Kuchnia Narodowa
Więcej
WOŁOWINA
Polędwica na śmietanie
Michal 3 h. 30 min. średnia
CIASTA
Wielkanocne judasze
Zuzka 1 h. 30 min. niska
WIEPRZOWINA
Topór kata
Michal 45 min. niska
Polędwica z knedlem
Dada — średnia
Morawski wróbel
Michal 1 h. 30 min. niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Topielcy
Dada — niska
SŁODKIE DANIA
Ciastka morawskie
ZUPY GRZYBOWE
Kulajda
Michal 45 min. średnia
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
Karlowarski knedel
Michal 1 h. 10 min. niska
Knedle z pieczarkami i boczkiem
DODATKI ZIEMNIACZANE
Domowe ziemniaczane loksze
CIASTA KREMOWE
Pomarańczowe ciasto z orzechami w karmelu
MAKARONY
Makaron z kurkami i łososiem
PASTY
Jabłkowo - czekoladowy krem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Musaka warzywna
ZUPY JARZYNOWE
Zupa brokułowa z lanymi kluskami
Jabłkowy kołacz Harmonijka
Zupa demikat z ziemniakami
Curry z kalafiora i soczewicy
Zupa cebulowa
Tradycyjne francuskie ciasto z jabłkami
Kalafiorowe placki z serem feta
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się