Kuchnia Narodowa
Więcej
SOSY
Dip z niedźwiedzim czosnkiem
Zuzka 10 min. niska
Czerwona soczewica ze szpinakiem
Dada 30 min. średnia
Sos z gotowanego wołowego mięsa
Dada 30 min. niska
Śmietanowy sos z boczniaka z ziemniakami
Dada 40 min. średnia
Sos z tofu i boczniaka
Nektarynkowy chutney
Dada 15 min. średnia
Niedźwiedzi czosnek z ziemniakami na gęsto
Dada 25 min. niska
Groch ze śmietaną na gęsto
Dada 60 min. średnia
Sos z czerwonej soczewicy z kokosowym mlekiem
Dada 35 min. niska
Drobiowe serca na śmietanie
Michal 60 min. niska
Pikantne jabłkowe chutney z kokosem
Brzoskwiniowy sos z cukrem trzcinowym
Pomidorowy sos
Imbirowy sos
Soczewicowy masala dal
Michal 40 min. średnia
Ziemniaki z koprem na gęsto
Pikantny pomidorowy sos
Patison na gęsto
WOŁOWINA
Dynia na gęsto z duszonym wołowym mięsem
Dada 2 h. średnia
Tofu sos do spaghetti
Chrzanowy sos
Dada 20 min. średnia
Szybki fasolowy dodatek na gęsto z białej fasoli
Dada 25 min. średnia
Dynia na gęsto z wołowymi kotletami
Gęsty dodatek z czerwonej soczewicy i niedźwiedzim czosnkiem
Dada 45 min. średnia
SYROPY I HERBATY
Bożonarodzeniowy poncz
WIEPRZOWINA
Wieprzowa szynka z szynkowaru
Domowy smalec wieprzowy i skwarki
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kalafior po mandżursku
SŁONE PRZEKĄSKI
Szynkowa mini pizza
ZDROWE WYPIEKI
Raw makowe kuleczki
CIELĘCINA
Gulasz cielęcy
DODATKI WARZYWNE
Pikantny dal z soczewicy i grochu
ŚNIADANIA Z JAJEK
Jajecznica z zieloną cebulką
Actifry wieprzowe kotleciki dla smakoszy
PASTY
Klarowane masło
CIASTA
Budyniowe bułeczki ze śliwkami
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie