Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
SOSY
Czerwona soczewica ze szpinakiem
Dada 30 min. średnia
Pokaż przepis
Sos z gotowanego wołowego mięsa
Dada 30 min. niska
Groch ze śmietaną na gęsto
Dada 60 min. średnia
WOŁOWINA
Dynia na gęsto z duszonym wołowym mięsem
Dada 2 h. średnia
Pikantne jabłkowe chutney z kokosem
Dip z niedźwiedzim czosnkiem
Zuzka 10 min. niska
Imbirowy sos
Śmietanowy sos z boczniaka z ziemniakami
Dada 40 min. średnia
Drobiowe serca na śmietanie
Michal 60 min. niska
Sos z tofu i boczniaka
Nektarynkowy chutney
Dada 15 min. średnia
Tofu sos do spaghetti
Pomidorowy sos
Pikantny pomidorowy sos
Patison na gęsto
Szybki fasolowy dodatek na gęsto z białej fasoli
Dada 25 min. średnia
Dynia na gęsto z wołowymi kotletami
Niedźwiedzi czosnek z ziemniakami na gęsto
Dada 25 min. niska
Brzoskwiniowy sos z cukrem trzcinowym
Ziemniaki z koprem na gęsto
Sos z czerwonej soczewicy z kokosowym mlekiem
Dada 35 min. niska
Soczewicowy masala dal
Michal 40 min. średnia
Chrzanowy sos
Dada 20 min. średnia
Gęsty dodatek z czerwonej soczewicy i niedźwiedzim czosnkiem
Dada 45 min. średnia
DESERY W PUCHARKACH
Jabłkowy jesienny pucharek
WIEPRZOWINA
Nadziewane zapiekane bułki
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się