Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
KURCZAK
Gulasz z kurczaka
Dada 40 min. niska
Pokaż przepis
WIEPRZOWINA
Segedyński gulasz
Dada 60 min. niska
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
Dada 1 h. 30 min. średnia
CIASTA KREMOWE
Domowe ciasto Dobosza
Zuzka 45 min. średnia
Gulasz z kotła
Michal 4 h. średnia
Gulasz węgierski
Dada 2 h. 20 min. średnia
Gulasz nie gulasz
Jurgason — niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Ziemniaczane langosze
Dada — średnia
ZUPY MIĘSNE
Halaszle z pangi
Dada 30 min. niska
Kociołkowy gulasz bez kociołka
Dada 2 h. 30 min. średnia
Wieprzowy gulasz z pieczarkami
Michal 1 h. 10 min. niska
Wieprzowa zupa
Dada 1 h. 30 min. niska
Somloi kluski (Somlói galuska)
Dada 2 h. wysoka
STRUDLE
Jabłkowo-orzechowy i jabłkowo-makowy strudel
Dada 60 min. średnia
DESERY W PUCHARKACH
Jabłkowy jesienny pucharek
Roladki z kurczaka w sosie z pora
CIASTA
Jabłkowy kołacz Harmonijka
Frankfurcka zupa
Słowackie kluseczki
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
Drobiowy rosół z brukselką i domowym makaronem
Budyniowy deser na Halloween
Piersi z kaczki z sosem żurawinowym
TORTY
Tort Napoleon bez pieczenia
ZUPY JARZYNOWE
Kapuśniak
Cukinia faszerowana wieprzowiną
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się