Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
CIELĘCINA
Cielęcy gulasz z ziemniakami
Dada 1 h. 40 min. średnia
Pokaż przepis
Cielęca wątróbka na cebulce
Dada 20 min. średnia
Smażone cielęce kotlety
Dada 30 min. średnia
Gulasz cielęcy
Michal 2 h. średnia
Cielęce kostki na białym winie
Dada 1 h. 30 min. średnia
Cielęca wątróbka z boczniakiem
Dada 1 h. 20 min. średnia
Ossobuco - duszony udziec cielęcy
Cielęce pieczone kotlety
KURCZAK
Roladki z kurczaka w sosie z pora
CIASTA
Banany w cieście francuskim
KACZKA
Piersi z kaczki z sosem żurawinowym
ŚNIADANIOWE KASZE
Owsianka z prosa z jabłkami
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
TORTY
Tort Napoleon bez pieczenia
RYŻ
Maślany ryż parboiled
WIEPRZOWINA
Cukinia faszerowana wieprzowiną
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
SŁONE PRZEKĄSKI
Orzechowo serowe przekąski
Francuskie ziemniaki
INDYK
Indycze piersi z gruszkami
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się