Kuchnia Narodowa
Więcej
INDYK
Marynowane pieczone udka z indyka
Dada — niska
Indycze sakiewki nadziewane serem i szczypiorkiem
Dada 60 min. niska
Mięso z indyka w cieście francuskim
Dada 60 min. średnia
Piersi z indyka z brzoskwinią i mozzarellą
Dada 45 min. średnia
Duszona szynka z indyka
Dada — średnia
Indycze piersi z gruszkami
Pieczone udka z indyka na czerwonej cebuli
Dada 2 h. średnia
Indycze udka na cebuli
Dada 1 h. 40 min. niska
Smażone piersi z indyka w jogurtowej marynacie
Indycze mięso w jogurtowym sosie z niedźwiedzim czosnkiem
Indycze saute z porem
Michal 40 min. niska
Pieczone indycze kotlety
Indycze kostki na papryce
Indycza sakiewka w parowarze
Pieczone udka z indyka na kiszonej kapuście z ziemniakami
Risotto z indyczych udek
Indyczy gulasz
Michal 60 min. średnia
Indycze piersi faszerowane mielonym mięsem i ryżem
Grillowane indycze kawałki w bułce
Dada — wysoka
Indycze saute z selerem i pieczarkami
Indycza rolada ze szpinakiem i jajecznicą
Dada 1 h. 10 min. średnia
Grillowane indycze piersi w czosnkowej marynacie
Indycze szaszłyki w folii
Indycze piersi na kukurydzy z frytkami i brokułem
PRZETWORY
Winogronowy dżem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
Jabłkowa kremówka
Pomarańczowe ciasto z orzechami w karmelu
TORTY
Tort Malakoff z mascarpone
Tort Konik
ZUPY JARZYNOWE
Zupa demikat z ziemniakami
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Warzywne klopsy z cukinią
SŁONE CIASTA
Bałkański kołacz z francuskiego ciasta
Curry z kalafiora i soczewicy
CIELĘCINA
Cielęca wątróbka z boczniakiem
Twarogowy lodowy deser
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się