Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA KREMOWE
Kremowe orzechowe ciasto
Zuzka 40 min. średnia
ZUPY MIĘSNE
Frankfurcka zupa
Dada 45 min. średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Słone krakersy z niedźwiedzim czosnkiem
Zuzka 30 min. średnia
PIECZYWO
Czosnkowe trójkąciki
Zuzka 60 min. średnia
Sakiewki z niedźwiedzim czosnkiem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Placki z ziemniaczanego ciasta z brokułem
Dada 60 min. średnia
SOSY
Szybki fasolowy dodatek na gęsto z białej fasoli
Dada 25 min. średnia
WIEPRZOWINA
Ziemniaczane placki z bawarską pieczenią
Dada 50 min. średnia
Ziemniaczane kulki faszerowane wędzonym mięsem
Dada 1 h. 30 min. średnia
Drożdżowe sakiewki z serem feta i porem
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Fasolowa zupa z kurkumą
Dada 40 min. średnia
KACZKA
Kacze wątróbki na musztardzie
Dada 35 min. średnia
Boczniak w sosie z kurkumy
Dada 30 min. średnia
CIASTA
Delikatne dyniowe ciasto ze skyrem
Zuzka 45 min. średnia
Dyniowe ciasto z bezą
Zuzka 1 h. 30 min. średnia
Gęsty dodatek z czerwonej soczewicy i niedźwiedzim czosnkiem
INDYK
Indycze mięso w jogurtowym sosie z niedźwiedzim czosnkiem
Piankowe jabłkowe ciasto
MUFFINY
Kawowe muffiny
Fasolowo ziemniaczane placki z bazylią
BABKI
Kefirowa garnuszkowa babka
WOŁOWINA
Dynia na gęsto z duszonym wołowym mięsem
Dada 2 h. średnia
Kotleciki z czerwonej kapusty
Indyczy gulasz
Michal 60 min. średnia
PRZETWORY
Mrożony niedźwiedzi czosnek
Somloi kluski (Somlói galuska)
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
LIKIERY
Ajerkoniak
CIELĘCINA
Cielęce pieczone kotlety
Miso zupa z fasolką szparagową
Wielkanocny warkocz
ZUPY JARZYNOWE
Kapuściana zupa redukująca
Świąteczna zupa z soczewicy
Garnuszkowe muffiny
RYBY
Delikatne łososiowe szaszłyki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się