Kuchnia Narodowa
Więcej
Kurczak 124
Wieprzowina 158
Indyk 25
Wołowina 39
Kaczka 18
Cielęcina 8
Zajęcze i królicze mięso 5
Jagnięcina 2
Dziczyzna 2
WIEPRZOWINA
Domowy smalec wieprzowy i skwarki
Pieczona wędzona wieprzowa golonka
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
KACZKA
Pieczone skrzydełka z kaczki
Wątróbka wieprzowa w sosie własnym
Wątróbka z kaczki w cebulowym sosie
Zapiekane faszerowane kanie
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
Grecki wrap z kurczakiem
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
Cukinia faszerowana wieprzowiną
INDYK
Indycze sakiewki nadziewane serem i szczypiorkiem
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z leśnego grzyba siedzunia sosnowego
PRZETWORY
Winogronowy dżem
RYŻ
Ryż na maśle
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z białej kapusty
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
ZUPY MIĘSNE
Frankfurcka zupa
Ryż basmati z warzywami
CIASTA
Ciasto na zsiadłym mleku
SYROPY I HERBATY
Bożonarodzeniowy poncz
SŁODKIE DANIA
Ziemniaczane kulki nadziewane makiem
CIASTECZKA
Pierniczki z białą polewą
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się