Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
SŁONE PRZEKĄSKI
Gomasio - sól sezamowa
Michal 10 min. niska
Pokaż przepis
ZUPY JARZYNOWE
Kombu Dashi
Michal 4 h. niska
RYBY
Łosoś na Teriyaki
ZUPY MIĘSNE
Rosół z nudlami
Mioo — średnia
CIASTA
Fasolowe buchty
Michal 1 h. 30 min. średnia
Domowe sushi
Mioo — wysoka
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażony korzeń lotosu
Michal 40 min. niska
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Miso zupa z fasolką szparagową
Michal 25 min. średnia
Marynowana rzodkiew z sezamem
Michal 5 min. niska
Smażone grzyby Shimeji
Michal 15 min. niska
Miso zupa z tofu
Awase Dashi
Michal — średnia
Wywar Dashi
Michal 60 min. niska
PRZETWORY
Pasteryzujemy gruszki
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
DODATKI ZIEMNIACZANE
Domowe ziemniaczane loksze
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
SOSY
Kapusta włoska na gęsto z ziemniakami
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
TORTY
Tort Malakoff z mascarpone
Mrożony niedźwiedzi czosnek
JAGNIĘCINA
Pieczony udziec jagnięcy z rozmarynem i czosnkiem
Zupa szpinakowa dla dzieci
Rozgrzewająca zupa warzywna
Wegetariańska faszerowana papryka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się