Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
WIEPRZOWINA
Topór kata
Michal 45 min. niska
Pokaż przepis
WOŁOWINA
Polędwica na śmietanie
Michal 3 h. 30 min. średnia
ZUPY GRZYBOWE
Kulajda
Michal 45 min. średnia
Morawski wróbel
Michal 1 h. 30 min. niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Topielcy
Dada — niska
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
Polędwica z knedlem
Dada — średnia
Karlowarski knedel
Michal 1 h. 10 min. niska
SŁODKIE DANIA
Ciastka morawskie
Knedle z pieczarkami i boczkiem
CIASTA
Wielkanocne judasze
Zuzka 1 h. 30 min. niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażone grzyby Shimeji
PRZETWORY
Mrożony niedźwiedzi czosnek
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
KURCZAK
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
ActiFry Piersi z kurczaka ze szpinakiem
CIASTA KREMOWE
Kokosowe kulki
SOSY
Sos tatarski z kwaśnej śmietany
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
ZUPY MIĘSNE
Kapustnica
Bożonarodzeniowe kawowe ciasteczka
WYROBY CUKIERNICZE
Kulki kasztanowo - owsiane
Orzechowy makaron
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się