Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA KREMOWE
Domowe ciasto Dobosza
Zuzka 45 min. średnia
WOŁOWINA
Gulasz z kotła
Michal 4 h. średnia
KURCZAK
Gulasz z kurczaka
Dada 40 min. niska
ZUPY MIĘSNE
Halaszle z pangi
Dada 30 min. niska
Gulasz węgierski
Dada 2 h. 20 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Ziemniaczane langosze
Dada — średnia
Gulasz nie gulasz
Jurgason — niska
Węgierski gulasz z flaczków
Dada 1 h. 30 min. średnia
Wieprzowy gulasz z pieczarkami
Michal 1 h. 10 min. niska
Wieprzowa zupa
Dada 1 h. 30 min. niska
Kociołkowy gulasz bez kociołka
Dada 2 h. 30 min. średnia
Somloi kluski (Somlói galuska)
Dada 2 h. wysoka
STRUDLE
Jabłkowo-orzechowy i jabłkowo-makowy strudel
Dada 60 min. średnia
WIEPRZOWINA
Segedyński gulasz
Dada 60 min. niska
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
MAKARONY
Tarhonya
Palce lizać
Marchewkowe ciasto z twarogiem
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
Zapiekana cukinia z parmezanem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka ryżowa z tuńczykiem
RYBY
Filet z dorsza na parze
Indyjski maślany kurczak
Udka z kurczaka na kiszonej kapuście
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się