Pasta rybna z wędzonej makreli

Łagodne smarowidło ze specyficznym smakiem wędzonej ryby.
przepis,fotoprzepis,makrela wędzona,Pasty,Bezglutenowe
Pasty
Składniki
Składniki
cebula | 50 22 | gramów kcal | |
jajka kurze | 2 176 | sztuki kcal | |
makrela wędzona | 250 550 | gramów kcal | |
ser topiony | 140 364 | gramów kcal | |
sól | 0 ?? | kcal |
Przepis
1.
jajka kurze 2 sztuki • cebula 50 gramów
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy. Cebulę obieramy, kroimy i łagodnie miksujemy.


3.
makrela wędzona 250 gramów
Makrelę rozcinamy na pół, usuwamy kręgosłup a mięso dokładnie obieramy od ości.

4.
Dodajemy do serowej podstawy...


6.
Jeżeli nie jesteśmy pewni że makrela jest dobrze pozbawiona ości, możemy ją jeszcze przepuścić przez sitko żeby wyłapać ewentualne zostające kosteczki.

Smacznego!