Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Domowy smalec wieprzowy i skwarki
Dada 1 h. 20 min. średnia
MIĘSO
Salceson
Dada — średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
SŁODKIE DANIA
Twarogowe faworki
Jurgason 40 min. niska
Wieprzowa szynka z szynkowaru
Dada 2 h. 40 min. średnia
Pączki pełnoziarniste
Pączki Cecylii
Dada 1 h. 30 min. średnia
Pączki z dżemem
Dada 2 h. średnia
Babcine malinowe pączki
ZUPY MIĘSNE
Zupa ubojowa
Dada 2 h. 20 min. niska
Pieczone pączki
Michal 1 h. 10 min. średnia
Ziemniaczane pączki z dżemem
PASTY
Pasta ze skwarków
Dada 25 min. niska
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Ciasto orzechowo - karmelowe
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
Delikatne śliwkowe buchty
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Sandacz na prowansalski sposób
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się