Kuchnia Narodowa
Więcej
SOSY
Czerwona soczewica ze szpinakiem
Dada 30 min. średnia
Sos z gotowanego wołowego mięsa
Dada 30 min. niska
Śmietanowy sos z boczniaka z ziemniakami
Dada 40 min. średnia
Niedźwiedzi czosnek z ziemniakami na gęsto
Dada 25 min. niska
Groch ze śmietaną na gęsto
Dada 60 min. średnia
Soczewicowy masala dal
Michal 40 min. średnia
Drobiowe serca na śmietanie
Michal 60 min. niska
Pomidorowy sos
Pikantne jabłkowe chutney z kokosem
Nektarynkowy chutney
Dada 15 min. średnia
Sos z tofu i boczniaka
Ziemniaki z koprem na gęsto
Pikantny pomidorowy sos
Brzoskwiniowy sos z cukrem trzcinowym
Imbirowy sos
Sos z czerwonej soczewicy z kokosowym mlekiem
Dada 35 min. niska
Tofu sos do spaghetti
WOŁOWINA
Dynia na gęsto z duszonym wołowym mięsem
Dada 2 h. średnia
Dynia na gęsto z wołowymi kotletami
Patison na gęsto
Chrzanowy sos
Dada 20 min. średnia
Szybki fasolowy dodatek na gęsto z białej fasoli
Dada 25 min. średnia
Gęsty dodatek z czerwonej soczewicy i niedźwiedzim czosnkiem
Dada 45 min. średnia
Dip z niedźwiedzim czosnkiem
Zuzka 10 min. niska
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Ciasto orzechowo - karmelowe
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
Kokosowe kawałki
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Czekoladowe babeczki
Sandacz na prowansalski sposób
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się