Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
KURCZAK
Gulasz z kurczaka
Dada 40 min. niska
Pokaż przepis
WIEPRZOWINA
Segedyński gulasz
Dada 60 min. niska
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
Dada 1 h. 30 min. średnia
Gulasz z kotła
Michal 4 h. średnia
Gulasz węgierski
Dada 2 h. 20 min. średnia
Gulasz nie gulasz
Jurgason — niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Ziemniaczane langosze
Dada — średnia
ZUPY MIĘSNE
Kociołkowy gulasz bez kociołka
Dada 2 h. 30 min. średnia
Wieprzowy gulasz z pieczarkami
Michal 1 h. 10 min. niska
Wieprzowa zupa
Dada 1 h. 30 min. niska
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
Dada 2 h. wysoka
Halaszle z pangi
Dada 30 min. niska
STRUDLE
Jabłkowo-orzechowy i jabłkowo-makowy strudel
Dada 60 min. średnia
Domowe ciasto Dobosza
Zuzka 45 min. średnia
PRZETWORY
Pasteryzujemy gruszki
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
DODATKI ZIEMNIACZANE
Domowe ziemniaczane loksze
SOSY
Kapusta włoska na gęsto z ziemniakami
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
TORTY
Tort Malakoff z mascarpone
Mrożony niedźwiedzi czosnek
JAGNIĘCINA
Pieczony udziec jagnięcy z rozmarynem i czosnkiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa szpinakowa dla dzieci
Rozgrzewająca zupa warzywna
Wegetariańska faszerowana papryka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się