Kuchnia Narodowa
Więcej
WOŁOWINA
Duszona wołowina na grzybach
Dada 1 h. 40 min. średnia
Smażone kotlety z wędzonego ozora wołowego
Zuzka 1 h. 30 min. niska
Wędzony wołowy ozór w serowo-czosnkowym cieście
Wołowy kociołkowy gulasz
Michal 4 h. 30 min. wysoka
Wołowa zapiekana kapusta
Dada 1 h. 30 min. średnia
Duszona wołowina do ulubionego dodatku na gęsto
WIEPRZOWINA
Wieprzowo-wołowa rolada z jajkiem
Hiszpańskie ptaszki
Dada — wysoka
Wołowina z selerem
Michal 3 h. wysoka
Kolorowa pieczeń
Dada 1 h. 30 min. niska
Wołowe kostki w śmietanowym sosie z marchewką
Segedyński gulasz z wołowym mięsem
Dada 2 h. średnia
Wołowina na czerwonym winie
Michal 2 h. średnia
Ziemniaczana zapiekanka z mięsem
Wołowe mielone mięso z ziemniaczano serowym puree
Wołowe polędwiczki na puree z batatów
Michal 1 h. 30 min. średnia
Węgierski gulasz z flaczków
Wołowa rolada z marchewką
Dada 1 h. 50 min. średnia
Dynia na gęsto z duszonym wołowym mięsem
Wiosenna mięsna rolada
Wołowa rolada ze szpinakiem
Wołowy gulasz z ziemniakami
Dada 2 h. 30 min. średnia
Gulasz węgierski
Dada 2 h. 20 min. średnia
Polędwica na śmietanie
Michal 3 h. 30 min. średnia
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
MAKARONY
Tarhonya
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
Marchewkowe ciasto z twarogiem
Pasteryzujemy gruszki
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Zapiekana cukinia z parmezanem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
SŁODKIE ŚNIADANIA
Placuszki z dżemem
Warzywne klopsy z cukinią
Zapiekane ziemniaczane naleśniki z serem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się