Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Zuzka 30 min. niska
Wielkanocne precelki
Dada 1 h. 30 min. średnia
Paluszki serowe z ciasta francuskiego
Rolada serowa z brokułami
Dada 60 min. średnia
Szybkie słone paluszki
Dada 40 min. niska
Cheddar szynkowe różyczki
Zuzka 40 min. niska
Pizza ślimaczki z ciasta francuskiego
Zuzka 40 min. średnia
Żabki
Jurgason 1 h. 40 min. średnia
Sylwestrowe pogacze ze skwarkami
Norika 1 h. 30 min. średnia
Szpinakowe muffinki
Jurgason 30 min. niska
Słone krakersy z niedźwiedzim czosnkiem
Zuzka 30 min. średnia
Szynkowa mini pizza
Dada — średnia
Czosnkowe ślimaczki
Słone ciastka z parzenicy
Pizza trójkąciki z szynką
Zuzka 1 h. 15 min. średnia
WOŁOWINA
Wołowa rolada ze szpinakiem
Nadziewane pogacze
Zuzka — średnia
Muffiny z szynką
Jogurtowe placki z serem
Dada 30 min. średnia
Nakładane sery z gyros przyprawami
Dada — niska
Rozmarynowe migdałowe krakersy
Nadziewane kanapeczki
Dada 45 min. wysoka
Śmietanowe pogacze
Norika 1 h. 30 min. niska
Bryndzowo - porowe kółeczka
Dada 45 min. średnia
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
Kremowe ciasto z mascarpone
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Ciasto orzechowo - karmelowe
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Galaretka wieprzowa
CIASTECZKA
Kokosanki
SŁODKIE DANIA
Delikatne śliwkowe buchty
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Sandacz na prowansalski sposób
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się