Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażony korzeń lotosu
Michal 40 min. niska
Pokaż przepis
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Miso zupa z fasolką szparagową
Michal 25 min. średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Marynowana rzodkiew z sezamem
Michal 5 min. niska
CIASTA
Fasolowe buchty
Michal 1 h. 30 min. średnia
Smażone grzyby Shimeji
Michal 15 min. niska
Miso zupa z tofu
RYBY
Domowe sushi
Mioo — wysoka
ZUPY MIĘSNE
Awase Dashi
Michal — średnia
Łosoś na Teriyaki
Michal 10 min. niska
ZUPY JARZYNOWE
Kombu Dashi
Michal 4 h. niska
Gomasio - sól sezamowa
Wywar Dashi
Michal 60 min. niska
Rosół z nudlami
Mioo — średnia
Szybki twarogowy placek z francuskiego ciasta
KURCZAK
Gulasz z kurczaka
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
Leczo z jajkiem
Tradycyjne czereśniowe ciasto
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
Trdelniki
Nadziewane kanapeczki
Kawowce
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
ŚNIADANIA Z JAJEK
Omlet w chrupiącej tortilli
WIEPRZOWINA
Pieczony boczek
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się