Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
KACZKA
Kacze wątróbki na musztardzie
Dada 35 min. średnia
Pokaż przepis
Faszerowana kaczka
Dada 3 h. średnia
Loksze nadziewane wątróbką z kaczki
Dada — średnia
Udka z kaczki z orzechowym farszem
Dada 1 h. 50 min. średnia
Wątróbka z kaczki w cebulowym sosie
Dada 40 min. średnia
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
Dada 2 h. 30 min. średnia
Letnia pieczona kaczka z warzywną surówką
Kaczka pieczona na pomarańczach
Dada 2 h. niska
Pieczone gęsie udka
Zuzka 3 h. niska
Pieczarki faszerowane kaczą wątróbką
Zuzka 40 min. średnia
Kaczka pieczona na miodzie z sosem winogronowym
Dada — niska
RIZOTTO
Proste risotto z kaczym mięsem
Dada 30 min. niska
Piersi z kaczki w sosie winnym
Pieczone skrzydełka z kaczki
Piersi z kaczki w owocowym sosie
Dada 60 min. średnia
Piersi z kaczki na gruszkach
Dada 25 min. średnia
Świąteczna kaczka
Dada 3 h. niska
Piersi z kaczki z sosem żurawinowym
Michal 30 min. średnia
CIASTA KREMOWE
Kawowo kokosowe ciasto
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
PRZETWORY
Konserwujemy ogórki
SYROPY I HERBATY
Wiśniowo-pomarańczowy poncz
ZUPY JARZYNOWE
Warzywna zupa z grzybami
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Bożonarodzeniowa soczewica z kapustą i grzybami
Nakładany chrzan
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Placki ziemniaczane z kalafiorem i brokułem
ROLADY
Wielkanocna rolada
WOŁOWINA
Wołowe curry
DESERY W PUCHARKACH
Chia budyń
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się