Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
INDYK
Indycze saute z selerem i pieczarkami
Dada 45 min. średnia
Pokaż przepis
Indycze mięso w jogurtowym sosie z niedźwiedzim czosnkiem
Indyczy gulasz
Michal 60 min. średnia
Indycza rolada ze szpinakiem i jajecznicą
Dada 1 h. 10 min. średnia
Indycze kostki na papryce
Grillowane indycze piersi w czosnkowej marynacie
Dada — niska
Indycze szaszłyki w folii
Dada 60 min. średnia
Piersi z indyka z brzoskwinią i mozzarellą
Duszona szynka z indyka
Dada — średnia
Pieczone udka z indyka na kiszonej kapuście z ziemniakami
Dada 2 h. średnia
Indycze piersi faszerowane mielonym mięsem i ryżem
Indycze piersi na kukurydzy z frytkami i brokułem
Pieczone udka z indyka na czerwonej cebuli
Indycze piersi z gruszkami
Dada 60 min. niska
Smażone piersi z indyka w jogurtowej marynacie
Grillowane indycze kawałki w bułce
Dada — wysoka
Indycze udka na cebuli
Dada 1 h. 40 min. niska
Indycze saute z porem
Michal 40 min. niska
Pieczone indycze kotlety
Indycze sakiewki nadziewane serem i szczypiorkiem
Risotto z indyczych udek
Mięso z indyka w cieście francuskim
Indycza sakiewka w parowarze
Marynowane pieczone udka z indyka
MAKARONY
Tarhonya
KURCZAK
Gulasz z kurczaka
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Leczo z jajkiem
CIASTA
Tradycyjne czereśniowe ciasto
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
Trdelniki
Delikatne placki z cukinii i ziemniaków
SŁONE PRZEKĄSKI
Nadziewane kanapeczki
Kawowce
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
WIEPRZOWINA
Pieczony boczek
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się