Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Pieczone wieprzowe udo z korzeniowymi warzywami
Dada 2 h. 30 min. średnia
KURCZAK
Actifry drobiowe szaszłyki
Jurgason 25 min. średnia
DZICZYZNA
Faszerowana przepiórka owinięta boczkiem
Jurgason 1 h. 30 min. średnia
ŚNIADANIA Z JAJEK
Jajecznica z boczkiem
Dada 15 min. niska
ActiFry piersi z kurczaka w szlafroczku z boczku
Jurgason 30 min. niska
Pieczony schab ze śliwkami
Dada 2 h. niska
SŁONE CIASTA
Bryndzowe ciasto
Jurgason 50 min. średnia
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Cukiniowo - fasolowa zupa
Dada 30 min. niska
INDYK
Risotto z indyczych udek
Dada 2 h. średnia
Marynowane wieprzowe steki z boczkiem
Dada 60 min. średnia
Drobiowe rolki z kapustą i śliwkami
Zapiekane ziemniaczane kluski z kurczakiem
Jurgason 60 min. średnia
Wieprzowina na grzybach
Jurgason 60 min. niska
ZUPY JARZYNOWE
Zupa kapuściano-pomidorowa
Dada — średnia
Drobiowa rolada z farszem z pieczywa
Jurgason 2 h. niska
Drobiowa rolada w cieście francuskim
Rolki z kurczaka z nadzieniem z bułki
Jurgason — średnia
Nadziewane wieprzowe rolki
MAKARONY
Kluski z kiszoną kapustą
Jurgason 45 min. średnia
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
Jurgason 40 min. niska
Słone pieczywo z bryndzą i boczkiem
Pieczone piersi z kurczaka z ziemniakami
Jurgason 1 h. 20 min. niska
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
Dada 1 h. 30 min. średnia
DODATKI WARZYWNE
Zapiekany słodki ziemniak z dynią hokkaido
Michal 35 min. niska
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Mleczne ciastko
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
SŁODKIE DANIA
Delikatne śliwkowe buchty
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się