Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
KURCZAK
Drób z wieprzową wątróbką
Dada 30 min. średnia
Pokaż przepis
SŁONE PRZEKĄSKI
Szynka z chrzanem w galarecie
Dada — średnia
MAKARONY
Szpinakowe lasagne
Jurgason 55 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Nadziewany bakłażan w cieście
Dada 45 min. wysoka
Steki z kurczaka z sosem z sera pleśniowego
Jurgason 15 min. średnia
Kalafiorowe spaghetti
Dada 20 min. niska
Makaron z sosem szpinakowym
Dada 30 min. niska
PASTY
Pasta rybna z wędzonej makreli
Czosnkowa pasta
Michal 10 min. niska
Spaghetti z brokułowym sosem
Dada 40 min. niska
Nadziewane kanapeczki
Sardynkowa pasta
Makaron z porem
Pasta z kiełbasy
Dada 25 min. niska
Zapiekane ziemniaczane kluski z kurczakiem
Jurgason 60 min. średnia
Pasta z sera Lazur
ŚNIADANIA Z JAJEK
Chleb w jajku
Dada 10 min. niska
Nadziewane bagietki z szynką
Faszerowane jajka
Jurgason 50 min. niska
Serowa rolada z oliwkami
Jurgason 1 h. 15 min. średnia
Rolada z szynki
Serowa rolada
Jurgason 30 min. średnia
Cannelloni z dynią
Zuzka 60 min. średnia
Pasta z tuńczyka
Dada — niska
Smażone grzyby Shimeji
PRZETWORY
Mrożony niedźwiedzi czosnek
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
ActiFry Piersi z kurczaka ze szpinakiem
CIASTA KREMOWE
Kokosowe kulki
SOSY
Sos tatarski z kwaśnej śmietany
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
CIASTA
Tradycyjne czereśniowe ciasto
ZUPY MIĘSNE
Kapustnica
WYROBY CUKIERNICZE
Kulki kasztanowo - owsiane
Bożonarodzeniowe kawowe ciasteczka
Brokuły z jajkiem
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się