Kuchnia Narodowa
Więcej
STRUDLE
Makowo - wiśniowy strudel z ciasta francuskiego
Jurgason 30 min. średnia
Jabłka z cieście francuskim (w szlafroczku)
Dada 45 min. średnia
Budyniowa strucla
Michal 60 min. średnia
Strudel śliwkowy
Jabłkowo twarogowa strucla z suszonymi śliwkami
Jurgason 45 min. średnia
Strudel jabłkowo-jeżynowy
Dada 1 h. 30 min. średnia
Gruszkowy strudel w cieście francuskim
Michal 60 min. niska
Jabłkowo-orzechowy i jabłkowo-makowy strudel
Dada 60 min. średnia
Strucel z serem twarogowym
Vilma 1 h. 30 min. wysoka
Przekładaniec
Jurgason 50 min. średnia
Strudel Hokkaido
Dada 1 h. 20 min. średnia
Twarogowo-jabłkowa strucla
Dada 40 min. wysoka
Szarpany Makowo - Wiśniowy strudel
Jabłkowo-makowe oczy
Twarogowo-jabłkowy strudel
Hokkaido strudel z rodzynkami
Śliwkowo twarogowy strudel
Dada 35 min. średnia
Twarogowo-bananowe plecionki
Jabłkowy strudel w cieście francuskim
Jabłkowe kostki
Twarogowa jabłkowa buchta
Dada 35 min. niska
Bananowo-budyniowy strudel z migdałami
Dada 45 min. wysoka
Jeżynowy orzechowy przysmak
Dada — średnia
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
MAKARONY
Tarhonya
DODATKI ZIEMNIACZANE
Domowe ziemniaczane loksze
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
Pasteryzujemy gruszki
Ziemniaki smażone na maśle
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Zapiekana cukinia z parmezanem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
SŁODKIE ŚNIADANIA
Placuszki z dżemem
SAŁATKI WARZYWNE
Ćwikłowa sałatka z owocami i kukurydzą
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się