Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Zuzka 30 min. niska
Pokaż przepis
PIECZYWO
Czosnkowe trójkąciki
Zuzka 60 min. średnia
Drożdżowe sakiewki z serem feta i porem
Bryndzowe pogacze
Zuzka 45 min. średnia
Sakiewki z niedźwiedzim czosnkiem
Słone krakersy z niedźwiedzim czosnkiem
Zuzka 30 min. średnia
Orzechowo skwarkowe pogacze
Michal 1 h. 30 min. średnia
Marynowana rzodkiew z sezamem
Michal 5 min. niska
Bryndzowe nadziewane kanapeczki
Dada 40 min. niska
Pesto z niedźwiedziego czosnku
Dada 15 min. niska
PRZEKĄSKI
Serowe rożki z oliwkami
WOŁOWINA
Wołowa rolada ze szpinakiem
Dada 1 h. 30 min. średnia
Szpinakowo bryndzowe przekąski
Dada 45 min. niska
Bryndzowe kwiatuszki z oliwką
Zuzka 40 min. średnia
Cheddar szynkowe różyczki
Zuzka 40 min. niska
Pizza ślimaczki z ciasta francuskiego
Przygotowanie prostych zimnych płyt
Dada — średnia
Nadziewany pikantny hermelin w oleju
Serdelki na ciemnym piwie
Dada 60 min. wysoka
Słony serowy wianek
Dada 40 min. średnia
Kieszonki z mielonym mięsem
Zuzka 1 h. 30 min. niska
Ptysie z guacamole
Szpinakowe kuleczki z indyczym mięsem
Dada 45 min. średnia
SŁONE CIASTA
Słone serowe ciasto z porem
Dada 60 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażone grzyby Shimeji
PRZETWORY
Mrożony niedźwiedzi czosnek
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
CIASTA KREMOWE
Kokosowe kulki
KURCZAK
ActiFry Piersi z kurczaka ze szpinakiem
SOSY
Sos tatarski z kwaśnej śmietany
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
CIASTA
Tradycyjne czereśniowe ciasto
ZUPY MIĘSNE
Kapustnica
WYROBY CUKIERNICZE
Kulki kasztanowo - owsiane
ŚNIADANIA Z JAJEK
Brokuły z jajkiem
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się