Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE PRZEKĄSKI
Bryndzowe bożonarodzeniowe pieczywo
Zuzka 1 h. 30 min. niska
Słone twarogowe pączusie
Dada — średnia
Pełnoziarniste kiełbasiane ciasteczka
Zuzka — średnia
Bryndzowe paluszki
Norika 60 min. niska
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
Kremowe ciasto z mascarpone
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Bananowo - migdałowe ciasto
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
SŁODKIE DANIA
Delikatne śliwkowe buchty
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się