Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
WIEPRZOWINA
Morawski wróbel
Michal 1 h. 30 min. niska
Pokaż przepis
WOŁOWINA
Polędwica na śmietanie
Michal 3 h. 30 min. średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Topielcy
Dada — niska
SŁODKIE DANIA
Ciastka morawskie
Dada — średnia
CIASTA
Wielkanocne judasze
Zuzka 1 h. 30 min. niska
Topór kata
Michal 45 min. niska
Polędwica z knedlem
ZUPY GRZYBOWE
Kulajda
Michal 45 min. średnia
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
Karlowarski knedel
Michal 1 h. 10 min. niska
Knedle z pieczarkami i boczkiem
KURCZAK
Roladki z kurczaka w sosie z pora
Banany w cieście francuskim
KACZKA
Piersi z kaczki z sosem żurawinowym
ŚNIADANIOWE KASZE
Owsianka z prosa z jabłkami
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
TORTY
Tort Napoleon bez pieczenia
RYŻ
Maślany ryż parboiled
Cukinia faszerowana wieprzowiną
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
Orzechowo serowe przekąski
Francuskie ziemniaki
INDYK
Indycze piersi z gruszkami
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się