Kuchnia Narodowa
Więcej
STRUDLE
Jabłka z cieście francuskim (w szlafroczku)
Dada 45 min. średnia
Makowo - wiśniowy strudel z ciasta francuskiego
Jurgason 30 min. średnia
Budyniowa strucla
Michal 60 min. średnia
Strudel Hokkaido
Dada 1 h. 20 min. średnia
Jabłkowo-orzechowy i jabłkowo-makowy strudel
Dada 60 min. średnia
Strucel z serem twarogowym
Vilma 1 h. 30 min. wysoka
Szarpany Makowo - Wiśniowy strudel
Gruszkowy strudel w cieście francuskim
Michal 60 min. niska
Przekładaniec
Jurgason 50 min. średnia
Strudel śliwkowy
Twarogowo-jabłkowy strudel
Twarogowo-jabłkowa strucla
Dada 40 min. wysoka
Twarogowo-bananowe plecionki
Jabłkowy strudel w cieście francuskim
Jabłkowo-makowe oczy
Jabłkowo twarogowa strucla z suszonymi śliwkami
Jurgason 45 min. średnia
Strudel jabłkowo-jeżynowy
Dada 1 h. 30 min. średnia
Hokkaido strudel z rodzynkami
Jabłkowe kostki
Twarogowa jabłkowa buchta
Dada 35 min. niska
Śliwkowo twarogowy strudel
Dada 35 min. średnia
Bananowo-budyniowy strudel z migdałami
Dada 45 min. wysoka
Jeżynowy orzechowy przysmak
Dada — średnia
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Ciasto orzechowo - karmelowe
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Galaretka wieprzowa
CIASTECZKA
Kokosanki
SŁODKIE DANIA
Delikatne śliwkowe buchty
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Sandacz na prowansalski sposób
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się