Kuchnia Narodowa
Więcej
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
Dada 2 h. 30 min. średnia
Pieczone gęsie udka
Zuzka 3 h. niska
Kaczka pieczona na pomarańczach
Dada 2 h. niska
Kaczka pieczona na miodzie z sosem winogronowym
Dada — niska
Udka z kaczki z orzechowym farszem
Dada 1 h. 50 min. średnia
Pieczone skrzydełka z kaczki
Dada — średnia
Letnia pieczona kaczka z warzywną surówką
Loksze nadziewane wątróbką z kaczki
Faszerowana kaczka
Dada 3 h. średnia
Kacze wątróbki na musztardzie
Dada 35 min. średnia
Pieczarki faszerowane kaczą wątróbką
Zuzka 40 min. średnia
RIZOTTO
Proste risotto z kaczym mięsem
Dada 30 min. niska
Piersi z kaczki w sosie winnym
Wątróbka z kaczki w cebulowym sosie
Dada 40 min. średnia
Piersi z kaczki w owocowym sosie
Dada 60 min. średnia
Piersi z kaczki na gruszkach
Dada 25 min. średnia
Świąteczna kaczka
Dada 3 h. niska
Piersi z kaczki z sosem żurawinowym
Michal 30 min. średnia
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
CIASTA KREMOWE
Francuskie ciasto Mille-feuille
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
TORTY
Halloweenowy tort twarogowo-ryżowy bez pieczenia
ŚNIADANIOWE KASZE
Mleczny ryż z owocami
Pijane ciasto z żelatyną
ROLADY
Kasztanowa rolada
SŁONE PRZEKĄSKI
Wielkanocne precelki
WIEPRZOWINA
Delikatna nadziewana pieczeń
MUFFINY
Muffiny z winogronami i śliwkami
CIASTECZKA
Ciastko kawowe
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie