Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
SŁONE PRZEKĄSKI
Bryndzowe pogacze
Zuzka 45 min. średnia
Pokaż przepis
SOSY
Dip z niedźwiedzim czosnkiem
Zuzka 10 min. niska
SŁONE CIASTA
Ciasto z kiszonej kapusty
Zuzka 60 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kernotto z bryndzą i niedźwiedzim czosnkiem
Dada 30 min. średnia
CIASTA
Dyniowe ciasto z bezą
Zuzka 1 h. 30 min. średnia
SAŁATKI WARZYWNE
Amerykański Coleslaw z czerwonej kapusty
Dada 60 min. średnia
Langosze z niedźwiedzim czosnkiem
Dada 1 h. 30 min. średnia
WOŁOWINA
Wołowa zapiekana kapusta
Komosa ryżowa z kiszoną kapustą
Dada 25 min. niska
Ogórkowo pomidorowa sałatka ze śmietaną
Dada — niska
CIASTECZKA
Marcepanowe kocie oczka
Arachidowe mini wieżyczki
Dada 1 h. 20 min. średnia
Jajeczna sałatka z serem Feta
Dada 30 min. niska
Segedyński gulasz z wołowym mięsem
Dada 2 h. średnia
Dynia na gęsto z wołowymi kotletami
Śliwkowy placek
Dada 1 h. 30 min. niska
Ziemniaki z koprem na gęsto
Brokułowa ziemniaczana zapiekanka
Kapuściana sałatka z serem cheddar
SAŁATKI RYBNE
Śledziowa sałatka z warzywami
Dada 60 min. wysoka
WIEPRZOWINA
Pieczone gołąbki
Bryndzowe orkiszowe krupy z boczkiem
Słone serowe ciasto z porem
PASTY
Bryndzowa pasta z niedźwiedzim czosnkiem
Dada 15 min. niska
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaczane kluski - haluszki
Leczo z jajkiem
Porzeczkowe ciasto z bezą
KURCZAK
Udka z kurczaka na cebuli z cukinią
MAKARONY
Kluski haluszki
Smażona cukinia w jogurtowym cieście
RYBY
Grillowane mątwy
Kluski z kiszoną kapustą
Laskowe dukaty
Grillowane udka z kurczaka w marynacie piwnej
Sałatka ryżowa z tuńczykiem
ZUPY JARZYNOWE
Rozgrzewająca zupa warzywna
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się