Kuchnia Narodowa
Więcej
SYROPY I HERBATY
Imbirowa herbata z czarnym pieprzem
Dada 15 min. niska
Zimowy poncz z białego wina
Dada 15 min. średnia
Winogronowy syrop
Zuzka — średnia
Wiśniowo-pomarańczowy poncz
Dada — średnia
Syrop z mniszka lekarskiego (miód)
Syrop z aronii
Imbirowa herbata
Norika 25 min. niska
Syrop z kwiatów czarnego bzu
Syrop z czarnego bzu
Bożonarodzeniowy poncz
Dada — wysoka
DODATKI DO ZUP
Zacierka - makaron do zupy
CIASTA KREMOWE
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
WIEPRZOWINA
Domowy smalec wieprzowy i skwarki
Wieprzowa szynka z szynkowaru
SŁONE PRZEKĄSKI
Pogacze ze skwarkami
DODATKI ZIEMNIACZANE
Cukiniowo - ziemniaczane puree
Fasola na cebuli z parówkami
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Mleczna fasolowa zupa
ZUPY MIĘSNE
Mangalica kociołkowy gulasz
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Boczniak w sosie z kurkumy
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie