Kuchnia Narodowa
Więcej
CIELĘCINA
Smażone cielęce kotlety
Dada 30 min. średnia
Cielęcy gulasz z ziemniakami
Dada 1 h. 40 min. średnia
Cielęca wątróbka na cebulce
Dada 20 min. średnia
Cielęce kostki na białym winie
Dada 1 h. 30 min. średnia
Cielęca wątróbka z boczniakiem
Dada 1 h. 20 min. średnia
Ossobuco - duszony udziec cielęcy
Michal 2 h. średnia
Cielęce pieczone kotlety
Gulasz cielęcy
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
MAKARONY
Tarhonya
DODATKI ZIEMNIACZANE
Domowe ziemniaczane loksze
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
Pasteryzujemy gruszki
Ziemniaki smażone na maśle
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Zapiekana cukinia z parmezanem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
SŁODKIE ŚNIADANIA
Placuszki z dżemem
SAŁATKI WARZYWNE
Ćwikłowa sałatka z owocami i kukurydzą
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się