Zupa rybna z niedźwiedzim czosnkiem

Gęsta rybna zupa, pełna warzyw, wzbogacona o ulubiony niedźwiedzi czosnek.
przepis,fotoprzepis,filety rybne,czosnek niedźwiedzi,Zupy mięsne,Bezlaktozowe,Bezglutenowe
Zupy mięsne
Składniki
Składniki
bulion z ryby | 4 ?? | sztuki kcal | |
cebula | 250 110 | gramów kcal | |
czarny pieprz mielony | ½ 9 | łyżeczki kcal | |
czosnek niedźwiedzi | 50 10 | gramów kcal | |
filety rybne | 600 510 | gramów kcal | |
marchew | 350 158 | gramów kcal | |
mielona czerwona papryka | 2 32 | łyżeczki kcal | |
olej słonecznikowy | 3 405 | łyżki kcal | |
pietruszka | 100 63 | gramów kcal | |
sól | 1 0 | łyżeczka kcal | |
woda | 1250 0 | mililitrów kcal |
Przepis

2.
cebula 250 gramów • olej słonecznikowy 3 łyżki
Cebulę obieramy, kroimy na drobno i smażymy na oleju.

3.
marchew 350 gramów • pietruszka 100 gramów
Marchewkę i pietruszkę obieramy, myjemy i trzemy na grubo.

4.
sól 1 łyżeczka • czarny pieprz mielony ½ łyżeczki
Warzywa wkładamy do garnka, dodajemy sól i pieprz. 5 minut dusimy.


6.
...i pokrojoną rybę.



9.
...i siekamy.

10.
Dodajemy do gotowej zupy i mieszamy.

11.
Podajemy z chlebem.

Smacznego!