Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
WIEPRZOWINA
Domowy smalec wieprzowy i skwarki
Dada 1 h. 20 min. średnia
Pokaż przepis
MIĘSO
Salceson
Dada — średnia
Wieprzowa szynka z szynkowaru
Dada 2 h. 40 min. średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
SŁODKIE DANIA
Pączki Cecylii
Dada 1 h. 30 min. średnia
Pączki z dżemem
Dada 2 h. średnia
Babcine malinowe pączki
ZUPY MIĘSNE
Zupa ubojowa
Dada 2 h. 20 min. niska
Pieczone pączki
Michal 1 h. 10 min. średnia
Ziemniaczane pączki z dżemem
Pączki pełnoziarniste
PASTY
Pasta ze skwarków
Dada 25 min. niska
Twarogowe faworki
Jurgason 40 min. niska
PRZETWORY
Pasteryzujemy gruszki
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
DODATKI ZIEMNIACZANE
Domowe ziemniaczane loksze
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
SOSY
Kapusta włoska na gęsto z ziemniakami
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
TORTY
Tort Malakoff z mascarpone
Mrożony niedźwiedzi czosnek
JAGNIĘCINA
Pieczony udziec jagnięcy z rozmarynem i czosnkiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa szpinakowa dla dzieci
Rozgrzewająca zupa warzywna
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Wegetariańska faszerowana papryka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się