Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Pieczony marynowany królik z ziemniakami
Dada 2 h. 30 min. średnia
Pokaż przepis
Królicze wątróbki z jabłkami
Dada 45 min. średnia
Argentyński zając z groszkiem i kukurydzą
Zuzka 60 min. niska
Królik na śmietanie
Dada — średnia
Smażona wątróbka z królika
Michal 15 min. niska
ZUPY JARZYNOWE
Kwaśna zupa ziemniaczana
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaczane puree z groszkiem
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
CIASTA KREMOWE
Pampuszki z truskawkowym kremem
ZUPY MIĘSNE
Szybki rosół z garnka na parę
MAKARONY
Lasagne
Słodko - kwaśna zupa z ziemniakami i ciecierzycą
Bożonarodzeniowe kawowe ciasteczka
SAŁATKI ZIEMNIACZANE
Sałatka ziemniaczana
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa fasolowa z wędzonym mięsem
CIASTA
Makowe ciasto ze śliwkami
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Warzywne curry
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się