Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
SŁONE PRZEKĄSKI
Cheddar szynkowe różyczki
Zuzka 40 min. niska
Pokaż przepis
Pizza ślimaczki z ciasta francuskiego
Zuzka 40 min. średnia
Szynkowa mini pizza
Dada — średnia
PIECZYWO
Czosnkowe trójkąciki
Zuzka 60 min. średnia
Słone krakersy z niedźwiedzim czosnkiem
Zuzka 30 min. średnia
Bryndzowe nadziewane kanapeczki
Dada 40 min. niska
PRZEKĄSKI
Serowe rożki z oliwkami
Rolki z bakłażana i cukinii
Pogacze ze skwarkami
Jurgason — średnia
Rolada serowa z brokułami
Dada 60 min. średnia
Krakersy z dyni
Rolada z szynki
Nadziewana tortilla z tofu
Michal 30 min. średnia
Żabki
Jurgason 1 h. 40 min. średnia
Paluszki serowe z ciasta francuskiego
Zuzka 30 min. niska
Serowe kanapeczki
Dada — niska
Bryndzowe paluszki
Norika 60 min. niska
Pesto z niedźwiedziego czosnku
Dada 15 min. niska
Ptysie z guacamole
Drożdżowe sakiewki z serem feta i porem
Nadziewane pogacze
Zuzka — średnia
Twarogowe pałeczki
Dada 45 min. średnia
Nadziewane bagietki z szynką
Muffiny z szynką
KURCZAK
Roladki z kurczaka w sosie z pora
CIASTA
Banany w cieście francuskim
KACZKA
Piersi z kaczki z sosem żurawinowym
ŚNIADANIOWE KASZE
Owsianka z prosa z jabłkami
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
TORTY
Tort Napoleon bez pieczenia
RYŻ
Maślany ryż parboiled
WIEPRZOWINA
Cukinia faszerowana wieprzowiną
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
Orzechowo serowe przekąski
Francuskie ziemniaki
INDYK
Indycze piersi z gruszkami
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się