Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażone grzyby Shimeji
Michal 15 min. niska
Pokaż przepis
Smażony korzeń lotosu
Michal 40 min. niska
Boczniak w sosie z kurkumy
Dada 30 min. średnia
MAKARONY
Makaron z duszonymi warzywami
Dada 40 min. niska
Kalafiorowe ziemniaczane placki
Michal 60 min. średnia
Kotleciki z czerwonej kapusty
Dada 60 min. średnia
Delikatne placki z cukinii i ziemniaków
Dada — średnia
Knedel z jajkiem i pieczarkami
Dada 25 min. średnia
Pieczone warzywne kuleczki
Ziemniaczany placek z cebulą i niedźwiedzim czosnkiem
Orkiszowe langosze
Zuzka 50 min. niska
Dyniowa quesadilla
Michal 1 h. 10 min. średnia
Kluseczki z kiszoną kapustą
Dada 20 min. średnia
Fasolowo ziemniaczane placki z bazylią
Komosa ryżowa z kiszoną kapustą
Dada 25 min. niska
Tofu w soczewicowym sosie
Michal 45 min. średnia
SOSY
Gęsty dodatek z czerwonej soczewicy i niedźwiedzim czosnkiem
Dada 45 min. średnia
Ziemniaczane placki z porem
Zuzka 40 min. średnia
Placki z ziemniaczanego ciasta z brokułem
Warzywne klopsy z cukinią
Langosze z niedźwiedzim czosnkiem
Dada 1 h. 30 min. średnia
Kernotto z bryndzą i niedźwiedzim czosnkiem
Pieczone łazanki z leśnymi grzybami
Zapiekany kalafior z twarogiem
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaczane kluski - haluszki
CIASTECZKA
Upiorne palce wiedźmy
Paluszki z białek
STRUDLE
Twarogowo-jabłkowa strucla
Amerykańskie ziemniaki
WIEPRZOWINA
Cukinia faszerowana wieprzowiną
Topór kata
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się