Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
CIELĘCINA
Cielęca wątróbka z boczniakiem
Dada 1 h. 20 min. średnia
Pokaż przepis
Cielęce kostki na białym winie
Dada 1 h. 30 min. średnia
Cielęcy gulasz z ziemniakami
Dada 1 h. 40 min. średnia
Ossobuco - duszony udziec cielęcy
Michal 2 h. średnia
Cielęca wątróbka na cebulce
Dada 20 min. średnia
Smażone cielęce kotlety
Dada 30 min. średnia
Cielęce pieczone kotlety
Gulasz cielęcy
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażone grzyby Shimeji
PRZETWORY
Mrożony niedźwiedzi czosnek
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
CIASTA KREMOWE
Kokosowe kulki
KURCZAK
ActiFry Piersi z kurczaka ze szpinakiem
SOSY
Sos tatarski z kwaśnej śmietany
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
CIASTA
Tradycyjne czereśniowe ciasto
ZUPY MIĘSNE
Kapustnica
WYROBY CUKIERNICZE
Kulki kasztanowo - owsiane
Bożonarodzeniowe kawowe ciasteczka
ŚNIADANIA Z JAJEK
Brokuły z jajkiem
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się