Kuchnia Narodowa
Więcej
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
Dada — niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażone grzyby Shimeji
Michal 15 min. niska
Winogronowy dżem
Zuzka — średnia
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
DODATKI ZIEMNIACZANE
Cukiniowo - ziemniaczane puree
Dada 30 min. niska
Pasteryzujemy gruszki
WIEPRZOWINA
Pieczona wędzona wieprzowa golonka
Dada 1 h. 30 min. niska
DODATKI DO ZUP
Zacierka - makaron do zupy
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z leśnego grzyba siedzunia sosnowego
Dada 40 min. średnia
Ziemniaczane kluski - haluszki
Jurgason 30 min. niska
Kokosowy pień
Dada 60 min. średnia
CIELĘCINA
Ossobuco - duszony udziec cielęcy
Michal 2 h. średnia
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
Dada 2 h. wysoka
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
Dada — średnia
CIASTA
Waniliowy suflet
Michal 30 min. średnia
Leczo z jajkiem
MAKARONY
Makaron z kurkami i łososiem
Michal 30 min. niska
Wieprzowy język w śmietanowym sosie
Makowa kremówka
Dada 50 min. wysoka
Palce lizać
Zuzka 60 min. średnia
ZDROWE WYPIEKI
Raw daktylowo-kokosowe batoniki
Dada 30 min. wysoka
Jabłkowa kremówka
Domowe ziemniaczane loksze
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
Dada 1 h. 30 min. średnia
Pomarańczowe ciasto z orzechami w karmelu
TORTY
Tort Malakoff z mascarpone
Tort Konik
ZUPY JARZYNOWE
Zupa demikat z ziemniakami
Warzywne klopsy z cukinią
SŁONE CIASTA
Bałkański kołacz z francuskiego ciasta
Curry z kalafiora i soczewicy
Cielęca wątróbka z boczniakiem
Twarogowy lodowy deser
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się