Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
Kurczak 124
Wieprzowina 158
Indyk 25
Wołowina 39
Kaczka 18
Cielęcina 8
Zajęcze i królicze mięso 5
Jagnięcina 2
Dziczyzna 2
KURCZAK
Gulasz z kurczaka
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
INDYK
Indycze szaszłyki w folii
Grillowane udka z kurczaka w marynacie piwnej
WIEPRZOWINA
Słowackie kluseczki
Pikantne udka z kurczaka z grilla
Indycze saute z selerem i pieczarkami
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z białej kapusty
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
ROLADY
Łzy słonia
CIASTA
Gruszkowe ciasto z budyniem
ŚNIADANIA Z JAJEK
Omlet z groszkiem, bazylią i serem feta
STRUDLE
Strudel śliwkowy
Gruszkowe ciasto z karmelem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Ćwikłowe kofty
Ćwikłowa sałatka z melisą
Ćwikłowo-marchewkowa sałatka z jogurtem
Sałatka ćwikłowa z gruszkami
DESERY W PUCHARKACH
Gruszkowe twarogowo-budyniowe pucharki
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się