Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
SOSY
Sos śliwkowo-śmietankowy
Dada 20 min. średnia
Pokaż przepis
Drobiowe serca na śmietanie
Michal 60 min. niska
Sos tatarski z kwaśnej śmietany
Dada 10 min. niska
Groch na gęsto z suszonego żółtego grochu
Dada 1 h. 10 min. niska
Czerwona soczewica ze szpinakiem
Dada 30 min. średnia
Pikantne jabłkowe chutney z kokosem
Nektarynkowy chutney
Dada 15 min. średnia
Sos z gotowanego wołowego mięsa
Dada 30 min. niska
Biały fasolowy sos z parówką
Dada — niska
Śmietanowy sos z boczniaka z ziemniakami
Dada 40 min. średnia
Imbirowy sos
Dip z niedźwiedzim czosnkiem
Zuzka 10 min. niska
Potrawka z soczewicy
Jurgason 50 min. niska
Sos winogronowy na sposób średniowieczny
Dada 35 min. średnia
Niedźwiedzi czosnek z ziemniakami na gęsto
Dada 25 min. niska
Pomidorowy sos
Potrawka z cukinii
Jurgason 45 min. średnia
Patison na gęsto
Szybki fasolowy dodatek na gęsto z białej fasoli
Dada 25 min. średnia
Tofu sos do spaghetti
Chrzanowy sos
Sos z tofu i boczniaka
Groch ze śmietaną na gęsto
Dada 60 min. średnia
WOŁOWINA
Dynia na gęsto z duszonym wołowym mięsem
Dada 2 h. średnia
PRZETWORY
Pasteryzujemy gruszki
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
DODATKI ZIEMNIACZANE
Domowe ziemniaczane loksze
Węgierski gulasz z flaczków
Kapusta włoska na gęsto z ziemniakami
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
TORTY
Tort Malakoff z mascarpone
Mrożony niedźwiedzi czosnek
JAGNIĘCINA
Pieczony udziec jagnięcy z rozmarynem i czosnkiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa szpinakowa dla dzieci
Rozgrzewająca zupa warzywna
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Wegetariańska faszerowana papryka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się