Kuchnia Narodowa
Więcej
ZUPY MIĘSNE
Frankfurcka zupa
Dada 45 min. średnia
Zupa wołowa
Dada 2 h. 30 min. niska
Drobiowy rosół z brukselką i domowym makaronem
Jurgason 60 min. średnia
Mangalica kociołkowy gulasz
Michal 3 h. średnia
Kapuśniak z soczewicą
Dada 1 h. 20 min. średnia
Flaczki
Dada — niska
Wieprzowy gulasz z pieczarkami
Michal 1 h. 10 min. niska
Gazdowski kapuśniak z kaszą
Dada 1 h. 30 min. średnia
Cielęca zupa
Dada 1 h. 15 min. średnia
Zupa ubojowa
Dada 2 h. 20 min. niska
Wieprzowa zupa
Dada 1 h. 30 min. niska
Awase Dashi
Michal — średnia
Zupa rybna z niedźwiedzim czosnkiem
Sylwestrowy kapuśniak
Wywar Dashi
Michal 60 min. niska
Cielęce flaczki
Dada — średnia
Barszcz
Dada 2 h. wysoka
Cielęcy rosół z warzywami
Dada 1 h. 50 min. średnia
Szybki rosół z garnka na parę
Dada 30 min. niska
Halaszle z pangi
Kapuśniak z mięsem wołowym
Dada 2 h. 10 min. średnia
Tajska zupa z kurczaka z mlekiem kokosowym
Michal 30 min. niska
Klasyczny rosół z kurczaka
Zupa rybno-warzywna
Dada 50 min. wysoka
PRZETWORY
Pasteryzujemy gruszki
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
Jabłkowa kremówka
Pomarańczowe ciasto z orzechami w karmelu
PASTY
Jabłkowo - czekoladowy krem
TORTY
Tort Malakoff z mascarpone
KACZKA
Letnia pieczona kaczka z warzywną surówką
Tort Konik
RYŻ
Śmietanowy ryż
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Warzywne klopsy z cukinią
Curry z kalafiora i soczewicy
Twarogowy lodowy deser
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się