Kuchnia Narodowa
Więcej
STRUDLE
Strudel śliwkowy
Dada 45 min. średnia
Pokaż przepis
Gruszkowy strudel w cieście francuskim
Michal 60 min. niska
Jabłka z cieście francuskim (w szlafroczku)
Budyniowa strucla
Michal 60 min. średnia
Jabłkowo twarogowa strucla z suszonymi śliwkami
Jurgason 45 min. średnia
Strudel Hokkaido
Dada 1 h. 20 min. średnia
Przekładaniec
Jurgason 50 min. średnia
Jabłkowo-orzechowy i jabłkowo-makowy strudel
Dada 60 min. średnia
Strucel z serem twarogowym
Vilma 1 h. 30 min. wysoka
Hokkaido strudel z rodzynkami
Szarpany Makowo - Wiśniowy strudel
Twarogowo-jabłkowa strucla
Dada 40 min. wysoka
Twarogowo-jabłkowy strudel
Strudel jabłkowo-jeżynowy
Dada 1 h. 30 min. średnia
Jabłkowy strudel w cieście francuskim
Makowo - wiśniowy strudel z ciasta francuskiego
Jurgason 30 min. średnia
Twarogowo-bananowe plecionki
Jabłkowe kostki
Jabłkowo-makowe oczy
Jeżynowy orzechowy przysmak
Dada — średnia
Śliwkowo twarogowy strudel
Dada 35 min. średnia
Twarogowa jabłkowa buchta
Dada 35 min. niska
Bananowo-budyniowy strudel z migdałami
Dada 45 min. wysoka
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z leśnego grzyba siedzunia sosnowego
PRZETWORY
Winogronowy dżem
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
RYŻ
Ryż na maśle
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z białej kapusty
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
ZUPY MIĘSNE
Frankfurcka zupa
Ryż basmati z warzywami
CIASTA
Ciasto na zsiadłym mleku
SYROPY I HERBATY
Bożonarodzeniowy poncz
SŁODKIE DANIA
Ziemniaczane kulki nadziewane makiem
CIASTECZKA
Pierniczki z białą polewą
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się