Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
Kurczak 124
Wieprzowina 158
Indyk 25
Wołowina 39
Kaczka 18
Cielęcina 8
Zajęcze i królicze mięso 5
Jagnięcina 2
Dziczyzna 2
KURCZAK
Roladki z kurczaka w sosie z pora
Wędzone udka z kurczaka z puree z groszku w parowarze
Grillowane nadziewane piersi z kurczaka
WIEPRZOWINA
Steki z wieprzowiny
Grillowane drobiowe medaliony z koprem włoskim
WOŁOWINA
Steki z wołowiny
INDYK
Indycze szaszłyki w folii
Grillowane udka z kurczaka w marynacie piwnej
Cukinia faszerowana wieprzowiną
JAGNIĘCINA
Pieczony udziec jagnięcy z rozmarynem i czosnkiem
Indyjski maślany kurczak
Topór kata
MAKARONY
Makaron z kurkami i łososiem
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
Kluski z kiszoną kapustą
RYBY
Grillowane mątwy
Makaron z sosem z czarnej fasoli
SAŁATKI WARZYWNE
Mango-warzywna kremowa sałatka
Surówka z białej kapusty i marchewki
ŚNIADANIOWE KASZE
Owsianka z prosa z jabłkami
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Pieczone łazanki z leśnymi grzybami
Sałata z olejem z rokitnika
ZUPY JARZYNOWE
Rozgrzewająca zupa warzywna
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się