Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Morawski wróbel
Michal 1 h. 30 min. niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Topielcy
Dada — niska
SŁODKIE DANIA
Ciastka morawskie
Dada — średnia
WOŁOWINA
Polędwica z knedlem
CIASTA
Wielkanocne judasze
Zuzka 1 h. 30 min. niska
Topór kata
Michal 45 min. niska
Polędwica na śmietanie
Michal 3 h. 30 min. średnia
ZUPY GRZYBOWE
Kulajda
Michal 45 min. średnia
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
Karlowarski knedel
Michal 1 h. 10 min. niska
Knedle z pieczarkami i boczkiem
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
MAKARONY
Tarhonya
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
Marchewkowe ciasto z twarogiem
Pasteryzujemy gruszki
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Zapiekana cukinia z parmezanem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
SŁODKIE ŚNIADANIA
Placuszki z dżemem
Warzywne klopsy z cukinią
Zapiekane ziemniaczane naleśniki z serem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się