Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
ZUPY MIĘSNE
Cielęcy rosół z warzywami
Dada 1 h. 50 min. średnia
Pokaż przepis
Wieprzowa zupa
Dada 1 h. 30 min. niska
Mangalica kociołkowy gulasz
Michal 3 h. średnia
Kapuśniak z mięsem wołowym
Dada 2 h. 10 min. średnia
Kapuśniak z soczewicą
Dada 1 h. 20 min. średnia
Klasyczny rosół z kurczaka
Dada 1 h. 30 min. średnia
Zupa ubojowa
Dada 2 h. 20 min. niska
Zupa wołowa
Dada 2 h. 30 min. niska
Wieprzowy gulasz z pieczarkami
Michal 1 h. 10 min. niska
Kapustnica dla dzieci
Dada 50 min. niska
Cielęca zupa
Dada 1 h. 15 min. średnia
Sylwestrowy kapuśniak
Awase Dashi
Michal — średnia
Gazdowski kapuśniak z kaszą
Prosty rosół z kurczaka
Jurgason 2 h. niska
Zupa rybna z niedźwiedzim czosnkiem
Dada 45 min. średnia
Flaczki
Dada — niska
Cielęce flaczki
Dada — średnia
Wywar Dashi
Michal 60 min. niska
Halaszle z pangi
Dada 30 min. niska
Pikantna kapustnica
Jurgason 60 min. średnia
Kociołkowy gulasz bez kociołka
Dada 2 h. 30 min. średnia
Zupa rybna
Norika 60 min. niska
Barszcz
Dada 2 h. wysoka
DESERY W PUCHARKACH
Jabłkowy jesienny pucharek
KURCZAK
Roladki z kurczaka w sosie z pora
CIASTA
Jabłkowy kołacz Harmonijka
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
Frankfurcka zupa
WIEPRZOWINA
Słowackie kluseczki
Drobiowy rosół z brukselką i domowym makaronem
Piersi z kaczki z sosem żurawinowym
TORTY
Tort Napoleon bez pieczenia
Tort jabłkowo-mascarpone bez pieczenia
ZUPY JARZYNOWE
Kapuśniak
Cukinia faszerowana wieprzowiną
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się