Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
SOSY
Sos z gotowanego wołowego mięsa
Dada 30 min. niska
Pokaż przepis
Czerwona soczewica ze szpinakiem
Dada 30 min. średnia
Nektarynkowy chutney
Dada 15 min. średnia
Dip z niedźwiedzim czosnkiem
Zuzka 10 min. niska
Śmietanowy sos z boczniaka z ziemniakami
Dada 40 min. średnia
Groch ze śmietaną na gęsto
Dada 60 min. średnia
Drobiowe serca na śmietanie
Michal 60 min. niska
Pikantne jabłkowe chutney z kokosem
Brzoskwiniowy sos z cukrem trzcinowym
Patison na gęsto
Szybki fasolowy dodatek na gęsto z białej fasoli
Dada 25 min. średnia
WOŁOWINA
Dynia na gęsto z duszonym wołowym mięsem
Dada 2 h. średnia
Imbirowy sos
Pomidorowy sos
Sos z tofu i boczniaka
Niedźwiedzi czosnek z ziemniakami na gęsto
Dada 25 min. niska
Dynia na gęsto z wołowymi kotletami
Tofu sos do spaghetti
Chrzanowy sos
Dada 20 min. średnia
Soczewicowy masala dal
Michal 40 min. średnia
Ziemniaki z koprem na gęsto
Pikantny pomidorowy sos
Sos z czerwonej soczewicy z kokosowym mlekiem
Dada 35 min. niska
Gęsty dodatek z czerwonej soczewicy i niedźwiedzim czosnkiem
Dada 45 min. średnia
Węgierski gulasz z flaczków
CIASTA
Ciasto z kwaśnego mleka
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
ROLADY
Kasztanowa rolada
MAKARONY
Spaghetti Aglio e Olio
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kokosowe duszone warzywa
Ćwikłowe kluseczki
WIEPRZOWINA
Rolada Stefana
KURCZAK
Piersi z kurczaka faszerowane mozzarellą i bazylią
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Świąteczna zupa z soczewicy
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się