Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA KREMOWE
Domowe ciasto Dobosza
Zuzka 45 min. średnia
Somloi kluski (Somlói galuska)
Dada 2 h. wysoka
WIEPRZOWINA
Segedyński gulasz
Dada 60 min. niska
WOŁOWINA
Gulasz z kotła
Michal 4 h. średnia
KURCZAK
Gulasz z kurczaka
Dada 40 min. niska
Gulasz węgierski
Dada 2 h. 20 min. średnia
ZUPY MIĘSNE
Halaszle z pangi
Dada 30 min. niska
Węgierski gulasz z flaczków
Dada 1 h. 30 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Ziemniaczane langosze
Dada — średnia
Gulasz nie gulasz
Jurgason — niska
Wieprzowy gulasz z pieczarkami
Michal 1 h. 10 min. niska
Wieprzowa zupa
Dada 1 h. 30 min. niska
Kociołkowy gulasz bez kociołka
Dada 2 h. 30 min. średnia
STRUDLE
Jabłkowo-orzechowy i jabłkowo-makowy strudel
Dada 60 min. średnia
PRZETWORY
Pasteryzujemy gruszki
SŁONE PRZEKĄSKI
Szynkowa mini pizza
Warzywne klopsy z cukinią
ZDROWE WYPIEKI
Jabłkowe ciasteczka
Szybkie słone paluszki
Słone krakersy z niedźwiedzim czosnkiem
RYŻ
Cytrynowy ryż
BABKI
Kakaowa babka z twarogiem
Nadziewane pogacze
Czekoladowo kokosowa babka z orzechami
Czereśniowe ciasto
CIASTA
Twarogowe ciasto ze śliwkami
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie