Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
DODATKI ZIEMNIACZANE
Zapiekane ziemniaki
Michal 1 h. 20 min. średnia
Pokaż przepis
CIASTA
Waniliowy suflet
Michal 30 min. średnia
CIASTA KREMOWE
Francuskie ciasto Mille-feuille
Michal 1 h. 30 min. wysoka
KACZKA
Piersi z kaczki z sosem żurawinowym
SŁONE PRZEKĄSKI
Sos holenderski
Michal 15 min. niska
Suflet czekoladowo-śliwkowy
Michal — niska
SŁONE CIASTA
Domowe francuskie ciasto cebulowe
Zuzka 1 h. 30 min. niska
ZUPY JARZYNOWE
Zupa cebulowa
Michal 2 h. 30 min. niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażone grzyby Shimeji
PRZETWORY
Mrożony niedźwiedzi czosnek
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
KURCZAK
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
ActiFry Piersi z kurczaka ze szpinakiem
Kokosowe kulki
SOSY
Sos tatarski z kwaśnej śmietany
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
ZUPY MIĘSNE
Kapustnica
Bożonarodzeniowe kawowe ciasteczka
WYROBY CUKIERNICZE
Kulki kasztanowo - owsiane
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się