Bryndzowa pasta z niedźwiedzim czosnkiem

Prosta, sezonowa wiosenna pasta pełna zdrowia.
przepis,fotoprzepis,czosnek niedźwiedzi,bryndza,Pasty,Bezglutenowe,Sezonowe przepisy
Pasty
Składniki
Składniki
bryndza | 250 688 | gramów kcal | |
czarny pieprz mielony | ¼ 5 | łyżeczki kcal | |
czosnek niedźwiedzi | 60 12 | gramów kcal | |
kwaśna śmietana (14-18% tłuszczu) | 80 128 | gramów kcal |
Przepis

2.
...i na drobno siekamy. Wkładamy do miski.

3.
kwaśna śmietana (14-18% tłuszczu) 80 gramów
Dodajemy śmietanę i rozgnieceniem czosnku o ścianę miski łyżką dobrze mieszamy.


5.
Podajemy na świeżym chrupiącym pieczywie.

Smacznego!