Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
Kurczak 124
Wieprzowina 158
Indyk 25
Wołowina 39
Kaczka 18
Cielęcina 8
Zajęcze i królicze mięso 5
Jagnięcina 2
Dziczyzna 2
KURCZAK
Gulasz z kurczaka
Roladki z kurczaka w sosie z pora
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
Piersi z kaczki z sosem żurawinowym
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
WIEPRZOWINA
Cukinia faszerowana wieprzowiną
Letnia pieczona kaczka z warzywną surówką
Francuskie ziemniaki
CIELĘCINA
Cielęcy gulasz z ziemniakami
Pieczone wieprzowe kuleczki
INDYK
Indycze piersi z gruszkami
Szparagi w cieście piwnym z szynką
CIASTA
Banany w cieście francuskim
ŚNIADANIOWE KASZE
Owsianka z prosa z jabłkami
TORTY
Tort Napoleon bez pieczenia
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
RYŻ
Maślany ryż parboiled
SŁONE PRZEKĄSKI
Orzechowo serowe przekąski
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się