Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
KACZKA
Pieczarki faszerowane kaczą wątróbką
Zuzka 40 min. średnia
Pokaż przepis
Kacze wątróbki na musztardzie
Dada 35 min. średnia
RIZOTTO
Proste risotto z kaczym mięsem
Dada 30 min. niska
Letnia pieczona kaczka z warzywną surówką
Dada 2 h. 30 min. średnia
Piersi z kaczki w sosie winnym
Wątróbka z kaczki w cebulowym sosie
Dada 40 min. średnia
Pieczone skrzydełka z kaczki
Dada — średnia
Piersi z kaczki w owocowym sosie
Dada 60 min. średnia
Udka z kaczki z orzechowym farszem
Dada 1 h. 50 min. średnia
Loksze nadziewane wątróbką z kaczki
Pieczone gęsie udka
Zuzka 3 h. niska
Piersi z kaczki na gruszkach
Dada 25 min. średnia
Kaczka pieczona na miodzie z sosem winogronowym
Dada — niska
Kaczka pieczona na pomarańczach
Dada 2 h. niska
Faszerowana kaczka
Dada 3 h. średnia
Świąteczna kaczka
Dada 3 h. niska
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
Piersi z kaczki z sosem żurawinowym
Michal 30 min. średnia
CIASTA
Szybki twarogowy placek z francuskiego ciasta
KURCZAK
Gulasz z kurczaka
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Leczo z jajkiem
Tradycyjne czereśniowe ciasto
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
Trdelniki
SŁONE PRZEKĄSKI
Nadziewane kanapeczki
Kawowce
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
ŚNIADANIA Z JAJEK
Omlet w chrupiącej tortilli
WIEPRZOWINA
Pieczony boczek
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się