Kuchnia Narodowa
Więcej
RYŻ
Ryż basmati z warzywami
Dada 30 min. średnia
WIEPRZOWINA
Pieczone wieprzowe mięso na cebuli z marchewką
Dada 2 h. średnia
TORTY
Wesoły wielkanocny tort Zajączek
Dada 1 h. 30 min. wysoka
WOŁOWINA
Wołowa zapiekana kapusta
Dada 1 h. 30 min. średnia
BABKI
Delikatna babka z zieloną herbatą
Dada 60 min. średnia
MAKARONY
Bucatini z prosciutto i rukolą
Michal — średnia
CIASTECZKA
Orzechowe pierniczki z rumową polewą
Spaghetti ze świeżymi pomidorami i bazylią
Michal 30 min. niska
Wołowa rolada ze szpinakiem
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Pieczony marynowany królik z ziemniakami
Dada 2 h. 30 min. średnia
ZDROWE WYPIEKI
Placek z maku i owoców
Michal 50 min. niska
CIASTA
Fasolowe buchty
Michal 1 h. 30 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Komosa ryżowa z kiszoną kapustą
Dada 25 min. niska
Wołowe mielone mięso z ziemniaczano serowym puree
Jabłkowe ciasto z czekoladą
Zuzka 50 min. średnia
Tofu w soczewicowym sosie
Michal 45 min. średnia
Marcepanowe trójkąciki biberki
Dada 1 h. 20 min. średnia
Bananowy placek z agrestem i borówkami
ZUPY GRZYBOWE
Grzybowa zupa z czarną fasolą
INDYK
Indycze kostki na papryce
Dada 45 min. średnia
Dynia na gęsto z duszonym wołowym mięsem
Pieczone wieprzowe udo z korzeniowymi warzywami
Wołowe kostki w śmietanowym sosie z marchewką
Wiosenna mięsna rolada
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
PRZETWORY
Mrożony niedźwiedzi czosnek
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
LIKIERY
Ajerkoniak
CIELĘCINA
Cielęce pieczone kotlety
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Miso zupa z fasolką szparagową
Wielkanocny warkocz
ZUPY JARZYNOWE
Kapuściana zupa redukująca
Świąteczna zupa z soczewicy
MUFFINY
Garnuszkowe muffiny
RYBY
Delikatne łososiowe szaszłyki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się