Kuchnia Narodowa
Więcej
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Argentyński zając z groszkiem i kukurydzą
Zuzka 60 min. niska
Królik na śmietanie
Dada — średnia
Pieczony marynowany królik z ziemniakami
Dada 2 h. 30 min. średnia
Królicze wątróbki z jabłkami
Dada 45 min. średnia
Smażona wątróbka z królika
Michal 15 min. niska
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
TORTY
Halloweenowy tort twarogowo-ryżowy bez pieczenia
ŚNIADANIOWE KASZE
Mleczny ryż z owocami
KACZKA
Piersi z kaczki z sosem żurawinowym
ŚNIADANIA Z JAJEK
Jajecznica ze śmietaną
Twarogowy tort bez pieczenia
ROLADY
Kasztanowa rolada
SŁODKIE DANIA
Twarogowe knedle
WIEPRZOWINA
Delikatna nadziewana pieczeń
MUFFINY
Muffiny z winogronami i śliwkami
CIASTECZKA
Ciastko kawowe
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie