Kuchnia Narodowa
Więcej
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Pieczone łazanki z leśnymi grzybami
Dada 1 h. 30 min. średnia
WIEPRZOWINA
Cukinia faszerowana wieprzowiną
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
DODATKI ZIEMNIACZANE
Frytki z batatów
Michal 30 min. niska
INDYK
Indycze saute z selerem i pieczarkami
Dada 45 min. średnia
ZUPY GRZYBOWE
Rydzowa zupa
ZUPY MIĘSNE
Cielęca zupa
Dada 1 h. 15 min. średnia
Frankfurcka zupa
Indycze mięso w jogurtowym sosie z niedźwiedzim czosnkiem
KACZKA
Kacze wątróbki na musztardzie
Dada 35 min. średnia
Boczniak w sosie z kurkumy
Dada 30 min. średnia
Indyczy gulasz
Michal 60 min. średnia
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Pieczony marynowany królik z ziemniakami
Dada 2 h. 30 min. średnia
ŚNIADANIA Z JAJEK
Jajecznica z kurkami
Dynia na gęsto z duszonym wołowym mięsem
Dada 2 h. średnia
Pieczone wieprzowe udo z korzeniowymi warzywami
Wołowa zapiekana kapusta
Indycza rolada ze szpinakiem i jajecznicą
Dada 1 h. 10 min. średnia
Indycze kostki na papryce
Pieczone wieprzowe mięso na cebuli z marchewką
Zupa rybna z niedźwiedzim czosnkiem
Zupa z boczniaków z czosnkiem
Dada 40 min. średnia
Wołowy gulasz z ziemniakami
Segedyński gulasz z wołowym mięsem
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Wielkanocne precelki
CIASTA
Fale Dunaju
CIASTA KREMOWE
Kokosowe kawałki
RYBY
Kotleciki rybne
Biszkoptowe ciasto
STRUDLE
Jabłkowy strudel w cieście francuskim
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się