Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Cukinia faszerowana wieprzowiną
Dada 1 h. 30 min. średnia
CIELĘCINA
Cielęca wątróbka z boczniakiem
Dada 1 h. 20 min. średnia
ZUPY MIĘSNE
Klasyczny rosół z kurczaka
INDYK
Indycze saute z selerem i pieczarkami
Dada 45 min. średnia
KACZKA
Pieczarki faszerowane kaczą wątróbką
Zuzka 40 min. średnia
Cielęca zupa
Dada 1 h. 15 min. średnia
KURCZAK
Kurczak Cacciatore
Michal 1 h. 30 min. średnia
Indycze mięso w jogurtowym sosie z niedźwiedzim czosnkiem
Topór kata
Michal 45 min. niska
Kacze wątróbki na musztardzie
Dada 35 min. średnia
Indyczy gulasz
Michal 60 min. średnia
Wieprzowo-wołowa rolada z jajkiem
Dada 1 h. 40 min. średnia
WOŁOWINA
Wołowa rolada z marchewką
Dada 1 h. 50 min. średnia
Kurczak na kurkumie
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Pieczony marynowany królik z ziemniakami
Dada 2 h. 30 min. średnia
Dynia na gęsto z duszonym wołowym mięsem
Dada 2 h. średnia
Wątróbka z kurczaka z grzybami
Michal 40 min. średnia
Pieczone wieprzowe udo z korzeniowymi warzywami
Wołowa zapiekana kapusta
Indycza rolada ze szpinakiem i jajecznicą
Dada 1 h. 10 min. średnia
Wołowe kostki w śmietanowym sosie z marchewką
Wołowe polędwiczki na puree z batatów
Indycze kostki na papryce
Pieczone wieprzowe mięso na cebuli z marchewką
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Bananowo - migdałowe ciasto
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
Kokosowe kawałki
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się