Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Michal 15 min. niska
Pokaż przepis
Argentyński zając z groszkiem i kukurydzą
Zuzka 60 min. niska
Królik na śmietanie
Dada — średnia
Pieczony marynowany królik z ziemniakami
Dada 2 h. 30 min. średnia
Królicze wątróbki z jabłkami
Dada 45 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażone grzyby Shimeji
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z leśnego grzyba siedzunia sosnowego
DODATKI ZIEMNIACZANE
Domowe ziemniaczane loksze
Ziemniaki smażone na maśle
KURCZAK
Roladki z kurczaka w sosie z pora
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
MAKARONY
Makaron z sosem z czarnej fasoli
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka mieszana z kuleczkami sera
CIASTA KREMOWE
Kremowe czereśniowe ciasto
WIEPRZOWINA
Oryginalny polski bigos
ZUPY JARZYNOWE
Kapuśniak
Ciasteczka winne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się