Kuchnia Narodowa
Więcej
RYŻ
Ryż na maśle
Dada 20 min. niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kalafior po mandżursku
Michal 60 min. wysoka
TORTY
Tort szachownica z mascarpone i bananami
Zuzka 1 h. 30 min. średnia
MAKARONY
Makaron z sosem z czarnej fasoli
Michal 45 min. średnia
Szpecle z piwnym serem, boczkiem i cebulą
Dada 40 min. średnia
KACZKA
Letnia pieczona kaczka z warzywną surówką
Dada 2 h. 30 min. średnia
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Królicze wątróbki z jabłkami
Dada 45 min. średnia
CIASTA
Szczodrak
Dada 2 h. średnia
Warzywne subji z cukinią
Cannelloni z mięsnym farszem
SAŁATKI WARZYWNE
Chrupiąca warzywna surówka
Dada 35 min. średnia
SŁODKIE DANIA
Śliwkowe knedle z twarogowego ciasta
DODATKI ZIEMNIACZANE
Loksze z ziemniaczanego ciasta w proszku
Dada 1 h. 30 min. średnia
ZUPY MIĘSNE
Zupa rybna z niedźwiedzim czosnkiem
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z boczniaków z czosnkiem
WIEPRZOWINA
Wieprzowa golonka z paprykowymi ziemniakami
Dada 2 h. 40 min. średnia
WOŁOWINA
Segedyński gulasz z wołowym mięsem
SYROPY I HERBATY
Syrop z aronii
Dada — średnia
Wegetariańska faszerowana papryka
Dada 50 min. średnia
Bryndzowa kasza ze szparagami
Zuzka 35 min. średnia
Kołacz z wiśniowym dżemem
Zuzka 30 min. niska
SOSY
Dynia na gęsto z wołowymi kotletami
Wołowy gulasz z ziemniakami
Ziemniaczana bakłażanowa masala
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
PRZETWORY
Mrożony niedźwiedzi czosnek
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
LIKIERY
Ajerkoniak
CIELĘCINA
Cielęce pieczone kotlety
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Miso zupa z fasolką szparagową
Wielkanocny warkocz
ZUPY JARZYNOWE
Kapuściana zupa redukująca
Świąteczna zupa z soczewicy
MUFFINY
Garnuszkowe muffiny
RYBY
Delikatne łososiowe szaszłyki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się