Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
WOŁOWINA
Duszona wołowina na grzybach
Dada 1 h. 40 min. średnia
Pokaż przepis
Duszona wołowina do ulubionego dodatku na gęsto
Dada 1 h. 30 min. średnia
Wołowe polędwiczki na puree z batatów
Michal 1 h. 30 min. średnia
Segedyński gulasz z wołowym mięsem
Dada 2 h. średnia
Wołowe mielone mięso z ziemniaczano serowym puree
Hiszpańskie ptaszki
Dada — wysoka
Wołowe kostki w śmietanowym sosie z marchewką
Wędzony wołowy ozór w serowo-czosnkowym cieście
Zuzka 1 h. 30 min. niska
Smażone wołowe kuleczki
Dada 35 min. średnia
Wołowina z selerem
Michal 3 h. wysoka
Wołowy kociołkowy gulasz
Michal 4 h. 30 min. wysoka
Kolorowa pieczeń
Dada 1 h. 30 min. niska
Ziemniaczana zapiekanka z mięsem
Wołowina na czerwonym winie
Michal 2 h. średnia
Wołowy gulasz z ziemniakami
Dada 2 h. 30 min. średnia
Smażone kotlety z wędzonego ozora wołowego
Węgierski gulasz z flaczków
WIEPRZOWINA
Wieprzowo-wołowa rolada z jajkiem
Wołowa rolada z marchewką
Dada 1 h. 50 min. średnia
Dynia na gęsto z duszonym wołowym mięsem
Wiosenna mięsna rolada
Wołowa zapiekana kapusta
Wołowa rolada ze szpinakiem
Gulasz węgierski
Dada 2 h. 20 min. średnia
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka Paryski sen
ROLADY
Łzy słonia
ŚNIADANIOWE KASZE
Owsianka z prosa z jabłkami
STRUDLE
Strudel śliwkowy
CIASTA KREMOWE
Jabłkowo-migdałowe ciasto bez pieczenia
Fałszywe szuchajdy
CIASTA
Budyniowe ciasto z jabłkami
SŁODKIE DANIA
Makówki - makiełki
CIASTECZKA
Bożonarodzeniowe jeżyki ze śliwkami
SŁONE PRZEKĄSKI
Bryndzowo - porowe kółeczka
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Pikantne tofu z kurkumą na spaghetti
Mieszanka grzybowa z brandy
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się