Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE PRZEKĄSKI
Marynowana rzodkiew z sezamem
Michal 5 min. niska
ZUPY MIĘSNE
Rosół z nudlami
Mioo — średnia
RYBY
Łosoś na Teriyaki
Michal 10 min. niska
ZUPY JARZYNOWE
Kombu Dashi
Michal 4 h. niska
Domowe sushi
Mioo — wysoka
Gomasio - sól sezamowa
CIASTA
Fasolowe buchty
Michal 1 h. 30 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażony korzeń lotosu
Michal 40 min. niska
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Miso zupa z fasolką szparagową
Michal 25 min. średnia
Smażone grzyby Shimeji
Michal 15 min. niska
Miso zupa z tofu
Awase Dashi
Michal — średnia
Wywar Dashi
Michal 60 min. niska
PRZETWORY
Winogronowy dżem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
Jabłkowa kremówka
Pomarańczowe ciasto z orzechami w karmelu
TORTY
Tort Malakoff z mascarpone
Tort Konik
Zupa demikat z ziemniakami
Warzywne klopsy z cukinią
SŁONE CIASTA
Bałkański kołacz z francuskiego ciasta
Curry z kalafiora i soczewicy
CIELĘCINA
Cielęca wątróbka z boczniakiem
Twarogowy lodowy deser
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się