Kuchnia Narodowa
Więcej
KACZKA
Pieczarki faszerowane kaczą wątróbką
Zuzka 40 min. średnia
Kacze wątróbki na musztardzie
Dada 35 min. średnia
RIZOTTO
Proste risotto z kaczym mięsem
Dada 30 min. niska
Letnia pieczona kaczka z warzywną surówką
Dada 2 h. 30 min. średnia
Piersi z kaczki w sosie winnym
Wątróbka z kaczki w cebulowym sosie
Dada 40 min. średnia
Pieczone skrzydełka z kaczki
Dada — średnia
Piersi z kaczki w owocowym sosie
Dada 60 min. średnia
Udka z kaczki z orzechowym farszem
Dada 1 h. 50 min. średnia
Loksze nadziewane wątróbką z kaczki
Pieczone gęsie udka
Zuzka 3 h. niska
Piersi z kaczki na gruszkach
Dada 25 min. średnia
Kaczka pieczona na miodzie z sosem winogronowym
Dada — niska
Kaczka pieczona na pomarańczach
Dada 2 h. niska
Faszerowana kaczka
Dada 3 h. średnia
Świąteczna kaczka
Dada 3 h. niska
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
Piersi z kaczki z sosem żurawinowym
Michal 30 min. średnia
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z leśnego grzyba siedzunia sosnowego
SŁONE PRZEKĄSKI
Szynkowa mini pizza
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Warzywne klopsy z cukinią
ZDROWE WYPIEKI
Jabłkowe ciasteczka
Szybkie słone paluszki
Słone krakersy z niedźwiedzim czosnkiem
RYBY
ActiFry grillowany łosoś z warzywami
Nadziewane pogacze
BABKI
Czekoladowo kokosowa babka z orzechami
CIASTA KREMOWE
Czereśniowe ciasto
CIASTA
Twarogowe ciasto ze śliwkami
SAŁATKI WARZYWNE
Polna sałatka z ćwikłą i orzechami
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie