Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
SOSY
Szybki fasolowy dodatek na gęsto z białej fasoli
Dada 25 min. średnia
Pokaż przepis
Gęsty dodatek z czerwonej soczewicy i niedźwiedzim czosnkiem
Dada 45 min. średnia
Dip z niedźwiedzim czosnkiem
Zuzka 10 min. niska
WOŁOWINA
Dynia na gęsto z duszonym wołowym mięsem
Dada 2 h. średnia
Chrzanowy sos
Dada 20 min. średnia
Dynia na gęsto z wołowymi kotletami
Soczewicowy masala dal
Michal 40 min. średnia
Ziemniaki z koprem na gęsto
Dada 30 min. średnia
Groch ze śmietaną na gęsto
Dada 60 min. średnia
Niedźwiedzi czosnek z ziemniakami na gęsto
Dada 25 min. niska
Czerwona soczewica ze szpinakiem
Śmietanowy sos z boczniaka z ziemniakami
Dada 40 min. średnia
Pikantne jabłkowe chutney z kokosem
Drobiowe serca na śmietanie
Michal 60 min. niska
Sos z tofu i boczniaka
Tofu sos do spaghetti
Patison na gęsto
Sos z gotowanego wołowego mięsa
Dada 30 min. niska
Pikantny pomidorowy sos
Imbirowy sos
Brzoskwiniowy sos z cukrem trzcinowym
Pomidorowy sos
Sos z czerwonej soczewicy z kokosowym mlekiem
Dada 35 min. niska
Nektarynkowy chutney
Dada 15 min. średnia
ZUPY JARZYNOWE
Warzywny garnek z owsianymi kluseczkami
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
PASTY
Pasta ze skwarków
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kalafiorowe naleśniki
CHLEB
Biały chleb
Jesienna warzywna zupa
PRZETWORY
Nakładany chrzan
Arachidowe mini wieżyczki
Zupa groszkowa z szynką
Pasta z camembertem i cebulą
CIASTA
Orzechowe ciasto z twarogiem i zapiekaną pianą
WIEPRZOWINA
Wieprzowina na kremskiej musztardzie
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się