Przepis na doskonałe indyjsko-chińskie danie z kalafiora, w delikatnie pikantnym sosie (Gobi manchurian). Bardzo smakuje również dzieciom. Jeśli gotujecie tylko dla dorosłych, nie szczędźcie sobie w przyprawianiu pikantnej pasty, albo ostrej papryczki.
Pichcił
MichalCzas przygotowania
60 min.Trudność
wysoka
Smaczne mięso drobiowe w delikatnym śmietanowym sosie z azjatycką mieszanką warzyw.
Pichcił
DadaCzas przygotowania
—Trudność
średnia
Piersi z kurczaka o delikatnie pikantnym smaku, przygotowane z warzywną mieszanką na chiński sposób.
Pichcił
JurgasonCzas przygotowania
40 min.Trudność
niska
Podajemy z gotowanymi ziemniakami, albo ryżem, według smaku również ze świeżą surówką warzywną.
Pichcił
DadaCzas przygotowania
40 min.Trudność
niska
Kolorowy wok z azjatyckiej kuchni. Podajemy z ryżem albo ryżowym makaronem.
Pichcił
DadaCzas przygotowania
45 min.Trudność
niska
Doskonałe i pożywne danie, które jest również znane w Azji jako "Jajangmyeon". Standardowo przygotowuje się je z mięsa wieprzowego. My tym razem użyliśmy wołowiny, ale jest też dobre z kurczakiem lub tofu.
Pichcił
MichalCzas przygotowania
45 min.Trudność
średnia
Przepis na smaczną, soczystą i odżywczo bogatą wegańską jajecznicę - tofucznicę (bez jajek).
Pichcił
MichalCzas przygotowania
20 min.Trudność
niska