Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Bryndzowe orkiszowe krupy z boczkiem
Dada 30 min. średnia
Zapiekane bułki faszerowane mięsem
Dada 45 min. średnia
Bon Batatas von Forno
Michal 1 h. 25 min. średnia
Wieprzowe medaliony w warzywnym sosie
Dada 60 min. średnia
Pikantna golonka na piwie
Dada — średnia
Wieprzowe kotlety z chlebowym sosie
Dada 60 min. wysoka
Pieczone gołąbki
Dada 2 h. średnia
Ziemniaczane placki z bawarską pieczenią
Dada 50 min. średnia
Tofu - mięsna rolada
Dada 1 h. 30 min. średnia
Musaka
Wieprzowa golonka z paprykowymi ziemniakami
Dada 2 h. 40 min. średnia
Śmietanowa kapusta włoska na gęsto z wieprzowiną
Pieczarkowe roladki z mielonym mięsem
Zuzka 40 min. niska
Cukinia faszerowana wieprzowiną
Ziemniaczane kulki faszerowane wędzonym mięsem
Topór kata
Michal 45 min. niska
Wieprzowo-wołowa rolada z jajkiem
Dada 1 h. 40 min. średnia
Pieczone wieprzowe udo z korzeniowymi warzywami
Dada 2 h. 30 min. średnia
Pieczone wieprzowe mięso na cebuli z marchewką
Słone mięsno-kapuściane buchty
Zuzka — średnia
Actifry wieprzowe kotleciki dla smakoszy
Jurgason 30 min. niska
Ziemniaczana zapiekanka z mięsem i fasolką
Mięsne rolki z ciecierzycą
Ziemniaczane knedliczki z pasztetową
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z białej kapusty
MAKARONY
Makaron z sosem z czarnej fasoli
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
Słowackie kluseczki
SŁODKIE ŚNIADANIA
Świąteczny keks
CIASTA KREMOWE
Kawowo - karmelowe ciasto
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Królicze wątróbki z jabłkami
WYROBY CUKIERNICZE
Pieczony turecki miód
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z boczniaków ze śmietaną
CIASTECZKA
Bezy z piany z bitą śmietaną
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Szybka zupa z groszku
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie