Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
KURCZAK
Kurczak po chińsku
Jurgason 40 min. niska
Pokaż przepis
WIEPRZOWINA
Wieprzowy wok z tofu
Dada 45 min. niska
Azjatyckie piersi z kurczaka
Dada 40 min. niska
Marynowane mięso drobiowe z azjatycką mieszanką warzyw
Dada — średnia
ZUPY JARZYNOWE
Wiosenna chińska zupa
Marchewkowa ostro kwaśna zupa
Michal 30 min. niska
MAKARONY
Makaron z sosem z czarnej fasoli
Michal 45 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kalafior po mandżursku
Michal 60 min. wysoka
ŚNIADANIA Z JAJEK
Jajecznica z tofu i rzodkwią
Michal 20 min. niska
PRZETWORY
Pasteryzujemy gruszki
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
DODATKI ZIEMNIACZANE
Domowe ziemniaczane loksze
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
SOSY
Kapusta włoska na gęsto z ziemniakami
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
TORTY
Tort Malakoff z mascarpone
Mrożony niedźwiedzi czosnek
JAGNIĘCINA
Pieczony udziec jagnięcy z rozmarynem i czosnkiem
Zupa szpinakowa dla dzieci
Rozgrzewająca zupa warzywna
Wegetariańska faszerowana papryka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się