Kuchnia Narodowa
Więcej
SOSY
Sos z gotowanego wołowego mięsa
Dada 30 min. niska
Śmietanowy sos z boczniaka z ziemniakami
Dada 40 min. średnia
Dip z niedźwiedzim czosnkiem
Zuzka 10 min. niska
Sos z tofu i boczniaka
Dada 30 min. średnia
Drobiowe serca na śmietanie
Michal 60 min. niska
Groch ze śmietaną na gęsto
Dada 60 min. średnia
Nektarynkowy chutney
Dada 15 min. średnia
Pikantne jabłkowe chutney z kokosem
Niedźwiedzi czosnek z ziemniakami na gęsto
Dada 25 min. niska
WOŁOWINA
Dynia na gęsto z duszonym wołowym mięsem
Dada 2 h. średnia
Chrzanowy sos
Dada 20 min. średnia
Szybki fasolowy dodatek na gęsto z białej fasoli
Dada 25 min. średnia
Sos śliwkowo-śmietankowy
Czerwona soczewica ze szpinakiem
Groch na gęsto z suszonego żółtego grochu
Dada 1 h. 10 min. niska
Sos winogronowy na sposób średniowieczny
Dada 35 min. średnia
Potrawka z cukinii
Jurgason 45 min. średnia
Sos tatarski z kwaśnej śmietany
Dada 10 min. niska
Potrawka z soczewicy
Jurgason 50 min. niska
Tofu sos do spaghetti
Pomidorowy sos
Sos z czerwonej soczewicy z kokosowym mlekiem
Dada 35 min. niska
Patison na gęsto
Ziemniaki z koprem na gęsto
PRZETWORY
Pasteryzujemy gruszki
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
Jabłkowa kremówka
Pomarańczowe ciasto z orzechami w karmelu
PASTY
Jabłkowo - czekoladowy krem
TORTY
Tort Malakoff z mascarpone
KACZKA
Letnia pieczona kaczka z warzywną surówką
Tort Konik
RYŻ
Śmietanowy ryż
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Warzywne klopsy z cukinią
Curry z kalafiora i soczewicy
Twarogowy lodowy deser
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się