Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE PRZEKĄSKI
Bryndzowe pogacze
Zuzka 45 min. średnia
SOSY
Dip z niedźwiedzim czosnkiem
Zuzka 10 min. niska
SŁONE CIASTA
Ciasto z kiszonej kapusty
Zuzka 60 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kernotto z bryndzą i niedźwiedzim czosnkiem
Dada 30 min. średnia
CIASTA
Dyniowe ciasto z bezą
Zuzka 1 h. 30 min. średnia
SAŁATKI WARZYWNE
Amerykański Coleslaw z czerwonej kapusty
Dada 60 min. średnia
Langosze z niedźwiedzim czosnkiem
Dada 1 h. 30 min. średnia
WOŁOWINA
Wołowa zapiekana kapusta
Komosa ryżowa z kiszoną kapustą
Dada 25 min. niska
Ogórkowo pomidorowa sałatka ze śmietaną
Dada — niska
CIASTECZKA
Marcepanowe kocie oczka
Arachidowe mini wieżyczki
Dada 1 h. 20 min. średnia
Jajeczna sałatka z serem Feta
Dada 30 min. niska
Segedyński gulasz z wołowym mięsem
Dada 2 h. średnia
Dynia na gęsto z wołowymi kotletami
Śliwkowy placek
Dada 1 h. 30 min. niska
Ziemniaki z koprem na gęsto
Brokułowa ziemniaczana zapiekanka
Kapuściana sałatka z serem cheddar
SAŁATKI RYBNE
Śledziowa sałatka z warzywami
Dada 60 min. wysoka
WIEPRZOWINA
Pieczone gołąbki
Bryndzowe orkiszowe krupy z boczkiem
Słone serowe ciasto z porem
PASTY
Bryndzowa pasta z niedźwiedzim czosnkiem
Dada 15 min. niska
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
Palce lizać
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY GRZYBOWE
Flaczki z boczniaków
Szynkowa mini pizza
SŁODKIE DANIA
Kluseczki z makiem
SYROPY I HERBATY
Bożonarodzeniowy poncz
ŚNIADANIOWE KASZE
Kasza kukurydziana z bananami
Kalafior z indyjskimi przyprawami
PRZETWORY
Marynujemy grzyby
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie