Kuchnia Narodowa
Więcej
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Pieczone łazanki z leśnymi grzybami
Dada 1 h. 30 min. średnia
WIEPRZOWINA
Cukinia faszerowana wieprzowiną
ZUPY JARZYNOWE
Kapuśniak
Dada 60 min. średnia
Rozgrzewająca zupa warzywna
Dada 60 min. niska
ZUPY MIĘSNE
Klasyczny rosół z kurczaka
Delikatne placki z cukinii i ziemniaków
Dada — średnia
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
Warzywne klopsy z cukinią
SAŁATKI WARZYWNE
Selerowa sałatka z kapustą i papryczką
Dada 50 min. średnia
Kluseczki z kiszoną kapustą
Dada 20 min. średnia
Gazpacho
Michal 12 min. niska
Dyniowa quesadilla
Michal 1 h. 10 min. średnia
RIZOTTO
Risotto z boczniakami
Dada 40 min. średnia
INDYK
Indycze saute z selerem i pieczarkami
Dada 45 min. średnia
ŚNIADANIA Z JAJEK
Omlet w chrupiącej tortilli
Michal 15 min. średnia
ZUPY GRZYBOWE
Rydzowa zupa
SŁONE CIASTA
Strudel nadziewany dynią i bałkańskim serem
Zuzka 60 min. niska
KACZKA
Pieczarki faszerowane kaczą wątróbką
Zuzka 40 min. średnia
MAKARONY
Spaghetti all'Amatriciana
Michal 25 min. średnia
Pieczone warzywne kuleczki
Cielęca zupa
Dada 1 h. 15 min. średnia
Ziemniaczane kulki faszerowane wędzonym mięsem
Makaron z duszonymi warzywami
Dada 40 min. niska
SOSY
Dip z niedźwiedzim czosnkiem
Zuzka 10 min. niska
DODATKI DO ZUP
Zacierka - makaron do zupy
CIASTA KREMOWE
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
Domowy smalec wieprzowy i skwarki
Wieprzowa szynka z szynkowaru
SŁONE PRZEKĄSKI
Pogacze ze skwarkami
DODATKI ZIEMNIACZANE
Cukiniowo - ziemniaczane puree
Fasola na cebuli z parówkami
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Mleczna fasolowa zupa
Mangalica kociołkowy gulasz
SYROPY I HERBATY
Bożonarodzeniowy poncz
Boczniak w sosie z kurkumy
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie