Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
SOSY
Dip z niedźwiedzim czosnkiem
Zuzka 10 min. niska
Pokaż przepis
Czerwona soczewica ze szpinakiem
Dada 30 min. średnia
Sos z gotowanego wołowego mięsa
Dada 30 min. niska
Nektarynkowy chutney
Dada 15 min. średnia
Groch ze śmietaną na gęsto
Dada 60 min. średnia
Śmietanowy sos z boczniaka z ziemniakami
Dada 40 min. średnia
Dynia na gęsto z wołowymi kotletami
Dada 2 h. średnia
Imbirowy sos
Niedźwiedzi czosnek z ziemniakami na gęsto
Dada 25 min. niska
Drobiowe serca na śmietanie
Michal 60 min. niska
Pikantny pomidorowy sos
Brzoskwiniowy sos z cukrem trzcinowym
Szybki fasolowy dodatek na gęsto z białej fasoli
Dada 25 min. średnia
Pikantne jabłkowe chutney z kokosem
Ziemniaki z koprem na gęsto
Tofu sos do spaghetti
Sos z tofu i boczniaka
Patison na gęsto
Pomidorowy sos
Soczewicowy masala dal
Michal 40 min. średnia
Sos z czerwonej soczewicy z kokosowym mlekiem
Dada 35 min. niska
Chrzanowy sos
Dada 20 min. średnia
WOŁOWINA
Dynia na gęsto z duszonym wołowym mięsem
Gęsty dodatek z czerwonej soczewicy i niedźwiedzim czosnkiem
Dada 45 min. średnia
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
WIEPRZOWINA
Słowackie kluseczki
ROLADY
Łzy słonia
CIASTA
Gruszkowe ciasto z budyniem
ŚNIADANIA Z JAJEK
Omlet z groszkiem, bazylią i serem feta
STRUDLE
Strudel śliwkowy
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Ćwikłowe kofty
Gruszkowe ciasto z karmelem
SAŁATKI WARZYWNE
Ćwikłowa sałatka z melisą
Ćwikłowo-marchewkowa sałatka z jogurtem
Sałatka ćwikłowa z gruszkami
DESERY W PUCHARKACH
Gruszkowe twarogowo-budyniowe pucharki
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się