Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
CIASTA KREMOWE
Francuskie ciasto Mille-feuille
Michal 1 h. 30 min. wysoka
Pokaż przepis
SŁONE PRZEKĄSKI
Sos holenderski
Michal 15 min. niska
CIASTA
Suflet czekoladowo-śliwkowy
Michal — niska
KACZKA
Piersi z kaczki z sosem żurawinowym
Michal 30 min. średnia
ZUPY JARZYNOWE
Zupa cebulowa
Michal 2 h. 30 min. niska
Waniliowy suflet
DODATKI ZIEMNIACZANE
Zapiekane ziemniaki
Michal 1 h. 20 min. średnia
SŁONE CIASTA
Domowe francuskie ciasto cebulowe
Zuzka 1 h. 30 min. niska
MAKARONY
Tarhonya
Ziemniaczane kluski - haluszki
Domowe ziemniaczane loksze
KOKTAJLE MLECZNE
Jogurtowy napój z morelami
DODATKI DO ZUP
Zacierka - makaron do zupy
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka fit z selerem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażona cukinia w jogurtowym cieście
Delikatne placki z cukinii i ziemniaków
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
Sałatka warzywna z serem Feta
Jajeczna zupa z marchewką
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się