Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
SŁONE PRZEKĄSKI
Pogacze ze skwarkami
Jurgason — średnia
Pokaż przepis
Bryndzowe paluszki
Norika 60 min. niska
CIASTECZKA
Czekoladowe bomby
Danuška — niska
Klasyczne kanapeczki
Dada 40 min. niska
Serowe kanapeczki
Dada — niska
ZUPY MIĘSNE
Sylwestrowy kapuśniak
Dada 1 h. 30 min. średnia
SYROPY I HERBATY
Wiśniowo-pomarańczowy poncz
Dada — średnia
Gazdowski kapuśniak z kaszą
Sylwestrowe pogacze ze skwarkami
Norika 1 h. 30 min. średnia
Rolada z szynki
Serowa rolada
Jurgason 30 min. średnia
Żabki
Jurgason 1 h. 40 min. średnia
PRZETWORY
Pasteryzujemy gruszki
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
DODATKI ZIEMNIACZANE
Domowe ziemniaczane loksze
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
SOSY
Kapusta włoska na gęsto z ziemniakami
Laskowe dukaty
TORTY
Tort Malakoff z mascarpone
Mrożony niedźwiedzi czosnek
JAGNIĘCINA
Pieczony udziec jagnięcy z rozmarynem i czosnkiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa szpinakowa dla dzieci
Rozgrzewająca zupa warzywna
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Wegetariańska faszerowana papryka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się