Kuchnia Narodowa
Więcej
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażony korzeń lotosu
Michal 40 min. niska
ZUPY MIĘSNE
Rosół z nudlami
Mioo — średnia
Awase Dashi
Michal — średnia
ZUPY JARZYNOWE
Kombu Dashi
Michal 4 h. niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Gomasio - sól sezamowa
Michal 10 min. niska
Marynowana rzodkiew z sezamem
Michal 5 min. niska
RYBY
Domowe sushi
Mioo — wysoka
Łosoś na Teriyaki
CIASTA
Fasolowe buchty
Michal 1 h. 30 min. średnia
Wywar Dashi
Michal 60 min. niska
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Miso zupa z fasolką szparagową
Michal 25 min. średnia
Smażone grzyby Shimeji
Michal 15 min. niska
Miso zupa z tofu
DODATKI DO ZUP
Zacierka - makaron do zupy
CIASTA KREMOWE
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
WIEPRZOWINA
Domowy smalec wieprzowy i skwarki
Wieprzowa szynka z szynkowaru
Pogacze ze skwarkami
DODATKI ZIEMNIACZANE
Cukiniowo - ziemniaczane puree
Fasola na cebuli z parówkami
Mleczna fasolowa zupa
Mangalica kociołkowy gulasz
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
SYROPY I HERBATY
Bożonarodzeniowy poncz
Boczniak w sosie z kurkumy
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie