Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
SOSY
Szybki fasolowy dodatek na gęsto z białej fasoli
Dada 25 min. średnia
Pokaż przepis
ZUPY JARZYNOWE
Zupa z czerwonej kapusty
Dada 45 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Tofu w soczewicowym sosie
Michal 45 min. średnia
WOŁOWINA
Wołowe kostki w śmietanowym sosie z marchewką
Dada 1 h. 30 min. średnia
Wegetariańska faszerowana papryka
Dada 50 min. średnia
Soczewicowy masala dal
Michal 40 min. średnia
SAŁATKI RYBNE
Śledziowa sałatka z warzywami
Dada 60 min. wysoka
ZUPY MIĘSNE
Kapuśniak z mięsem wołowym
Dada 2 h. 10 min. średnia
DODATKI ZIEMNIACZANE
Smażone przyprawione ziemniaki z cebulą
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa fasolowa z pomidorami
Dada 40 min. średnia
WIEPRZOWINA
Mięso z sosem marchewkowo-pietruszkowym
Michal 2 h. średnia
Gulasz z boczniaka ostrygowatego
Norika 60 min. niska
KURCZAK
Pieczone udka z kurczaka z marchewką i rodzynkami
Zuzka 2 h. 20 min. niska
Ciemna zupa fasolowa
CIELĘCINA
Ossobuco - duszony udziec cielęcy
Pomidorowy sos
Dada 30 min. niska
Sos z czerwonej soczewicy z kokosowym mlekiem
Dada 35 min. niska
Barszcz
Dada 2 h. wysoka
Polędwica na śmietanie
Michal 3 h. 30 min. średnia
DZICZYZNA
Gulasz z dzika z borówkami
Michal 3 h. średnia
Cukinia na gęsto z tofu
Michal 60 min. niska
Dyniowa zupa z soczewicą
Dada 35 min. średnia
RYŻ
Szpinakowy ryż
Dada 30 min. średnia
Zupa pomidorowa
Dada 20 min. niska
Smażone grzyby Shimeji
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
ActiFry Piersi z kurczaka ze szpinakiem
CIASTA KREMOWE
Kokosowe kulki
Sos tatarski z kwaśnej śmietany
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
CIASTA
Tradycyjne czereśniowe ciasto
Kapustnica
WYROBY CUKIERNICZE
Kulki kasztanowo - owsiane
ŚNIADANIA Z JAJEK
Brokuły z jajkiem
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się