Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
KACZKA
Letnia pieczona kaczka z warzywną surówką
Dada 2 h. 30 min. średnia
Pokaż przepis
Kacze wątróbki na musztardzie
Dada 35 min. średnia
Kaczka pieczona na pomarańczach
Dada 2 h. niska
Pieczone gęsie udka
Zuzka 3 h. niska
Udka z kaczki z orzechowym farszem
Dada 1 h. 50 min. średnia
Loksze nadziewane wątróbką z kaczki
Dada — średnia
Faszerowana kaczka
Dada 3 h. średnia
Kaczka pieczona na miodzie z sosem winogronowym
Dada — niska
Pieczarki faszerowane kaczą wątróbką
Zuzka 40 min. średnia
RIZOTTO
Proste risotto z kaczym mięsem
Dada 30 min. niska
Piersi z kaczki w sosie winnym
Wątróbka z kaczki w cebulowym sosie
Dada 40 min. średnia
Pieczone skrzydełka z kaczki
Piersi z kaczki w owocowym sosie
Dada 60 min. średnia
Piersi z kaczki na gruszkach
Dada 25 min. średnia
Świąteczna kaczka
Dada 3 h. niska
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
Piersi z kaczki z sosem żurawinowym
Michal 30 min. średnia
DESERY W PUCHARKACH
Jabłkowy jesienny pucharek
KURCZAK
Roladki z kurczaka w sosie z pora
CIASTA
Jabłkowy kołacz Harmonijka
ZUPY MIĘSNE
Frankfurcka zupa
WIEPRZOWINA
Słowackie kluseczki
Drobiowy rosół z brukselką i domowym makaronem
TORTY
Tort Napoleon bez pieczenia
Tort jabłkowo-mascarpone bez pieczenia
ZUPY JARZYNOWE
Kapuśniak
Cukinia faszerowana wieprzowiną
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się