Kuchnia Narodowa
Więcej
PRZETWORY
Mrożony niedźwiedzi czosnek
Dada 15 min. niska
Nakładany chrzan
Michal 30 min. niska
Kiszone ogórki
Dada — wysoka
Marynujemy grzyby
Dada — średnia
Konserwujemy pikantne ogórki
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
Dada — niska
Domowe suszone pomidory z bazylią i czosnkiem
Konserwujemy ogórki
Winogronowy dżem
Zuzka — średnia
Pasteryzujemy gruszki
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
Jabłkowa kremówka
Pomarańczowe ciasto z orzechami w karmelu
TORTY
Tort Malakoff z mascarpone
Tort Konik
ZUPY JARZYNOWE
Zupa demikat z ziemniakami
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Warzywne klopsy z cukinią
SŁONE CIASTA
Bałkański kołacz z francuskiego ciasta
Curry z kalafiora i soczewicy
CIELĘCINA
Cielęca wątróbka z boczniakiem
Twarogowy lodowy deser
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się