Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
MIĘSO
Salceson
Dada — średnia
Pokaż przepis
SŁODKIE DANIA
Twarogowe faworki
Jurgason 40 min. niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
Babcine malinowe pączki
Dada 1 h. 30 min. średnia
Pączki z dżemem
Dada 2 h. średnia
WIEPRZOWINA
Wieprzowa szynka z szynkowaru
Dada 2 h. 40 min. średnia
Pączki Cecylii
Pączki pełnoziarniste
Dada 1 h. 20 min. średnia
Pieczone pączki
Michal 1 h. 10 min. średnia
Ziemniaczane pączki z dżemem
ZUPY MIĘSNE
Zupa ubojowa
Dada 2 h. 20 min. niska
PASTY
Pasta ze skwarków
Dada 25 min. niska
Domowy smalec wieprzowy i skwarki
SOSY
Sos z gotowanego wołowego mięsa
CIASTECZKA
Marcepanowe pająki
Laskowe dukaty
PRZETWORY
Konserwujemy ogórki
Gazdowski kapuśniak z kaszą
MUFFINY
Muffiny czekoladowe
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Ziemniaczano-kalafiorowa masala
NIEUWZGLĘDNIONE SŁODKIE PRZEPISY
Kruszonka
STRUDLE
Twarogowo-bananowe plecionki
RYBY
Pstrąg na cebulce z marchewką i pieczarkami
WYROBY CUKIERNICZE
Pieczony turecki miód
DESERY W PUCHARKACH
Chia budyń
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się