Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
SŁONE PRZEKĄSKI
Gomasio - sól sezamowa
Michal 10 min. niska
Pokaż przepis
ZUPY JARZYNOWE
Kombu Dashi
Michal 4 h. niska
RYBY
Łosoś na Teriyaki
ZUPY MIĘSNE
Rosół z nudlami
Mioo — średnia
CIASTA
Fasolowe buchty
Michal 1 h. 30 min. średnia
Domowe sushi
Mioo — wysoka
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażony korzeń lotosu
Michal 40 min. niska
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Miso zupa z fasolką szparagową
Michal 25 min. średnia
Marynowana rzodkiew z sezamem
Michal 5 min. niska
Smażone grzyby Shimeji
Michal 15 min. niska
Miso zupa z tofu
Awase Dashi
Michal — średnia
Wywar Dashi
Michal 60 min. niska
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka Cezar
STRUDLE
Jabłka z cieście francuskim (w szlafroczku)
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
Kakaowe kuleczki
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z selerem i ananasem
Chałupnicze langosze
ŚNIADANIOWE KASZE
Owsianka z jabłkami i cynamonem
WIEPRZOWINA
Wieprzowina na kminku
Czereśniowe clafoutis
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się