Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
KURCZAK
Drób z wieprzową wątróbką
Dada 30 min. średnia
Pokaż przepis
SŁONE PRZEKĄSKI
Szynka z chrzanem w galarecie
Dada — średnia
MAKARONY
Szpinakowe lasagne
Jurgason 55 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Nadziewany bakłażan w cieście
Dada 45 min. wysoka
Steki z kurczaka z sosem z sera pleśniowego
Jurgason 15 min. średnia
Kalafiorowe spaghetti
Dada 20 min. niska
Makaron z sosem szpinakowym
Dada 30 min. niska
PASTY
Pasta rybna z wędzonej makreli
Czosnkowa pasta
Michal 10 min. niska
Spaghetti z brokułowym sosem
Dada 40 min. niska
Nadziewane kanapeczki
Sardynkowa pasta
Makaron z porem
Pasta z kiełbasy
Dada 25 min. niska
Zapiekane ziemniaczane kluski z kurczakiem
Jurgason 60 min. średnia
Pasta z sera Lazur
ŚNIADANIA Z JAJEK
Chleb w jajku
Dada 10 min. niska
Nadziewane bagietki z szynką
Faszerowane jajka
Jurgason 50 min. niska
Serowa rolada z oliwkami
Jurgason 1 h. 15 min. średnia
Rolada z szynki
Serowa rolada
Jurgason 30 min. średnia
Cannelloni z dynią
Zuzka 60 min. średnia
Pasta z tuńczyka
Dada — niska
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaczane kluski - haluszki
Leczo z jajkiem
CIASTA
Porzeczkowe ciasto z bezą
Udka z kurczaka na cebuli z cukinią
Kluski haluszki
Smażona cukinia w jogurtowym cieście
RYBY
Grillowane mątwy
Kluski z kiszoną kapustą
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
Grillowane udka z kurczaka w marynacie piwnej
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka ryżowa z tuńczykiem
ZUPY JARZYNOWE
Rozgrzewająca zupa warzywna
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się