Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
Kurczak 124
Wieprzowina 158
Indyk 25
Wołowina 39
Kaczka 18
Cielęcina 8
Zajęcze i królicze mięso 5
Jagnięcina 2
Dziczyzna 2
KACZKA
Pieczone skrzydełka z kaczki
KURCZAK
Gulasz z kurczaka
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
INDYK
Indycze saute z selerem i pieczarkami
WIEPRZOWINA
Pieczony boczek
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaczane kluski - haluszki
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z białej kapusty
ZUPY JARZYNOWE
Kalarepowa zupa dla dzieci
CIASTA
Tradycyjne czereśniowe ciasto
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
Trdelniki
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Delikatne placki z cukinii i ziemniaków
SŁONE PRZEKĄSKI
Nadziewane kanapeczki
Kawowce
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się