Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
SŁONE PRZEKĄSKI
Serowa rolada
Jurgason 30 min. średnia
Pokaż przepis
Sylwestrowe pogacze ze skwarkami
Norika 1 h. 30 min. średnia
Klasyczne kanapeczki
Dada 40 min. niska
CIASTECZKA
Czekoladowe bomby
Danuška — niska
Pogacze ze skwarkami
Jurgason — średnia
Rolada z szynki
Dada — średnia
Bryndzowe paluszki
Norika 60 min. niska
Żabki
Jurgason 1 h. 40 min. średnia
Serowe kanapeczki
Dada — niska
ZUPY MIĘSNE
Sylwestrowy kapuśniak
Dada 1 h. 30 min. średnia
SYROPY I HERBATY
Wiśniowo-pomarańczowy poncz
Gazdowski kapuśniak z kaszą
DESERY W PUCHARKACH
Jabłkowy jesienny pucharek
KURCZAK
Roladki z kurczaka w sosie z pora
CIASTA
Jabłkowy kołacz Harmonijka
WIEPRZOWINA
Słowackie kluseczki
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
Drobiowy rosół z brukselką i domowym makaronem
Budyniowy deser na Halloween
TORTY
Tort jabłkowo-mascarpone bez pieczenia
Piersi z kaczki z sosem żurawinowym
Tort Napoleon bez pieczenia
ZUPY JARZYNOWE
Kapuśniak
Cukinia faszerowana wieprzowiną
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się