Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
Dada 1 h. 30 min. średnia
Pokaż przepis
WIEPRZOWINA
Wieprzowo-wołowa rolada z jajkiem
Dada 1 h. 40 min. średnia
Wołowa rolada z marchewką
Dada 1 h. 50 min. średnia
Dynia na gęsto z duszonym wołowym mięsem
Dada 2 h. średnia
Wołowe mielone mięso z ziemniaczano serowym puree
Wiosenna mięsna rolada
Wołowa zapiekana kapusta
Wołowe kostki w śmietanowym sosie z marchewką
Wołowe polędwiczki na puree z batatów
Michal 1 h. 30 min. średnia
Wołowa rolada ze szpinakiem
Wołowina na czerwonym winie
Michal 2 h. średnia
Wołowy gulasz z ziemniakami
Dada 2 h. 30 min. średnia
Segedyński gulasz z wołowym mięsem
Duszona wołowina do ulubionego dodatku na gęsto
Hiszpańskie ptaszki
Dada — wysoka
Wędzony wołowy ozór w serowo-czosnkowym cieście
Zuzka 1 h. 30 min. niska
Wołowy kociołkowy gulasz
Michal 4 h. 30 min. wysoka
Gulasz węgierski
Dada 2 h. 20 min. średnia
Ziemniaczana zapiekanka z mięsem
Smażone kotlety z wędzonego ozora wołowego
Wołowina z selerem
Michal 3 h. wysoka
Kolorowa pieczeń
Dada 1 h. 30 min. niska
Duszona wołowina na grzybach
Polędwica na śmietanie
Michal 3 h. 30 min. średnia
MAKARONY
Tarhonya
KURCZAK
Gulasz z kurczaka
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Leczo z jajkiem
CIASTA
Tradycyjne czereśniowe ciasto
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
Trdelniki
Delikatne placki z cukinii i ziemniaków
SŁONE PRZEKĄSKI
Nadziewane kanapeczki
Kawowce
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
Pieczony boczek
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się