Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
WOŁOWINA
Duszona wołowina na grzybach
Dada 1 h. 40 min. średnia
Pokaż przepis
Wołowina z selerem
Michal 3 h. wysoka
Duszona wołowina do ulubionego dodatku na gęsto
Dada 1 h. 30 min. średnia
Sos stekowy z musztardą Dijon
Michal 5 min. niska
Placki ziemniaczane z wołowym mięsem
Dada — średnia
Sos do steków ze świeżymi ziołami
Michal 10 min. niska
Ziemniaczana zapiekanka z mięsem
Wołowina na czerwonym winie
Michal 2 h. średnia
Węgierski gulasz z flaczków
WIEPRZOWINA
Wieprzowo-wołowa rolada z jajkiem
Wołowa rolada z marchewką
Dada 1 h. 50 min. średnia
Dynia na gęsto z duszonym wołowym mięsem
Dada 2 h. średnia
Wołowe mielone mięso z ziemniaczano serowym puree
Wiosenna mięsna rolada
Wołowa zapiekana kapusta
Wołowe kostki w śmietanowym sosie z marchewką
Wołowe polędwiczki na puree z batatów
Michal 1 h. 30 min. średnia
Wołowa rolada ze szpinakiem
Wołowy gulasz z ziemniakami
Dada 2 h. 30 min. średnia
Segedyński gulasz z wołowym mięsem
Hiszpańskie ptaszki
Dada — wysoka
Wędzony wołowy ozór w serowo-czosnkowym cieście
Zuzka 1 h. 30 min. niska
Wołowy kociołkowy gulasz
Michal 4 h. 30 min. wysoka
Gulasz węgierski
Dada 2 h. 20 min. średnia
LIKIERY
Ajerkoniak
ŚNIADANIOWE KASZE
Mleczny ryż z owocami
RYBY
Zapiekane gnocchi z łososiem
SŁODKIE DANIA
Morelowe kulki
TORTY
Tort jabłkowo-orzechowy
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się