Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
DODATKI ZIEMNIACZANE
Zapiekane ziemniaki
Michal 1 h. 20 min. średnia
Pokaż przepis
CIASTA
Waniliowy suflet
Michal 30 min. średnia
CIASTA KREMOWE
Francuskie ciasto Mille-feuille
Michal 1 h. 30 min. wysoka
KACZKA
Piersi z kaczki z sosem żurawinowym
SŁONE PRZEKĄSKI
Sos holenderski
Michal 15 min. niska
Suflet czekoladowo-śliwkowy
Michal — niska
SŁONE CIASTA
Domowe francuskie ciasto cebulowe
Zuzka 1 h. 30 min. niska
ZUPY JARZYNOWE
Zupa cebulowa
Michal 2 h. 30 min. niska
Szybki twarogowy placek z francuskiego ciasta
KURCZAK
Gulasz z kurczaka
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Leczo z jajkiem
Tradycyjne czereśniowe ciasto
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
Trdelniki
Nadziewane kanapeczki
Kawowce
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
ŚNIADANIA Z JAJEK
Omlet w chrupiącej tortilli
WIEPRZOWINA
Pieczony boczek
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się