Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
SŁONE PRZEKĄSKI
Gomasio - sól sezamowa
Michal 10 min. niska
Pokaż przepis
RYBY
Łosoś na Teriyaki
ZUPY MIĘSNE
Rosół z nudlami
Mioo — średnia
ZUPY JARZYNOWE
Kombu Dashi
Michal 4 h. niska
Marynowana rzodkiew z sezamem
Michal 5 min. niska
Domowe sushi
Mioo — wysoka
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażony korzeń lotosu
Michal 40 min. niska
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Miso zupa z fasolką szparagową
Michal 25 min. średnia
CIASTA
Fasolowe buchty
Michal 1 h. 30 min. średnia
Smażone grzyby Shimeji
Michal 15 min. niska
Miso zupa z tofu
Awase Dashi
Michal — średnia
Wywar Dashi
Michal 60 min. niska
DESERY W PUCHARKACH
Jabłkowy jesienny pucharek
KURCZAK
Roladki z kurczaka w sosie z pora
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
WIEPRZOWINA
Słowackie kluseczki
Frankfurcka zupa
Drobiowy rosół z brukselką i domowym makaronem
Piersi z kaczki z sosem żurawinowym
ŚNIADANIOWE KASZE
Owsianka z prosa z jabłkami
TORTY
Tort jabłkowo-mascarpone bez pieczenia
Pieczone łazanki z leśnymi grzybami
Cukinia faszerowana wieprzowiną
Kapuśniak
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się