Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Pikantna golonka na piwie
Dada — średnia
Pokaż przepis
Zapiekane bułki faszerowane mięsem
Dada 45 min. średnia
Pieczone wieprzowe mięso na cebuli z marchewką
Dada 2 h. średnia
Musaka
Tofu - mięsna rolada
Dada 1 h. 30 min. średnia
Pieczone gołąbki
Bryndzowe orkiszowe krupy z boczkiem
Dada 30 min. średnia
Wieprzowa golonka z paprykowymi ziemniakami
Dada 2 h. 40 min. średnia
Wieprzowo-wołowa rolada z jajkiem
Dada 1 h. 40 min. średnia
Śmietanowa kapusta włoska na gęsto z wieprzowiną
Dada 60 min. średnia
Wieprzowe medaliony w warzywnym sosie
Bon Batatas von Forno
Michal 1 h. 25 min. średnia
Słone mięsno-kapuściane buchty
Zuzka — średnia
Ziemniaczana zapiekanka z mięsem i fasolką
Ziemniaczane placki z bawarską pieczenią
Dada 50 min. średnia
Pieczone wieprzowe udo z korzeniowymi warzywami
Dada 2 h. 30 min. średnia
Mięsne rolki z ciecierzycą
Pieczarkowe roladki z mielonym mięsem
Zuzka 40 min. niska
Wieprzowe kotlety z chlebowym sosie
Dada 60 min. wysoka
Cukinia faszerowana wieprzowiną
Ziemniaczane kulki faszerowane wędzonym mięsem
Topór kata
Michal 45 min. niska
Actifry wieprzowe kotleciki dla smakoszy
Jurgason 30 min. niska
Ziemniaczane knedliczki z pasztetową
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z leśnego grzyba siedzunia sosnowego
PRZETWORY
Winogronowy dżem
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
RYŻ
Ryż na maśle
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z białej kapusty
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
ZUPY MIĘSNE
Frankfurcka zupa
Ryż basmati z warzywami
CIASTA
Ciasto na zsiadłym mleku
SYROPY I HERBATY
Bożonarodzeniowy poncz
SŁODKIE DANIA
Ziemniaczane kulki nadziewane makiem
CIASTECZKA
Pierniczki z białą polewą
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się