Kuchnia Narodowa
Więcej
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Pieczone warzywne kuleczki
Dada 60 min. średnia
Smażony korzeń lotosu
Michal 40 min. niska
Zapiekany kalafior z twarogiem
Michal 1 h. 10 min. średnia
MAKARONY
Makaron z duszonymi warzywami
Dada 40 min. niska
Langosze z niedźwiedzim czosnkiem
Dada 1 h. 30 min. średnia
Ziemniaczany placek z cebulą i niedźwiedzim czosnkiem
SOSY
Gęsty dodatek z czerwonej soczewicy i niedźwiedzim czosnkiem
Dada 45 min. średnia
Warzywne klopsy z cukinią
Boczniak w sosie z kurkumy
Dada 30 min. średnia
Orkiszowe langosze
Zuzka 50 min. niska
Kernotto z bryndzą i niedźwiedzim czosnkiem
Kluseczki z kiszoną kapustą
Dada 20 min. średnia
Komosa ryżowa z kiszoną kapustą
Dada 25 min. niska
Kalafiorowe ziemniaczane placki
Michal 60 min. średnia
Pieczone łazanki z leśnymi grzybami
Tofu w soczewicowym sosie
Michal 45 min. średnia
Delikatne placki z cukinii i ziemniaków
Dada — średnia
Kotleciki z czerwonej kapusty
Dyniowa quesadilla
Ziemniaczane placki z porem
Zuzka 40 min. średnia
Fasolowo ziemniaczane placki z bazylią
Knedel z jajkiem i pieczarkami
Dada 25 min. średnia
Placki z ziemniaczanego ciasta z brokułem
Smażone grzyby Shimeji
Michal 15 min. niska
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Ciasto orzechowo - karmelowe
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Galaretka wieprzowa
CIASTECZKA
Kokosanki
SŁODKIE DANIA
Delikatne śliwkowe buchty
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Sandacz na prowansalski sposób
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się