Kuchnia Narodowa
Więcej
SOSY
Czerwona soczewica ze szpinakiem
Dada 30 min. średnia
Śmietanowy sos z boczniaka z ziemniakami
Dada 40 min. średnia
Sos z gotowanego wołowego mięsa
Dada 30 min. niska
Nektarynkowy chutney
Dada 15 min. średnia
Dip z niedźwiedzim czosnkiem
Zuzka 10 min. niska
Drobiowe serca na śmietanie
Michal 60 min. niska
Pikantne jabłkowe chutney z kokosem
Sos z tofu i boczniaka
Groch ze śmietaną na gęsto
Dada 60 min. średnia
Brzoskwiniowy sos z cukrem trzcinowym
Tofu sos do spaghetti
Pomidorowy sos
Dynia na gęsto z wołowymi kotletami
Dada 2 h. średnia
Ziemniaki z koprem na gęsto
Soczewicowy masala dal
Michal 40 min. średnia
Pikantny pomidorowy sos
Patison na gęsto
Niedźwiedzi czosnek z ziemniakami na gęsto
Dada 25 min. niska
Sos z czerwonej soczewicy z kokosowym mlekiem
Dada 35 min. niska
Imbirowy sos
Szybki fasolowy dodatek na gęsto z białej fasoli
Dada 25 min. średnia
WOŁOWINA
Dynia na gęsto z duszonym wołowym mięsem
Chrzanowy sos
Dada 20 min. średnia
Gęsty dodatek z czerwonej soczewicy i niedźwiedzim czosnkiem
Dada 45 min. średnia
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
MAKARONY
Tarhonya
DODATKI ZIEMNIACZANE
Domowe ziemniaczane loksze
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
Pasteryzujemy gruszki
Ziemniaki smażone na maśle
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Zapiekana cukinia z parmezanem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
SŁODKIE ŚNIADANIA
Placuszki z dżemem
SAŁATKI WARZYWNE
Ćwikłowa sałatka z owocami i kukurydzą
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się