Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
STRUDLE
Jabłkowo twarogowa strucla z suszonymi śliwkami
Jurgason 45 min. średnia
Pokaż przepis
Jabłka z cieście francuskim (w szlafroczku)
Dada 45 min. średnia
Gruszkowy strudel w cieście francuskim
Michal 60 min. niska
Makowo - wiśniowy strudel z ciasta francuskiego
Jurgason 30 min. średnia
Szarpany Makowo - Wiśniowy strudel
Vilma 1 h. 30 min. wysoka
Budyniowa strucla
Michal 60 min. średnia
Przekładaniec
Jurgason 50 min. średnia
Jabłkowo-orzechowy i jabłkowo-makowy strudel
Dada 60 min. średnia
Twarogowo-jabłkowy strudel
Jabłkowe kostki
Dada 1 h. 30 min. średnia
Strucel z serem twarogowym
Jabłkowy strudel w cieście francuskim
Twarogowa jabłkowa buchta
Dada 35 min. niska
Strudel Hokkaido
Dada 1 h. 20 min. średnia
Twarogowo-bananowe plecionki
Jeżynowy orzechowy przysmak
Dada — średnia
Jabłkowo-makowe oczy
Hokkaido strudel z rodzynkami
Twarogowo-jabłkowa strucla
Dada 40 min. wysoka
Bananowo-budyniowy strudel z migdałami
Dada 45 min. wysoka
Śliwkowo twarogowy strudel
Dada 35 min. średnia
Strudel śliwkowy
Strudel jabłkowo-jeżynowy
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z leśnego grzyba siedzunia sosnowego
MAKARONY
Makaron z kurkami i łososiem
KURCZAK
Roladki z kurczaka w sosie z pora
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
Kluski z kiszoną kapustą
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaczano-bryndzowe krokiety
CIASTA
Tarty twarogowy kołacz z jabłkami
Malinowe kratkowane ciasto
Grillowane drobiowe medaliony z koprem włoskim
JAGNIĘCINA
Pieczony udziec jagnięcy z rozmarynem i czosnkiem
Indyjski maślany kurczak
ZUPY JARZYNOWE
Zimowa warzywna zupa
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się