Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE PRZEKĄSKI
Słone krakersy z niedźwiedzim czosnkiem
Zuzka 30 min. średnia
Serowe kanapeczki
Dada — niska
Cheddar szynkowe różyczki
Zuzka 40 min. niska
Szynkowa mini pizza
Dada — średnia
Rolada serowa z brokułami
Dada 60 min. średnia
Paluszki serowe z ciasta francuskiego
Zuzka 30 min. niska
Szybkie słone paluszki
Dada 40 min. niska
Czosnkowe ślimaczki
Zuzka 40 min. średnia
Żabki
Jurgason 1 h. 40 min. średnia
Rolada z szynki
PIECZYWO
Czosnkowe trójkąciki
Zuzka 60 min. średnia
Nadziewane bagietki z szynką
Pizza ślimaczki z ciasta francuskiego
Pesto z niedźwiedziego czosnku
Dada 15 min. niska
Faszerowany krokodyl
Zuzka 1 h. 30 min. wysoka
Słone ciastka z parzenicy
Muffiny z szynką
PRZEKĄSKI
Serowe rożki z oliwkami
Pogacze ze skwarkami
Jurgason — średnia
Sylwestrowe pogacze ze skwarkami
Norika 1 h. 30 min. średnia
Nadziewana tortilla z tofu
Michal 30 min. średnia
Krakersy z dyni
Pogacze ziemniaczane
Jurgason 1 h. 15 min. średnia
Orzechowo serowe przekąski
Zuzka 1 h. 15 min. średnia
PRZETWORY
Winogronowy dżem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
Jabłkowa kremówka
Pomarańczowe ciasto z orzechami w karmelu
TORTY
Tort Malakoff z mascarpone
Tort Konik
ZUPY JARZYNOWE
Zupa demikat z ziemniakami
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Warzywne klopsy z cukinią
SŁONE CIASTA
Bałkański kołacz z francuskiego ciasta
Curry z kalafiora i soczewicy
CIELĘCINA
Cielęca wątróbka z boczniakiem
Twarogowy lodowy deser
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się