Kuchnia Narodowa
Więcej
Kurczak 124
Wieprzowina 158
Indyk 25
Wołowina 39
Kaczka 18
Cielęcina 8
Zajęcze i królicze mięso 5
Jagnięcina 2
Dziczyzna 2
WIEPRZOWINA
Domowy smalec wieprzowy i skwarki
MIĘSO
Salceson
KACZKA
Pieczone skrzydełka z kaczki
CIELĘCINA
Ossobuco - duszony udziec cielęcy
Wieprzowa szynka z szynkowaru
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
Fasola na cebuli z parówkami
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
Ziemniaczane knedliczki z pasztetową
Wiosenne czewapcziczi z niedźwiedzim czosnkiem
Szybki hamburger z pieczenią w bułce
INDYK
Indycze mięso w jogurtowym sosie z niedźwiedzim czosnkiem
DODATKI DO ZUP
Zacierka - makaron do zupy
CIASTA KREMOWE
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
SŁONE PRZEKĄSKI
Pogacze ze skwarkami
DODATKI ZIEMNIACZANE
Cukiniowo - ziemniaczane puree
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Mleczna fasolowa zupa
ZUPY MIĘSNE
Mangalica kociołkowy gulasz
SYROPY I HERBATY
Bożonarodzeniowy poncz
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Boczniak w sosie z kurkumy
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie