Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
WIEPRZOWINA
Morawski wróbel
Michal 1 h. 30 min. niska
Pokaż przepis
SŁONE PRZEKĄSKI
Topielcy
Dada — niska
WOŁOWINA
Polędwica na śmietanie
Michal 3 h. 30 min. średnia
Polędwica z knedlem
Dada — średnia
CIASTA
Wielkanocne judasze
Zuzka 1 h. 30 min. niska
Topór kata
Michal 45 min. niska
ZUPY GRZYBOWE
Kulajda
Michal 45 min. średnia
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
Karlowarski knedel
Michal 1 h. 10 min. niska
SŁODKIE DANIA
Ciastka morawskie
Knedle z pieczarkami i boczkiem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
KURCZAK
Roladki z kurczaka w sosie z pora
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka fit z selerem
Pomarańczowe ciasto z orzechami w karmelu
SYROPY I HERBATY
Bożonarodzeniowy poncz
SOSY
Czerwona soczewica ze szpinakiem
SŁODKIE ŚNIADANIA
Placuszki z dżemem
SAŁATKI OWOCOWE
Pomarańczowa sałatka z winogronami i chałwą
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
PRZETWORY
Konserwujemy ogórki
DESERY W PUCHARKACH
Chia budyń
ZDROWE ŚNIADANIA
Proso z winogronami
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się