swiatwemnie.pl

Dania główne > Mięso > Zajęcze i królicze mięso

Zajęcze i królicze mięso

 
Królik na śmietanie

Delikatne królicze mięsko w kremowym warzywnym sosie podawane z knedlem.

Pichcił

Dada

Czas przygotowania

Trudność

średnia

Argentyński zając z groszkiem i kukurydzą

Udka ciemnego zająca argentyńskiego są sprzedawane już wstępnie przygotowane, obłożone boczkiem. Można je przygotować tak jak jest to podane na opakowaniu artykułu, lub można danie wzbogacić o kolejne smaczne składniki.

Pichcił

Zuzka

Czas przygotowania

60 min.

Trudność

niska

Smażona wątróbka z królika

Prawdziwy przysmak. Podajemy ze świeżym chlebem, solimy według smaku dopiero przy serwowaniu.

Pichcił

Michal

Czas przygotowania

15 min.

Trudność

niska

Królicze wątróbki z jabłkami

Wspaniały obiad lub kolacja z wątróbki z królika. Podajemy z ryżem i ze smacznym słodkim dodatkiem z jabłek, nadziewanych żurawinowym dżemem.

Pichcił

Dada

Czas przygotowania

45 min.

Trudność

średnia

 
 

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się