Kuchnia Narodowa
Więcej
Kurczak 124
Wieprzowina 158
Indyk 25
Wołowina 39
Kaczka 18
Cielęcina 8
Zajęcze i królicze mięso 5
Jagnięcina 2
Dziczyzna 2
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażone grzyby Shimeji
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z leśnego grzyba siedzunia sosnowego
MAKARONY
Tarhonya
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
Kokosowy pień
CIASTA KREMOWE
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
DODATKI ZIEMNIACZANE
Domowe ziemniaczane loksze
DODATKI DO ZUP
Zacierka - makaron do zupy
DESERY W PUCHARKACH
Jabłkowy jesienny pucharek
Winogronowy dżem
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
Marchewkowe ciasto z twarogiem
Kluski haluszki
ZUPY JARZYNOWE
Pożywna zupa jarzynowa
Smażone pieczarki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się