Kuchnia Narodowa
Więcej
SOSY
Szybki fasolowy dodatek na gęsto z białej fasoli
Dada 25 min. średnia
ZUPY JARZYNOWE
Zupa z czerwonej kapusty
Dada 45 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Tofu w soczewicowym sosie
Michal 45 min. średnia
WOŁOWINA
Wołowe kostki w śmietanowym sosie z marchewką
Dada 1 h. 30 min. średnia
Wegetariańska faszerowana papryka
Dada 50 min. średnia
Soczewicowy masala dal
Michal 40 min. średnia
SAŁATKI RYBNE
Śledziowa sałatka z warzywami
Dada 60 min. wysoka
ZUPY MIĘSNE
Kapuśniak z mięsem wołowym
Dada 2 h. 10 min. średnia
DODATKI ZIEMNIACZANE
Smażone przyprawione ziemniaki z cebulą
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa fasolowa z pomidorami
Dada 40 min. średnia
WIEPRZOWINA
Mięso z sosem marchewkowo-pietruszkowym
Michal 2 h. średnia
Gulasz z boczniaka ostrygowatego
Norika 60 min. niska
KURCZAK
Pieczone udka z kurczaka z marchewką i rodzynkami
Zuzka 2 h. 20 min. niska
Ciemna zupa fasolowa
CIELĘCINA
Ossobuco - duszony udziec cielęcy
Pomidorowy sos
Dada 30 min. niska
Sos z czerwonej soczewicy z kokosowym mlekiem
Dada 35 min. niska
Barszcz
Dada 2 h. wysoka
Polędwica na śmietanie
Michal 3 h. 30 min. średnia
DZICZYZNA
Gulasz z dzika z borówkami
Michal 3 h. średnia
Cukinia na gęsto z tofu
Michal 60 min. niska
Dyniowa zupa z soczewicą
Dada 35 min. średnia
RYŻ
Szpinakowy ryż
Dada 30 min. średnia
Zupa pomidorowa
Dada 20 min. niska
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
CIASTA KREMOWE
Francuskie ciasto Mille-feuille
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
TORTY
Halloweenowy tort twarogowo-ryżowy bez pieczenia
ŚNIADANIOWE KASZE
Mleczny ryż z owocami
Pijane ciasto z żelatyną
ROLADY
Kasztanowa rolada
SŁONE PRZEKĄSKI
Wielkanocne precelki
Delikatna nadziewana pieczeń
MUFFINY
Muffiny z winogronami i śliwkami
CIASTECZKA
Ciastko kawowe
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie