Kuchnia Narodowa
Więcej
WOŁOWINA
Wołowe mielone mięso z ziemniaczano serowym puree
Dada 1 h. 30 min. średnia
Pokaż przepis
Wołowina z selerem
Michal 3 h. wysoka
Kolorowa pieczeń
Dada 1 h. 30 min. niska
Smażone kotlety z wędzonego ozora wołowego
Zuzka 1 h. 30 min. niska
Wołowa zapiekana kapusta
Wołowe polędwiczki na puree z batatów
Michal 1 h. 30 min. średnia
Wołowy kociołkowy gulasz
Michal 4 h. 30 min. wysoka
Wołowe kostki w śmietanowym sosie z marchewką
Segedyński gulasz z wołowym mięsem
Dada 2 h. średnia
Wołowa rolada z marchewką
Dada 1 h. 50 min. średnia
Wołowina na czerwonym winie
Michal 2 h. średnia
Duszona wołowina do ulubionego dodatku na gęsto
Wołowy gulasz z ziemniakami
Dada 2 h. 30 min. średnia
Duszona wołowina na grzybach
Dada 1 h. 40 min. średnia
Smażone wołowe kuleczki
Dada 35 min. średnia
Wędzony wołowy ozór w serowo-czosnkowym cieście
Ziemniaczana zapiekanka z mięsem
Węgierski gulasz z flaczków
WIEPRZOWINA
Wieprzowo-wołowa rolada z jajkiem
Dynia na gęsto z duszonym wołowym mięsem
Wiosenna mięsna rolada
Wołowa rolada ze szpinakiem
Hiszpańskie ptaszki
Dada — wysoka
Gulasz węgierski
Dada 2 h. 20 min. średnia
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z leśnego grzyba siedzunia sosnowego
PRZETWORY
Winogronowy dżem
KACZKA
Pieczone skrzydełka z kaczki
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
ZUPY MIĘSNE
Drobiowy rosół z brukselką i domowym makaronem
RYŻ
Ryż basmati z warzywami
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
TORTY
Tort jabłkowo-mascarpone bez pieczenia
CIASTA
Jabłkowy kołacz Harmonijka
Cukinia faszerowana wieprzowiną
ŚNIADANIOWE KASZE
Owsianka z prosa z jabłkami
ZUPY JARZYNOWE
Rozgrzewająca zupa warzywna
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się