia
Zupa rybna z niedźwiedzim czosnkiem
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
MAKARONY
Tarhonya
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
Marchewkowe ciasto z twarogiem
Pasteryzujemy gruszki
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Zapiekana cukinia z parmezanem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
SŁODKIE ŚNIADANIA
Placuszki z dżemem
Warzywne klopsy z cukinią
Zapiekane ziemniaczane naleśniki z serem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się