Kuchnia Narodowa
Więcej
WOŁOWINA
Smażone kotlety z wędzonego ozora wołowego
Zuzka 1 h. 30 min. niska
Duszona wołowina do ulubionego dodatku na gęsto
Dada 1 h. 30 min. średnia
Hiszpańskie ptaszki
Dada — wysoka
Wołowe mielone mięso z ziemniaczano serowym puree
Wędzony wołowy ozór w serowo-czosnkowym cieście
Duszona wołowina na grzybach
Dada 1 h. 40 min. średnia
Wołowina z selerem
Michal 3 h. wysoka
Wołowina na czerwonym winie
Michal 2 h. średnia
Wołowy kociołkowy gulasz
Michal 4 h. 30 min. wysoka
Segedyński gulasz z wołowym mięsem
Dada 2 h. średnia
Wołowe polędwiczki na puree z batatów
Michal 1 h. 30 min. średnia
Wołowe kostki w śmietanowym sosie z marchewką
Kolorowa pieczeń
Dada 1 h. 30 min. niska
Ziemniaczana zapiekanka z mięsem
Wołowy gulasz z ziemniakami
Dada 2 h. 30 min. średnia
Węgierski gulasz z flaczków
WIEPRZOWINA
Wieprzowo-wołowa rolada z jajkiem
Wołowa rolada z marchewką
Dada 1 h. 50 min. średnia
Dynia na gęsto z duszonym wołowym mięsem
Wiosenna mięsna rolada
Wołowa zapiekana kapusta
Wołowa rolada ze szpinakiem
Gulasz węgierski
Dada 2 h. 20 min. średnia
Polędwica na śmietanie
Michal 3 h. 30 min. średnia
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
CIASTA KREMOWE
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
Galaretka wieprzowa
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
Steki z wołowiny
KURCZAK
Marokański wróbel w foremce keksowej
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się